Tebrik ederim canım
Oy oy oy maşallahGünaydınlarr
Geçen cumartesi: 95.48 kg
Bugün:94.31 kg
Fark: -1.17 kg
Elhan Cordelia Mthn83
Eki Görüntüle 3401500
Ayyyy kaptanım şike varrrr goşşşSen kırmızısın hangisi yüksekse onu kabul ederim
Aklıma zaten hemen sen geldinEllerine sağlık canım benim bu hafta biraz pasif geçti. Çarşamba vardir da çok önemli değil
Ooo afiyet olsuntereyağı da yaptın mı
Çerkez yemeği
Hadi inşallah
Demiştim diyim mi
En son hedefin kaç kuzum senin bu kadar canını sıkıyorsun. Vücut alirmaya çalışıyor
Tebrik ederim canım inan mesajını görünce yüzümde kocaman bir gülümseme oldu
Daim olsun
Tebrik ederim tatlım yine harika eksi getirmişsinGeçen cumartesi günü : 99.4 kg
Bugün : 98.4 kg
Fark : - 1 kg
Elhan Cordelia serap911
Eki Görüntüle 3401491
Tebrikler canım eksin harika
Tebrikler canımGünaydın kızlar aslında daha çok vermiştim kabızlık şikayetim yüzünden beklentimden fazla çıktım
Geçen cumartesi 70.85
Bugün 70.55
Fark -300
Eki Görüntüle 3401497
Elhan Cordelia serap911
Eksin harika canım tebriklerGünaydınlarr
Geçen cumartesi: 95.48 kg
Bugün:94.31 kg
Fark: -1.17 kg
Elhan Cordelia Mthn83
Eki Görüntüle 3401500
-600 gayet güzel canım tebrik ederim seniGeçen cumartesi 66.4
Bugün 65.8
Fark :- 600 Gr
Eki Görüntüle 3401489
Daha çok spor yapmalıyım kalori açığı olusmuyo istedigum kadar
Çok geçmiş olsun , kardiyoloji nicindi? Ben sol diye biliyorum ,
Fark etmez canım. Biriyle başla hep onunla devam et. Hep aynı saatte ölç ve sabah akşam ölç. Anormal çıkan sonuçlarda etkileyecek psikolojik birşey yada bir yiyecek tukettiysen not al
Senden de kuzumAklıma zaten hemen sen geldinAllah razı olsun canım
Canım ben senin mesleğini unuttum, tıp bayramında sağlıkçı olduğunu fark ettim alanın nedirFark etmez canım. Biriyle başla hep onunla devam et. Hep aynı saatte ölç ve sabah akşam ölç. Anormal çıkan sonuçlarda etkileyecek psikolojik birşey yada bir yiyecek tukettiysen not al
Aslında ebeyim ama mezuniyetten beri hiç ebelik yapmadım.Canım ben senin mesleğini unuttum, tıp bayramında sağlıkçı olduğunu fark ettim alanın nedir
Özel bir nedeni var mı , keyifli bir meslek gibi geliyor. Bence ebelik yeterince kıymet görmeyen bir alan . Çok farklı bir bağa şahit olmak vs heycanliAslında ebeyim ama mezuniyetten beri hiç ebelik yapmadım.
Sağol Yaklaşık 15 gün önce tansiyon yüksekliğinden acile gitmek zorunda kaldım. Kardiyoloji yaşa bağlı genel konturolde diyebiliriz. ailede kalp sıkıntısı var zaten bu sabahta tansiyonum yüksek yine …Çok geçmiş olsun , kardiyoloji nicindi? Ben sol diye biliyorum ,
Tamam canım sağolFark etmez canım. Biriyle başla hep onunla devam et. Hep aynı saatte ölç ve sabah akşam ölç. Anormal çıkan sonuçlarda etkileyecek psikolojik birşey yada bir yiyecek tukettiysen not al
Anladım canım , çok geçmiş olsun . Asidan sonra kalple ilgili çok sıkıntı görüyorum çevremdeSağol Yaklaşık 15 gün önce tansiyon yüksekliğinden acile gitmek zorunda kaldım. Kardiyoloji yaşa bağlı genel konturolde diyebiliriz. ailede kalp sıkıntısı var zaten bu sabahta tansiyonum yüksek yine …
Kadın hastalıklarından da bu ara takip amaçlı Dr. Gidiyorum rahmimden parça alıp patolojiye gönderdiler sonuç bekliyoruz menopoza giriyorum herhalde memografiye ve simir e de gideceğim randevü almak zor 2024 bakımlarımı yaptırıyorum aslında
Tamam canım sağol
Stres dışında bişey yok aslında, ağır bişeyde yemedim geçtiğimiz hafta özelikle çok dikkat ettim gel görkü artıyım tekrar tartılıp tartı görüntüsü atacağım
SuperrrrGeçen cumartesi günü : 99.4 kg
Bugün : 98.4 kg
Fark : - 1 kg
Elhan Cordelia serap911
Eki Görüntüle 3401491
Maşallah
Çok güzel canım hiç normal bozma süperGünaydın kızlar aslında daha çok vermiştim kabızlık şikayetim yüzünden beklentimden fazla çıktım
Geçen cumartesi 70.85
Bugün 70.55
Fark -300
Eki Görüntüle 3401497
Elhan Cordelia serap911
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?