- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun kimisine siskinlik yapiyor canim15 Mart menümü yazayım
Elhan Cordelia serap911
Kahvaltı 11:30 3 adet galeta, peynir, 2 haşlanmış yumurta, bir dilim ananas ve roka ufak bir dilim ramazan pidesi
Akşam iftar: bir büyük tabak kıymalı karnabahar yemeği, 4 adet kabak mücver ( sonunda mücverler bitti)
Bu akşam sözde bulgur pilavı yapmadım yarına şişkinlik olmasın diye ama şu an şişim karnabahar şişkinlik yapar mı
Kesinlikle canım ama sihirli değnek gibi olmuyor. Diyetle beraber devam ediyorsun 1-2 aya yeme atakları bitiyir. Iştah dengeleniyor. Ben şekerimi ölçüyorum. Şuan normal çıkıyor. Diyetisyenim yine de bırakmamı istemiyor. Diyet bitince tekrar kan testi yapıp öyle bırakacağız.Cordelia cim insulin direncini arastiriyorumda ilaclar kullanilinca kilo verimide kolaylasiyormus sana katkisi oldumu
Ramazanda biraz zor olmazmiTekrar yapalım o zamanın
Karnıbahar yaparmi bilmiyorum ama bende bugün bulgur yedim sis hissetmiyorum ama bilmiyorum da menü çok güzel sadece kahvaltı da 3 galeta yendiyse pide yeme bence . Yarın çok güzel eksi geleceğine eminim15 Mart menümü yazayım
Elhan Cordelia serap911
Kahvaltı 11:30 3 adet galeta, peynir, 2 haşlanmış yumurta, bir dilim ananas ve roka ufak bir dilim ramazan pidesi
Akşam iftar: bir büyük tabak kıymalı karnabahar yemeği, 4 adet kabak mücver ( sonunda mücverler bitti)
Bu akşam sözde bulgur pilavı yapmadım yarına şişkinlik olmasın diye ama şu an şişim karnabahar şişkinlik yapar mı
Afiyet olsun yapabilir ama inşallah yapmaz.15 Mart menümü yazayım
Elhan Cordelia serap911
O zaman ramazan bitinceRamazanda biraz zor olmazmi
Ramazanda böyle bir değişim yapmayız canim.Ramazanda biraz zor olmazmi
Afiyet olsun
Misafirime yoğurtlu yaptımKereviz hiç sevemedim ben ya afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun15 Mart Cuma menüsü
12.45 sabah
1 kaşık lor ile 2 yumurtadan omlet, 7 yeşil zeytin.
15.45 akşam
1 dilim esmer ekmek üzerine 2 kaşık soğan, biber, domates kavurması (sulu patates yemeğinin soğanı yani ) Evdekilere yemek yaparken bu sostan yedim sadece.
Su 2 litre
Yarım saat yüzme=150 puan
2000 adım= 200 puan
Mthn83 Elhan Cordelia
Yaa baya hafif olmuş inşallah sonuç alırsınİyi akşamlar kızlar
15.03.2024
Midemden ve ağrılarımdan ötürü saçma bir gün oldu.
Sabah yok
Öğleye doğru yudum yudum yağsız süt içtim 300 ml 45 gr sarı leblebi
Sonra sütü bol kahvesi az filtre kahve 3 kupa kadar ara ara yine 1-2 leblebi attım ağzıma
Akşam 20:00 2 tane haşlanmış patates 3 yk yoğurt
Su 2 lt (çok az oldu)
2577 adım (yürüyüş yapamadım)
Elhan Mthn83 Cordelia
Afiyet olsun canım
Sende bendensin börekler baklavalar
Afiyet olsun hurma topları efsane oluyor
Oyy kıyamam anne. Rabbim yüreğine ferahlık versinHepinize Hayırlı Akşamlar
Giremiyorum fazla buraya
Geçmiş olsun mesajlarınız için hepiniz
çok sağolun
Minişimle bütün gün hastanedeydik.
En son antibiyotik damar yolundan verildi.
Kanülü kaldı 3 gün antibiyotik damar
yolundan alıcak.Salı günü kontrol.
Emin ellerde çok şükür Anneannesiyle beraberler
20:00/ 08:00 Nöbetteyim
15.03.2024 Beslenme Listem
Elhan Mthn83
Sahur 05:00
2 dl.beyaz peynir
Bol yeşillik
5 yeşil zeytin
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 dl.tam buğday ekmeği
2 ceviz
5 çiğ badem
1 kupa yeşil çay
1 litre su içildi
İftar 19:17
2 bardak su (Oruç Açma)
Yarım kase mercimek çorbası
10 dakika ara verildi
Yağsız ton balığı
Yeşil
1 dl.tam buğday ekmeği
22:30 gibi ara:Bir kupa yeşil çay
10 çiğ badem
1 hurma
1.5 litre su içildi
Sahura kadar 2,5 litre tamamlanır
Spor yok Cordelia
Çok yorgunum 3 den beri evde misafir hazırlığı yapıyorumMthn83 kaptanım nasılsınız
Yaa maşallah kocaman olmuşhoşcördük canım,
26 aylık olduk
şükür yavaştan işimin başına da döndüm
diyete de ramazan ile başladım
adam olacam inşAllah
Bir süre evi unut varlığına alismasina izin ver. Yine gideceksin diye ilgi çekmeye çalışıyorİyi akşamlar herkese
Evde olma düzenine alışamadım bir türlü telefonu unutuyorum çocukla uğraşıyorum sürekli oyun istiyor arkamı dönsem bi yaramazlık yapmış oluyor
Afiyet olsun çay saati gibi olmuşPerşembe menüm
Sahur 1 tb ekmek 1 sahanda yumurta az lor peyniri domates salatalık üçgen peynir nutella
Yarım lt su
İftar 1 küçük tabak kıymalı makarna salata ayran yarım bayram kömbesi
Su 1 lt
Bugünki menüm
Sahur 1 tb ekmek 1 üçgen peyniri 1 sahanda yumurta domates salatalık nutella yatım lt su
İftar 1 dolma 5 lahana sarması yoğurt
Su 1 lt Elhan Cordelia Mthn83
Ben isterimDiyetisyenimin tarifiyle kahvaltı 4 adet yeme hakkım varmış kendisi söyledi :)
Pizza gibi denemek isteyene tarif atabilirim
Supermis tatli istegide olmazsa bende guzel yol katederim tek zaafim tatli cunku .Kesinlikle canım ama sihirli değnek gibi olmuyor. Diyetle beraber devam ediyorsun 1-2 aya yeme atakları bitiyir. Iştah dengeleniyor. Ben şekerimi ölçüyorum. Şuan normal çıkıyor. Diyetisyenim yine de bırakmamı istemiyor. Diyet bitince tekrar kan testi yapıp öyle bırakacağız.
Bu şişkin hissedişe eksi geleceğime ben emin değilim. geçirdiğim haftaya bakılırsa eksi gelmem lazım yinede bilemiyorum oooffff tartı beni çok şaşırtıyor artıkKarnıbahar yaparmi bilmiyorum ama bende bugün bulgur yedim sis hissetmiyorum ama bilmiyorum da menü çok güzel sadece kahvaltı da 3 galeta yendiyse pide yeme bence . Yarın çok güzel eksi geleceğine eminim
Ben saatimi takip adimimi yapiyorum cok sukur diyetisyen banada 6 bin adim at gunde dedi ama genel olarak Ramazanda zorlarRamazanda böyle bir değişim yapmayız canim.
Yarına kadar geçer o sabah daha hafif hissedersinBu şişkin hissedişe eksi geleceğime ben emin değilim. geçirdiğim haftaya bakılırsa eksi gelmem lazım yinede bilemiyorum oooffff tartı beni çok şaşırtıyor artık
Nasıl olur sebze değil mi buu oruçlu adam benim yüzümden karnabaharla iftar yaptıAfiyet olsun yapabilir ama inşallah yapmaz.
Yani şöyle pidenin üzerinde baklava dilimi gibi dilim oluyor yaa susamlı o dilimi yedim yani iki lokma ramazan başladığından beri iki sefer öyle iki lokma yedimYarına kadar geçer o sabah daha hafif hissedersin
Sebze ama yapabilir. Kişiden kişiye değişiyor. Mesela bana Lahana çok şişkinlik yaparNasıl olur sebze değil mi buu oruçlu adam benim yüzümden karnabaharla iftar yaptı
Diyetle kilo verdikçe hepsi düzelir inşallah. Diyet sonrasi tekrar bakarız. Geçmiş olsun canım.Supermis tatli istegide olmazsa bende guzel yol katederim tek zaafim tatli cunku .
Bende bugun kan verdim simdi baktim sekerim yukselmis ferritinim yerlerde b12 de dusmus baya
Afiyet bal şeker olsunYani şöyle pidenin üzerinde baklava dilimi gibi dilim oluyor yaa susamlı o dilimi yedim yani iki lokma ramazan başladığından beri iki sefer öyle iki lokma yedim