Mesajına ne emoji koyacağımı şaşırdım canımDün bir bugün iki Bismillahirrahmanirrahim
Bu hafta Van devlet oprerasinda gorevli o.
Gezicilermis ben boyle oldugunu bilmiyordum
Dün cok yogundum hic ugrayamadim sizlere.. yeni aldigimiz dolabi yerlestirdim bir ölümdü
Sonra endoskopi patoloji sonucu icin gittimm
Helikobakterpilori 0
İnflamasyon ve kronik gastrit
Bir de hiperkinetik mide mi neydi bisey demis mide bosken bile surekli kasiliyormus onun icin ic oegan kas gevsetici,mide yanması icin cigneme tableti bir şurup ve iyi bir probiyotik verdi
Psikiyatri ile 19 unda randevum vardı o kadar zor buldum aksam mesaj gelmis calisma plani nedeni ile iptal oldu diye... Gel de............
Evet ama ben söylemedim reflümü uzun zamandır rahattım aklıma bile gelmedi söylemek. Benim hatamSen diyetisyenle calisiyorsun dimi?
Ona sıkıntılarını bildiriyor musun? O seni yonlendirmeli... Dilersen birlikte arastirir bir duzen olustururuz
Ok teşekkür ederim canmAfiyet olsun canım menün gayet güzel. Ocak için de geçmiş olsun, Allah korumuş.
Afiyet olsun canım, tek öğün olduğu için toplamda sıkıntı yok.
Afiyet olsun canım güzel menü. Lokumlar minnak kuş lokumudur belki
Afiyet olsun canım güzel menü.
Yok canım yeni tartıldımAksam olcersen boyle cikiyor
Teşekkür ederim canimMesajına ne emoji koyacağımı şaşırdım canımHer türlü ifade uyar çünkü. Öncelikle ilişkin için hayırlı uğurlu olsun diyorum, inşallah her şey gönlüne göre olur.
Sonucunun bir kısmı sevindirici çok şükür. Olumsuz habere üzüldüm ama umarım geçicidir o da.
Hastanelerde randevu bulmak ölüm gibi, umarım yakın zaman için tekrar randevu bulabilmişsindir.
Odemdir sudur sistir hiç dert etme gider oYok canım yeni tartıldım
Allah allah niye böyle oluyor ki. Tartınla ilgili bir sorun olabilir mi sence? 5 litrelik su koyup tartsana onu kaç gösterecek çok merak ettim.Günaydınnn ahh ahh vaziyetim çok kötü bak tartıma gözlerime inanamadım ben aç geziyorum ödem gitsin diye içtiğim ödem çayının suyun yüzünden midem cumbul cumbul bu ne yaaaa 109.7 dim bennn
Refluye en iyi gelen şey mideyi uzun süre boş birakip sonra birden doldurmamakEvet ama ben söylemedim reflümü uzun zamandır rahattım aklıma bile gelmedi söylemek. Benim hatam
Şimdi leblebi iyi gelir diye okudum bir de yumurtanın beyazı onları yiyeyim bari biraz
Afiyet olsun canım, akşam karbonhidrat fazla olmuş, mideni de yorar bu şekilde.Herkese hayırlı geceler
14 Mart Perşembe
Sahur 3 hurma 1 bardak tarçınlı süt
İftar
2 avuç içi kadar pide
2 dilim eski kaşar
1 kase köz patlıcanlı yoğurtlu salata
1 kase mercimek çorbası
7 zeytin
5 kaşık pilav üstü et kavurma
Bir önceki gün mesai vardı eve geç geldim menümü paylaşamadım affola
Herkese hayırlı sahurlar
@Elhan @Cordelia
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım, kurabiyelerden kurtulman lazım. Gerisinde pek sorun yok bence.
Afiyet olsun canım, çok az yemişsin.
Takibe aldımBenim canim diyetisyenim calistigimiz surecte benim kafamda ki herşey fit olmali yoksa kilo veremem dusuncesini oyle guzel sildi ki... Ben de buna kapilip kilo almistim bir ara
Login • Instagram
Gelmiş geçmiş olsun canmLeylam billahi aç geziyorum sabah yoğurt ananas biraz çilek ahududu falan 2 saat sonra yine 2 ince dilim ananas 20 gr badem 30 gr leblebi sonra ananas çayı yine 20 gr badem gün içinde tek yediklerim bunlar. Bir tek doğru düzgün akşam besleniyorum o da ya 5 yk normal yemek ya 180 gr tavuk ızgara ve salata
3 gündür böyle gittikçe yükseliyor sanki içtiğim bütün sular kalıyor üstümde ama wc de gidiyorum sık sık
Midem cayır cayır yanıyor reflüm azdı yine regl ağrım da çok şiddetli ama sökülmüyor ondan mı bilmiyorum bıktım artık şeytan diyor ki madem gitmiyor otur da ye bari
Hiç iyi değilim hem fiziken hem ruhen
sağol canım, pek birşey yiyesim yoktu canım çabuk da doydumAfiyet olsun canım, çok az yemişsin.
Sağlık olsun kısmet değilmiş çoksa severdim bendeOfff desene tam kıtır kıtır olacakmış. Ben de çok severim. Emeğine yazık olmuş üzüldüm canım.
Cordinin diyetisyeni biraz daha sıkı sanki sen benim listeleri gorsen sasarsinTakibe aldımBir de Cordi nin diyetisyenine bir gidesim var ama biraz da kendimle baş başa kalayım istiyorum akşam eşimle konuşayım bir bakalım
Bunu yeni aldım diğerleri yanlış tartıyordu bu da diyetisyen tartısıyla 1.2 fazla tartıyor ama ben bu tartıda en son çıkana göre hesaplıyorum. Haklısın kesinlikle absürt sabah eşimle kalktım tartıldım böyleydi dedim biraz daha uyumam lazım üstüne 3 saat daha uyudum kalktım 1 saat dolandım bir şey yemedim tartıldım hop yine aynı sonuç.Allah allah niye böyle oluyor ki. Tartınla ilgili bir sorun olabilir mi sence? 5 litrelik su koyup tartsana onu kaç gösterecek çok merak ettim.
Ben de artı çıkıyorum ama benimki reglden muhtemelen. Seninki çok absürt geliyor bana canım.
Ayyy evet işte o benimmmmCordinin diyetisyeni biraz daha sıkı sanki sen benim listeleri gorsen sasarsinornek yollarim sana akşama. Bir de diyetisyenimle konusurken bana hep 10 kilo fazlasi olanlar denk geliyor şöyle 20-30 kilo fazlasi olan denk gelsede çatır çatır zayiflatsam diyordu
Aile adım atmıyor çocuk disiplinle tehtit edildi ama çok yol alamadık.Okulu seviyorsanız ve yakınsa başka yere gitmek mantıksız olur tabi ki. Bu çocuk acaba neden taktı oğluna. Okul ona bir yaptırım uygulayamıyor mu, belki böylece gözü korkar ve artık uğraşmayı bırakır. Oğlun mutsuz olunca ister istemez sınava da yansımıştır ama bazen dibe vurmaları iyi olur. Sonuçta geçici bir düşüştür bu. Oturup ağlayıp rahatlamıştır.
Müdürün hassas deyip geçiştirmesi hoş olmamış. Ne yapalım yani tüm çocukları savaşçı gibi mi yetiştirelim, duyarsız olanlara biraz müdahale gerekli bu durumda. Diğer çocuğun ailesiyle de görüşüp umarım sorunu çözerler. Anladığım kadarıyla şu an sınıf değişimi söz konusu değil gibi duruyor.
Regl dönemindeyim canım, canım çok şekerli istiyordu. Abur cuburlara saldırmamak için tek çarem buydu. Zaten az şekerli ve sert hurmalardandı. Ama haklısın fazla bir sayı.
Açılmadı buBenim canim diyetisyenim calistigimiz surecte benim kafamda ki herşey fit olmali yoksa kilo veremem dusuncesini oyle guzel sildi ki... Ben de buna kapilip kilo almistim bir ara
Login • Instagram
Mesaj attım bakalım dönüş yapmasını bekliyorumCordinin diyetisyeni biraz daha sıkı sanki sen benim listeleri gorsen sasarsinornek yollarim sana akşama. Bir de diyetisyenimle konusurken bana hep 10 kilo fazlasi olanlar denk geliyor şöyle 20-30 kilo fazlasi olan denk gelsede çatır çatır zayiflatsam diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?