- 31 Ekim 2013
- 21.325
- 71.467
- 798
- 40
Allah rahmet eylesin
canım çok geçmiş olsun, nasıl şu anda kızınHerkese İyi Akşamlar Arkadaşlar
Gece tüm mesajlarınızı okuyacam
Hiç birinize dönüş yapamadım kusuruma bakmayın
Çok bakamadım buralara
Kızım hasta ateşlenmiş kuzum çok halsiz
sevindim iyi olmana canımmCanlar bugün uykudan gözüm açılmıyor. Mutfağı bile yalandan topladım. Hepinize iyi geceler
İyiyim merak etmeyin. Seviliyorsunuz
çok çok geçmiş olsunti sahur yaptım normal yumurta poğaça zeytin
Sabah mide ağrısıyla kalktım daha sonra kusma ishal devam etti hastaneye gittim sabahtan beri iğne serum daha yeni kendime geldim bağırsaklarda gaz birikmesi midede iltihap gastirit denildi akşamda yiyemedim saat 10 da vişne suyu eti kepekli bisküvi birazda tuzlu kraker kusura bakmayın tekrar
benim de iki gündür yok yaİnşallah canım Sahur yapmayacağım bakayım kaç olacak kilom.. bugün tuvalette yok. Ramazan bozdu dengemi
hoşgeldin canımm, sen nasılsınOh sonunda gelebildim. Özledim hepinizi canlarım nasılsınız
Allah yardımcınız olsun canım, yolu açık olsun oğlunun, Allah hep iyi, vicdanlı insanlarla karşılaştırsın7. Sınıf okulumuzu seviyorum. Öğretmenler çok verici sen yeterki almak iste. Evede yakın. 2 yıldır sorun yaşadığımız bir çocuk var. Artık oğlumu takıntı haline getirdi. En son sınıf öğretmeni tavsiye etti. Oğlum sınıf birincisi. Son denemede yarı yarıya yanlısı çıktı. Oturdu ağladı. Hem sonuca hem benle dalga geçecekler diye. Sınıf öğretmeni de destek çıkınca müdürle konuşmaya gittik. Biz dedik 2 yıldır idare ettik artık siz bizi idare edin. Oğlunuz çok hassas o yüzden sorun yaşıyor diyor bana. Hassasligin ilacı yok ne yapayım
Dedim rehberlikle konuşun hocalarıyla konuşun. Şu sınıf demiyoruz. Ama bize yeni bir kapı açın dedik. Bakalım hayırlısı olsun. Siz özel çocuğunuz olduğu için çok yukleniyorsunuz diyor. Mecbur yuklenecegim hem ayaklarının üstünde duracak hemde gelecekte bırakacağım yatlar katlar yok. Kendi hayatiini kuracak. Bu bir yarış yapacak hicbirsey yok. Haftaya konuşulacak bakalım.