- 8 Kasım 2021
- 964
- 1.714
- 63
- 30
Merhaba koşu bandından memnun musunuzEvet canım her gün kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba koşu bandından memnun musunuzEvet canım her gün kullanıyorum
Geçmiş olsunElhan Mthn83
Kusura bakmayın bugün tüm günüm hastanede geçti sahur yaptım normal yumurta poğaça zeytin
Sabah mide ağrısıyla kalktım daha sonra kusma ishal devam etti hastaneye gittim sabahtan beri iğne serum daha yeni kendime geldim bağırsaklarda gaz birikmesi midede iltihap gastirit denildi akşamda yiyemedim saat 10 da vişne suyu eti kepekli bisküvi birazda tuzlu kraker kusura bakmayın tekrar
Ketonun sağlıksız olduğunu çok okuyorum, uygulanbilir değil, en güzeli dediğin gibi Akdeniz tarziSüt mideyi yakar mi ilk defa duyuyorum helikobakter gecirmeden önce sütten karbdan uzak dururdum surekli protein ketojenik besleniyordum.. pankreatit baslangici, helikobakter,ozafajit ve gastrit çıktı... Bir de alt ust olmus bagirsaklar... Doktorun verdigi listede ilac kısmında süt yogurt kefir yaziyordu sütü her gün icerim sindirimim mutlu oluyor.. Aslolan akdeniz diyeti hep bu yuzden diyorum
Cok sagol evet o kadar mutlu oldum ki kötü bakteri olmamasina
Maşallah:))Evet canım her gün kullanıyorum
Geçmiş olsun ilaçlar da şifa olsun inşallahDün bir bugün iki Bismillahirrahmanirrahim
Bu hafta Van devlet oprerasinda gorevli o.
Gezicilermis ben boyle oldugunu bilmiyordum
Dün cok yogundum hic ugrayamadim sizlere.. yeni aldigimiz dolabi yerlestirdim bir ölümdü
Sonra endoskopi patoloji sonucu icin gittimm
Helikobakterpilori 0
İnflamasyon ve kronik gastrit
Bir de hiperkinetik mide mi neydi bisey demis mide bosken bile surekli kasiliyormus onun icin ic oegan kas gevsetici,mide yanması icin cigneme tableti bir şurup ve iyi bir probiyotik verdi
Psikiyatri ile 19 unda randevum vardı o kadar zor buldum aksam mesaj gelmis calisma plani nedeni ile iptal oldu diye... Gel de............
Çok geçmiş olsunGünaydnlar hanımlar,dün dişe gittik kontrol için eşimde sıra şimdi,akşamda çene cerrahı görecek o zaman net belli olacak.
Dün tahmini fiat 350 bin tele dendi,oda bira yüksek fiattan verdi implant dedi,benim gittiğim hastaneye de gideceğiz pazartesi sabahı bakalım ne diuecek hoca. durumlar böyle.
Haziranda fiziğe başlayacaktım ya erken alındı boşluk olmuş,22 mart başlıyorum kısmetse.
Günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın Hanımlar
Evet gayet memnunumMerhaba koşu bandından memnun musunuz
TabiiGeçmiş olsun
Sonuçlardan bizde haberdar et olur mu
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah.Elhan Mthn83
Kusura bakmayın bugün tüm günüm hastanede geçti sahur yaptım normal yumurta poğaça zeytin
Sabah mide ağrısıyla kalktım daha sonra kusma ishal devam etti hastaneye gittim sabahtan beri iğne serum daha yeni kendime geldim bağırsaklarda gaz birikmesi midede iltihap gastirit denildi akşamda yiyemedim saat 10 da vişne suyu eti kepekli bisküvi birazda tuzlu kraker kusura bakmayın tekrar
Kesinlikle popüler diyetlerden uzak durulmaliKetonun sağlıksız olduğunu çok okuyorum, uygulanbilir değil, en güzeli dediğin gibi Akdeniz tarzi
Günaydınnn ahh ahh vaziyetim çok kötü bak tartıma gözlerime inanamadım ben aç geziyorum ödem gitsin diye içtiğim ödem çayının suyun yüzünden midem cumbul cumbul bu ne yaaaa 109.7 dim bennnGünaydın arkadaşlar, gününüz güzel geçsin
Köprüden önce son çıkış, çok dikkat edelim bugün.
Afiyet olsun canım menün gayet güzel. Ocak için de geçmiş olsun, Allah korumuş.Selamlar bende menümü bırakayım 14 Mart
Sahurda
İki lokmalik peynir
Ispanaklı yumurta bir porsiyon
Küçük kâse mercimek çorbası
Akşam iftar
Bir tabak bakla yemeği
Bol yoğurtlu
1yk makarna
1adet bağdat hurması,
Bir dilim kabak tatlısı pişerken yemiştim sonrası hüsran yanmış uykuya dalmışım
4 bin adım 400 puan sağlık ocağına gittim geldim
Elhan Cordelia serap911
Afiyet olsun canım, tek öğün olduğu için toplamda sıkıntı yok.Merhaba menüm şöyle Kızlar
İftar
Mercimek çorbası 1.5 kepçe
2 tane avuç içi kadar köfte
2 dilim ekmek
Bol salata
Ara
1 ekler
1 hurma
2 lt su
5000 Adım
Afiyet olsun canım güzel menü. Lokumlar minnak kuş lokumudur belki14 Mart
Şahur
Smoothie 1 armut 5 çilek 4 kaşık yoğurt 1 tk keten tohumu zencefil zerdeçal
2 dilim tbe
2 hurma
2 gün kurusu
İftar
Yarım kase kabak çorbası
4 kaşık yoğurtlu kabak
100 gram tavuk
1 çatal pirinç pilavı
35 gram pide 1 çatal peynir 3 zeytin
Biraz salata
Ara 21
turk kahvesi 2 lokum
2 litre su daha fazla da olabilir
Elhan serap911
Afiyet olsun canım güzel menü.
Süt kötü yogurt yeme peynir CIS... Yok badem sütü yok hindistancevizi yulaf sutu... Hepsi pazar o bitkisel sutlerin icinde neler var ilaveten... Güçsüz sagliksiz kemikler dişler lazim ilac firmalarina....Bende süt seviyorum, son zamanlarda denk geldikçe laktozsuz da alıyorum. şu sütü peyniri yerken bizi suçlu hisetirdiler yaa inanılır gibi değil. bu kadar bilinçli sağlık konturolerini yaptırdın için kendin için doğru beslenme yolunu bulduğun için tebrik ederim seni
Ah canim niye böyle oluyor neler yaptigini birlikte bir gozden gecirelim derim.. detaylica yaz bizeGünaydınnn ahh ahh vaziyetim çok kötü bak tartıma gözlerime inanamadım ben aç geziyorum ödem gitsin diye içtiğim ödem çayının suyun yüzünden midem cumbul cumbul bu ne yaaaa 109.7 dim bennn
Günaydın canımgünaydın kızlar
Ah canim niye böyle oluyor neler yaptigini birlikte bir gozden gecirelim derim.. detaylica yaz bizeGünaydınnn ahh ahh vaziyetim çok kötü bak tartıma gözlerime inanamadım ben aç geziyorum ödem gitsin diye içtiğim ödem çayının suyun yüzünden midem cumbul cumbul bu ne yaaaa 109.7 dim bennn