Öğretmenlere güveniyorum çözceklerdir bu işiAile adım atmıyor çocuk disiplinle tehtit edildi ama çok yol alamadık.
Hem fen öğretmeni hem matematik öğretmeni aynı düşüncede. Rehberlik öğretmenleri ile de konuşuldu onlarda biliyor durumumuzu. Artık öğretmenler ne derse
Afiyet olsun canım
Canım çok uzak değilsin ama olmuyorsada sağlıklı bir sen olacaksın.
Vavv afiyet olsun
Tereyağı neciydi ola
Afiyet olsun
Afiyet olsun harika
Sağol canım
Yazdım
Yazdım
Eki Görüntüle 3400554
Belki yardımcı olur
Teşekkür ederim canım şuan uykusuzluk çekiyorum sadece
Afiyet olsun
Canım güzel menü ama her kepçe çorba 1 dlm ekmeğe karşılık geliyor öyle hesapla
İftarı hafif tuzlu kapatsan dokunur mu susamak adina
Çok geçmiş olsun canım. Netten bı baksan doğal yağlar var mesela Nana mentol yağı baş ağrısına iyi geliyor gibi
Yazdım canım
Afiyet olsun canım
Elhan aklına geldim mi
Aklına ben geleceğim diye bı şarkı vardı sanki
Ooo enişteye bağladık. Elimizde örgü
Canım bilinçaltı bağımız var takımla
Afiyet olsun canım
Vay be ben mantı göndereyim siz yaprak
Yazdım
Geçmiş olsun canım.Dün bir bugün iki Bismillahirrahmanirrahim
Bu hafta Van devlet oprerasinda gorevli o.
Gezicilermis ben boyle oldugunu bilmiyordum
Dün cok yogundum hic ugrayamadim sizlere.. yeni aldigimiz dolabi yerlestirdim bir ölümdü
Sonra endoskopi patoloji sonucu icin gittimm
Helikobakterpilori 0
İnflamasyon ve kronik gastrit
Bir de hiperkinetik mide mi neydi bisey demis mide bosken bile surekli kasiliyormus onun icin ic oegan kas gevsetici,mide yanması icin cigneme tableti bir şurup ve iyi bir probiyotik verdi
Psikiyatri ile 19 unda randevum vardı o kadar zor buldum aksam mesaj gelmis calisma plani nedeni ile iptal oldu diye... Gel de............
En son çilek 142 tl diPazara gidiyoruz bakalım fiyatlar nasıl
Çilek çok tatsız oluyor almam da. Kabak patlıcan filan lazım geçen hafta kabak baya pahalıydıEn son çilek 142 tl di
Benim de Kadıköy Salı pazarı uğrak yerim gibiydi bir araÇilek çok tatsız oluyor almam da. Kabak patlıcan filan lazım geçen hafta kabak baya pahalıydıpazara gitmeyi de çok seviyorum en sevdiğim aktivitelerden
Girişte gözlemeci teyzelerBenim de Kadıköy Salı pazarı uğrak yerim gibiydi bir ara
Sağol canımAllah rahmet eylesin
canım çok geçmiş olsun, nasıl şu anda kızın
sevindim iyi olmana canımm
çok çok geçmiş olsun
benim de iki gündür yok ya
hoşgeldin canımm, sen nasılsın
Allah yardımcınız olsun canım, yolu açık olsun oğlunun, Allah hep iyi, vicdanlı insanlarla karşılaştırsın
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim
Çok sağol canım
Sen hala bize öğretiyorsun
Teşekkür ederim
Canımsın
7. Sınıf okulumuzu seviyorum. Öğretmenler çok verici sen yeterki almak iste. Evede yakın. 2 yıldır sorun yaşadığımız bir çocuk var. Artık oğlumu takıntı haline getirdi. En son sınıf öğretmeni tavsiye etti. Oğlum sınıf birincisi. Son denemede yarı yarıya yanlısı çıktı. Oturdu ağladı. Hem sonuca hem benle dalga geçecekler diye. Sınıf öğretmeni de destek çıkınca müdürle konuşmaya gittik. Biz dedik 2 yıldır idare ettik artık siz bizi idare edin. Oğlunuz çok hassas o yüzden sorun yaşıyor diyor bana. Hassasligin ilacı yok ne yapayım
Dedim rehberlikle konuşun hocalarıyla konuşun. Şu sınıf demiyoruz. Ama bize yeni bir kapı açın dedik. Bakalım hayırlısı olsun. Siz özel çocuğunuz olduğu için çok yukleniyorsunuz diyor. Mecbur yuklenecegim hem ayaklarının üstünde duracak hemde gelecekte bırakacağım yatlar katlar yok. Kendi hayatiini kuracak. Bu bir yarış yapacak hicbirsey yok. Haftaya konuşulacak bakalım.
@sara_28
Canım aile hiç adım atmıyor. Hatta oglumuzun arkasına düşmedik başta her sıkıştığında bize gelmesin kendi çözümünü bulsun diye. Bu müdüre 3. Gidisimiz bizim. Telefonda hocalarıyla konuştuğumuz ayrı
Maşallah canım daim olsun inşallah
Canım her değer tek başına anlamlı olmuyor. Susuz kalmissan o bile etkiliyor. Çok yönlü bakmak gerekir
Sağol canım
Afiyet olsun gece gece sosisli susatmadimi
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun basınız sağolsun
Barış muslu geldi aklıma serbest bırakıyorum
Afiyet olsun hurma yanına yoğurt ekleseydin 5 çok olmuş sanki
Afiyet olsun spora gel
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun yavruya
Afiyet olsun
Hafifim hafifsin hafif
Harika afiyet olsun
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
Hoşgeldin canım
Bebiş ne kadarlik oldu. Döndün mü işe
Çok geçmiş olsunSağol canımCanım şu anda Hastanedeyiz serum takıldı tahlilleri yapıldı.Serum bitsin idrar tahlili verip ultrason çekilicek.Ateşi hafif var ama bademcikler beyazlamış dedi.Ama öksürük dahi yok acıma vb.Ama bütün gece miğde bulantısı perişan oldu istifra etmekten hiçbir şey yemedi.Götürme beni başka doktora ne olur Anneciğim deyince gece götüremedim. Sabah kendi doktoruna geldik.İyi olucak inşallah kuzum.
Allah şifa versin kuzuyaa, tez vakitte iyileşir inşallahSağol canımCanım şu anda Hastanedeyiz serum takıldı tahlilleri yapıldı.Serum bitsin idrar tahlili verip ultrason çekilicek.Ateşi hafif var ama bademcikler beyazlamış dedi.Ama öksürük dahi yok acıma vb.Ama bütün gece miğde bulantısı perişan oldu istifra etmekten hiçbir şey yemedi.Götürme beni başka doktora ne olur Anneciğim deyince gece götüremedim. Sabah kendi doktoruna geldik.İyi olucak inşallah kuzum.
Teşekkür ederim İlaçlar kusmamı durdurdu ama ağrı bulantı devam ediyor dünkü gibi olmayayım da buna razıyımGeçmiş olsun
Bugün nasılsın
Helikobacter sorunun bitmiş geçmiş gitmiş olsun canım.Dün bir bugün iki Bismillahirrahmanirrahim
Bu hafta Van devlet oprerasinda gorevli o.
Gezicilermis ben boyle oldugunu bilmiyordum
Dün cok yogundum hic ugrayamadim sizlere.. yeni aldigimiz dolabi yerlestirdim bir ölümdü
Sonra endoskopi patoloji sonucu icin gittimm
Helikobakterpilori 0
İnflamasyon ve kronik gastrit
Bir de hiperkinetik mide mi neydi bisey demis mide bosken bile surekli kasiliyormus onun icin ic oegan kas gevsetici,mide yanması icin cigneme tableti bir şurup ve iyi bir probiyotik verdi
Psikiyatri ile 19 unda randevum vardı o kadar zor buldum aksam mesaj gelmis calisma plani nedeni ile iptal oldu diye... Gel de............
Geçmiş olsun canım.Sağol canımCanım şu anda Hastanedeyiz serum takıldı tahlilleri yapıldı.Serum bitsin idrar tahlili verip ultrason çekilicek.Ateşi hafif var ama bademcikler beyazlamış dedi.Ama öksürük dahi yok acıma vb.Ama bütün gece miğde bulantısı perişan oldu istifra etmekten hiçbir şey yemedi.Götürme beni başka doktora ne olur Anneciğim deyince gece götüremedim. Sabah kendi doktoruna geldik.İyi olucak inşallah kuzum.
Canım çok geçmiş olsun tabii ki iyi olacakSağol canımCanım şu anda Hastanedeyiz serum takıldı tahlilleri yapıldı.Serum bitsin idrar tahlili verip ultrason çekilicek.Ateşi hafif var ama bademcikler beyazlamış dedi.Ama öksürük dahi yok acıma vb.Ama bütün gece miğde bulantısı perişan oldu istifra etmekten hiçbir şey yemedi.Götürme beni başka doktora ne olur Anneciğim deyince gece götüremedim. Sabah kendi doktoruna geldik.İyi olucak inşallah kuzum.
Günaydınnn ahh ahh vaziyetim çok kötü bak tartıma gözlerime inanamadım ben aç geziyorum ödem gitsin diye içtiğim ödem çayının suyun yüzünden midem cumbul cumbul bu ne yaaaa 109.7 dim bennn
Her gün tartılsan bile onu baz alma cumartesiden cumartesiye ne olacak asıl ona odaklan derim canım. Regl de şişirmiştir hem de yarın tartı sana sürpriz de yapabilir . Sen yapman gerekenlere devam et. Yeşilçay da ekle günlük 1 2 kupa . Sakın boşvereyim gitsin deme lütfen elbette gidecek matematik işi bu sen devam et bir süre sonra elbette düşecektir ... lütfen ...pişman olmayacaksın inanLeylam billahi aç geziyorum sabah yoğurt ananas biraz çilek ahududu falan 2 saat sonra yine 2 ince dilim ananas 20 gr badem 30 gr leblebi sonra ananas çayı yine 20 gr badem gün içinde tek yediklerim bunlar. Bir tek doğru düzgün akşam besleniyorum o da ya 5 yk normal yemek ya 180 gr tavuk ızgara ve salata
3 gündür böyle gittikçe yükseliyor sanki içtiğim bütün sular kalıyor üstümde ama wc de gidiyorum sık sık
Midem cayır cayır yanıyor reflüm azdı yine regl ağrım da çok şiddetli ama sökülmüyor ondan mı bilmiyorum bıktım artık şeytan diyor ki madem gitmiyor otur da ye bari
Hiç iyi değilim hem fiziken hem ruhen
Tebrikler. ...... Kendşnle de gurur duyabilirsinBugün kilo vermede destekledigim arkadasimin ilk ayı doldu
82 ile baslamisti
Bugun 74.3kendini tebrik et 8 kilo yük attin uzerinden dedim
İçinde kalmış yazıkCordinin diyetisyeni biraz daha sıkı sanki sen benim listeleri gorsen sasarsinornek yollarim sana akşama. Bir de diyetisyenimle konusurken bana hep 10 kilo fazlasi olanlar denk geliyor şöyle 20-30 kilo fazlasi olan denk gelsede çatır çatır zayiflatsam diyordu
Ben deÇilek çok tatsız oluyor almam da. Kabak patlıcan filan lazım geçen hafta kabak baya pahalıydıpazara gitmeyi de çok seviyorum en sevdiğim aktivitelerden
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim İlaçlar kusmamı durdurdu ama ağrı bulantı devam ediyor dünkü gibi olmayayım da buna razıyım
Amin Elhanimmm teşekkür ederimmmHelikobacter sorunun bitmiş geçmiş gitmiş olsun canım.Diger sıkıntılar da tedaviyle biter inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?