- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
İşte ufak nüanslarla ayrılıyor bizim püskürütlü sarmadanE ben bunu 20 sene once yapiyordum biskuvili sarma tatlisi diyorduk ibiza neymis
Ne kadar da benBen bunu da çok seviyorum yanasıl bir sütlü tatlı canavarıysam
Patlıcan çok önde gidiyor benim içinde şuan çok teşekkür ederimSütlü tatlılar her zaman hafif olur, oruç sonrası tercihimdir
Sebze olarak patlıcanın her türü bu menüye çok güzel yakışır
Ah ah gazlar hiç bitmiyoKimbilir ne sıkıntısı var yavrucağın
Çok çok teşekkür ederim kürdan kebabı ya da karnıyarık düşünüyorum bendeKarnıyarık olabilir, etli yeşil fasulye, islim kebabı, tavuk baget fırında, İzmir köfte bunların hepsi piric pilavina cok yakışır geri kalan herşey çok güzel zaten afiyet bal şeker olsun
Yalancı tarhana nasıl oluyorİftara ne yaptınız ben yalancı tarhana yaptım. Biraz da dünden kalma kıymalı var. Çocukları doyurur. Bende metabolizma çorbası içmeyi düşünüyorum
Dün annem bı peynir almış biraz ekmek ve peynir yiyebilirim
Yalancı Tarhana Çorbası Yalancı Tarhana Çorbası - Nefis Yemek Tarifleri - #11602520Yalancı tarhana nasıl oluyor
Ben bunu yapmıştım ama hiç güzel olmamıştıYalancı Tarhana Çorbası Yalancı Tarhana Çorbası - Nefis Yemek Tarifleri - #11602520
Öyle yogur mayala kurut derdi yok
Bildiğin tarhana gibi oldu hafif eksi neden sevmedin kiBen bunu yapmıştım ama hiç güzel olmamıştı
Bilmiyorum ki hiç tarhanaya benzetemedim ben çok kötüydü belkli ben güzel yapamadım beceremedimBildiğin tarhana gibi oldu hafif eksi neden sevmedin ki
Aaa güzelmiş, ben tarhana severim evdeki bitince bunu denerim yenisi gelesiye kadar teşekkür ederimYalancı Tarhana Çorbası Yalancı Tarhana Çorbası - Nefis Yemek Tarifleri - #11602520
Öyle yogur mayala kurut derdi yok
Sorma ya işimiz çok zor bu oburluklaİşte ufak nüanslarla ayrılıyor bizim püskürütlü sarmadan
Ne kadar da ben
Afiyet olsun kaptanımMenü
Sabah 13.00
1 haşlanmış yumurta
1 galeta
3 zeytin
Az peynir ve fındık kadar tahin pekmez karışımı
Ara: çeyrek armut
Aksam: 17.00
2 kaşık yoğurt
1 buçuk haşlanmış patates içine yeşil soğan kuru soğan tuz limon pul biber vs koydum yalancı patates salatası oldu
Su hatırlamıyorum
Cordelia Elhan Mthn83
Tarhana Tadında Domates Çorbası Tarhana Tadında Domates Çorbası - Nefis Yemek TarifleriBilmiyorum ki hiç tarhanaya benzetemedim ben çok kötüydü belkli ben güzel yapamadım beceremedim
Anladım ben canım resimleri atabilirsiniz sürekli reklamlarda vs görüyoruz.Kete yaptık resimlerini koycaktim yazdım herkes oruçlu napiyorsun diyip sildim yazıyı silmemisim
Afiyet olsunMenü
Sabah 13.00
1 haşlanmış yumurta
1 galeta
3 zeytin
Az peynir ve fındık kadar tahin pekmez karışımı
Ara: çeyrek armut
Aksam: 17.00
2 kaşık yoğurt
1 buçuk haşlanmış patates içine yeşil soğan kuru soğan tuz limon pul biber vs koydum yalancı patates salatası oldu
Su hatırlamıyorum
Cordelia Elhan Mthn83
Ne olacakmış tartınca ???Sanırım yurtdışı uçuşlarda artık yolcular da tartılacakmış, bileti ucuza getirmek için kilo vermeye devam etmeliyim
Pirasa boregı kabak çorbası tavuk sote salata yoğurt eşime makarna var. Peynir zeytin iftarda oluyor sofradaİftara ne yaptınız ben yalancı tarhana yaptım. Biraz da dünden kalma kıymalı var. Çocukları doyurur. Bende metabolizma çorbası içmeyi düşünüyorum
Dün annem bı peynir almış biraz ekmek ve peynir yiyebilirim
Çok teşekkür ederimAfiyet olsun kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?