Öyle deme gayet güzel gidiyorsun hem daha çok var mart sonuna bahara girdik metabolizma hızlanmaya başlayacak. Her şey iyi olacakSize güzel Erzincan keteleri bırakıyorum
Ben vuramicam galiba anlamadım artık yavaş kilo veriyorum ya
Farka bak ama ne ince bel o öyle masalahhh 15 sene önce ki halim 54 kilo xs giyiyordum
Yarim kilo çok az 1 hafta için bence eskiden olsa 1 kilodan aşağı vermezdimÖyle deme gayet güzel gidiyorsun hem daha çok var mart sonuna bahara girdik metabolizma hızlanmaya başlayacak. Her şey iyi olacak
10 kg gitmişBen 8 Aralık ta ilk bildirimi yapmışım 87 kg imiş. Kasımda burda değildim
Bilemiyorum canim10 kg gitmiş
Bende aylık tabloyu bulayım diye baktım. Aralıkta mi başlamıştık ona
Kete yaptık resimlerini koycaktim yazdım herkes oruçlu napiyorsun diyip sildim yazıyı silmemisimSize güzel Erzincan keteleri bırakıyorum
Ne etkilemis olabilir beni onu düşünüyorum yaa gece uyuyamadim diyorum yaFarka bak ama ne ince bel o öyle masalahhh 15 sene önce ki halim 54 kilo xs giyiyordum
Canım hedefin haftalık 500 Gr olsun. 20 kilo vermek hedefi ile 5 kg vermek birmi. Yavaş ama düzenli gitsin. Artık ogunlerini normal hayat rutinine uydurarak git. Büyük acliklar düşünme. Sonuçta bu kalıcı olsun istiyorsun ve daimi beslenmeni oturtman gerekSize güzel Erzincan keteleri bırakıyorum
Afiyet olsun canımSelamm kızlar bugün 13 saat uyumuşum yahu bir kalktım şişlikten gözümü açamıyorumanca kendime geldim.
Dün hiç doymamıştım ama bugün iyiyim ara öğüne 30 gr leblebi ekledim baya fark etti. Ananas çayım da kaynadı soğutuyorum.
Yalnız ayakkabı ayağımı çok pis vurdu dün bugün giyemedim terlikle yürüyüş yapmaya niyet ettim denedim oluyor aslında 15 dk yaptım da sakatlık çıkarmayayım diye devam etmedim.
Sanki yılbaşı hedefi diye başlamıştık demiBilemiyorum canim
Afiyetle yiyin inşallahKete yaptık resimlerini koycaktim yazdım herkes oruçlu napiyorsun diyip sildim yazıyı silmemisim
Aslında bu diyet yeme şekli hayat rutinim oldu yani bıraksam bile yine böyle devam ederimCanım hedefin haftalık 500 Gr olsun. 20 kilo vermek hedefi ile 5 kg vermek birmi. Yavaş ama düzenli gitsin. Artık ogunlerini normal hayat rutinine uydurarak git. Büyük acliklar düşünme. Sonuçta bu kalıcı olsun istiyorsun ve daimi beslenmeni oturtman gerek
2-3 gün protein ağırlıklı beslensen. Mesela benim diyetisyenim süt ve ürünlerini kesmişti bu hafta çok az tükettim. Denesen mesela
Afiyet olsun canım
Başka bı grupta arkadaşlarım yavuz bişi varya aralıklı oruç denince akla gelenlerden onun kitabını okuyor. Yemekten önce tarçınlı elma tavsiye ediyor. 1 gün dene bakalım gerçi diyetisyen listene ters gitmeyeyimde
Sanki yılbaşı hedefi diye başlamıştık demi
Afiyetle yiyin inşallah
Allahtan sadece aklım kalıyor, birde yapabilsemHimm o zaman hiç bakmayayim demiii
Oyy çok geçmiş olsunSelamlar herkese bi mide ağrısı uyutmadi gece dokunacak bir şey de yemedim ama
Oyy sana da kıyamam, çok geçmiş olsunAha ben iste 2 saat uyumuşum mideden dolayi....
Öncesi sonrası gibi olmuş
Aslında bu diyet yeme şekli hayat rutinim oldu yani bıraksam bile yine böyle devam ederimbı deneyeyim bu dediğini süt ürünlerini kesicem dimi ama benim için çok zor en sevdiğim şey çünkü yoğurt. İşte haftalık 500 Gr gitse bile ben sorun yaptığım kilonun çoğunu verdim. Yaza kadar incecik bir kiz olurum , geçen nisan elbisemi giydim bildiğiniz çuval
Bugünkü davete gidemeyeceğim,Normal tadımlık yersin tatlım . Bir yerlere gitme . Hayatın gerçekleriyle sınavın başarıyla geçecektir ben güveniyorum sana.
Kimbilir ne sıkıntısı var yavrucağınGünaydınlarrr oğluş bugün çok huysuz ancak girebildim
Kendine iyi bakMerhabalar çok halsizim kızlar her yerim ağrıyor gibi. Yatsam uyurum
Akşam da gelemedim. Bir sürü alıntı yaptım
Bakarım bı sadece ben öğlen yemiyorum yemek geri kalan güzelEki Görüntüle 3400290 Eki Görüntüle 3400291 Eki Görüntüle 3400292
Bana verdiği protein diyeti ve hızlandırıcı diyet
Fikir olsun. Birebir uydum desem yalan olur. Ama çıkmadım listeden. Doymadıgim zamanlar ceviz yedim 1-2 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?