Teşekkür ederimBi küçük muz yedim bi tane küçük fındıklı lokum yedim öyle bastırdım tatlı isteğimi artık.
Yaa süpersin tam bi başarı hikayesi olmuş kısa zamanda 20 kilo vermişsin resmen. Maşallah sana. Ee hamburgeri ne zaman yiyoruz o zaman
Senin adına çok sevindim canım Allah iyi insanları karşına çıkarsın hayırlı olsun inşallah. Gençsin güzelsin muhabbetin iyi kalbin güzel tabiki bi yol arkadaşın olsun. Kalbine iyi gelen biri olsun ama tabiki
Bu arada abim kova aşırı Zeki aşırı mantıklı ama dünyanın en duygusuz insanları oluyorlar hiç duygularını katmazlar. Ben bir Koç olarak abimle çok iyi anlaşıyoruz tabi abi kardeş ilişkisiyle romantik birliktelik birbirinden farklı şeyler.. bi tanışın bakalım zamanla rengini belli eder zaten.
Himmm güzel olur hem hafifGuzel oluyor ispanagi yagda pisirip yogurtlayip uzerinede cevizli tozbiberli yag yapiyorum
Hayırlara vesile olsun o zaman paylaşım larinSizinle bir şey paylasmak istiyorum
Senfoni meraklisi ben seyirlerimden cekim yapip hikayelerimde paylasmamla vesile olup bir violinist beyin dikkatini cekmisim tanıştıksanki bunu sizinle paylasmam gerekiyor gibi hissettim
Afiyetler olsun canım bugün tulumba çekti benim canimda köşede fırın var döküyor mübarek misss gibi kokuyor12 Mart
Sahur 01.00 Kırmızı meyveli smoothie
19.09 Bir kepçe domates çorbası, üç köfte , bir kaşık pilav , salata , bir parça pide iki lokmaydi
Bir orta boy muz , bir halka tatlı
Bir litre kadar su
serap911
Ohhh miss gibi olur acı acı benimkiler de zehir gibiydi ben daha almadım karabuğday alınca deneyeceğimAfiyet olsun kankişim.
Yarın saranin karabuğdayli dolmasını deneyeceğim. Biberleri çıkardım buzluktan zehir gibi .
Ya benimsin ya kara toprağın gibi oldu buVallaha bizde açız herşeyi canımız istiyor ama yemiyoruzatamam benimsin
Sanmıyorum ama sağ ol bana inandığın içinCumartesi eksileri görürsün inşallah canım
Ramazanın 29. Günü oturur gibi
Ben de öyle düşünüyorumRamazanın 29. Günü oturur gibiAfiyet olsun
İnşallah canım afiyet olsun ibiza nedir
Tatlıymış tatlıiiİnşallah canım afiyet olsun ibiza nedir
Hadi hayırlısı olsunSizinle bir şey paylasmak istiyorum
Senfoni meraklisi ben seyirlerimden cekim yapip hikayelerimde paylasmamla vesile olup bir violinist beyin dikkatini cekmisim tanıştıksanki bunu sizinle paylasmam gerekiyor gibi hissettim
Napiyon kiz kisirci borekci kurabiyeci tatlici
Ben de anlamadım şokno man no cry derken
Yok tatlım sanmamBu durumdan çoğu arkadaş şikayetçi kordişim. Bazen benle mi alakalı diye düşünüyorum.
1 ananasım var, onu da haftaya yapayım, kabuklarından çay yapıyım, temiz bir fırça alırım o zamana kadarEvde gıda harici kullanmadigin bir fircadan yardim alabildigin gibi bir süre karbonatlı suda bekleterek ellerinle de ovarak yikayabilirsin kuzum...
Hiç merak etmeİnşallah canım afiyet olsun ibiza nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?