Gider ben öyle verdim haftalık ortalamam 600 gramdı galiba.Teşekkür ederim ablacım bence benden büyüksündür diye tahmin ettim geçen yaşın çok güzel demiştin ya ordan :)
Bu kilolar bitmicek gitmicek gibi be ablam taşıma suyuyla değirmen döner mi. 30 kg böyle haftada 500 gr vere vere gider mi biter mi çok ağlamaklıyım bugün
Bu kiloların hepsi gerçekten pis bığazımdan değil tabiki onunda payı çok büyük ama yediğim hormonların tedavilerin haddi hesabı yok
Doğum yapalı 3 ay oldu ya doğumdan beri ya regliyim ya lekeliyim hiç temiz günüm yok. Acaba hormonlarda daha tam düzene girmediği için yavaş veriyor olabilir miyim ?
Tahlillerim çok detaylı bakıldı hepsi temiz. İnsülin direnci yok kortizol seviyem çinkom şeker şu bu hepsi iyi.
Yiyebilirsin canım. Hatta mutlaka ye.Oruç yaklaşıyor şimdi ben emzirdiğim için bi kaç gün tutup sütümün durumuna bakacağım fakat merak ettiğim konu şu sahurda ekmek olayı nasıl olacak bilemedim 1,2 dilimden birşey olur mu malum sonuçta geç bir saat
Duyanda Ramazan gelmese uslu duracak sanırKaptanım beni aldığına pişman olmazsın inşallahçünkü ben ramazan geliyor psikolojisi ile haftasonu cozutacağım serap911
Eşimin yediklerini görseniz kalp krizi geçirirsinizAslında hepimizin evinde kamera olsa yemek saatleri çekim yapılsa kaç bölümlük dizi çıkar
Ne inkar ederim ne de diyete uyarım diyorsunBen mi inkar ediyorum kalem kalem yazıyorum tüm abur cuburlarıma kadar lütfen ama yani
Seni gülümsetebiliyorsam ne mutlu banaBende seni görünce kapıdan biri kafasını uzatıp ce ee diyor gibi hayal ediyorum
Bi gülümseme geliyor
Canım çalışanlar için bekleriz.Kızlar ramazanda oruçlu için bildirim 14 16 arası ama ben işte oluyorum o saatte
17 35 17 40 gibi evde oluyorum
Ben hep bir sebep bulurum yeme içmeyeDuyanda Ramazan gelmese uslu duracak sanır
Ne kavgam bitti ne sevdam diyorumNe inkar ederim ne de diyete uyarım diyorsun
2 dilim çok olmaz ise aslında beni baya tutuyor tbekmeğiYiyebilirsin canım. Hatta mutlaka ye.
Ne günüm bitti ne böreğim diyorsunBen hep bir sebep bulurum yeme içmeye
Ne kavgam bitti ne sevdam diyorum
Hayır cozutmayacaksinKaptanım beni aldığına pişman olmazsın inşallahçünkü ben ramazan geliyor psikolojisi ile haftasonu cozutacağım serap911
Büyük sabır ve zaman gerek sanırım ben biran önce olsun bitsin istiyorumda öyle olmuyo işteGider ben öyle verdim haftalık ortalamam 600 gramdı galiba.
Hoşgeldin canımiyi akşamlar kızlarrr
Ben bu hafta yicektim 75 hedefimde hamburger hediyem vardı kendime yemedim o kilodaEşimin yediklerini görseniz kalp krizi geçirirsinizbugün yanımda yine kocaman hamburger yedi
Hocaaammm pizzalar çiğköfteleer görüyorummm hocaaaammm tatlılaaaaarrr cipsleeeerr uçuşuyor hocaammHayır cozutmayacaksin
Eh artık 70 de yersin kaptanımBen bu hafta yicektim 75 hedefimde hamburger hediyem vardı kendime yemedim o kiloda73oldu yiyim dedim kaptan oldum bu sefer. nasip etmedi Allah
Sen kalk bir yeşil çay iç o cinleri söker atarHocaaammm pizzalar çiğköfteleer görüyorummm hocaaaammm tatlılaaaaarrr cipsleeeerr uçuşuyor hocaamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?