Bugün ödülü hak ettin mızrak çalismaz sana gözümeAfiyet olsun canım
Canım bugün hak ettim
Hazır meyve suları şeker dolu oluyor ama biliyorsun demi
Mangal partisi varmış galiba
Ön fragman
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Bitter mi sütlü mü
Aynen aynen
Afiyet olsun canım erken kapanmış
Oo mangal işiO kadar canım çekti ki meyve suyu ben normalde hergün içiyordumaynen eşim mangal aşığı ben sevmezdim ama işte bu süreçte işime yarıyor
Sağol ablam elim varmıyor yazmayaBugün ödülü hak ettin mızrak çalismaz sana gözümeWunderLost kestirdim bakalım ne sürprizlerle gelecek. o da yediğini inkâr edenlerden ama olsun ben yiyemiyorsam o da yemesin bana ne
Okudum anladım imzaDUYURUCordelia
LenaG
Mthn83
M Minicikfzt
@TemelinSafinazi
@uranus35
@Beth18
Mutlu1anne
@deli bir dombili
@aypare ackerman
@Jasminium84
@Busra196
@Tatli Manolya
@74FRIDA
WunderLost
@arke
@sara_28
@Ceeeeeeeeeeee
@tomrs
@yazarhanim35
gezegenfeza
@pastelfit
@Papatyamaviss
@Tesnim1903
serap911
@LESA76
@badem000
@minerva1988
@Nergis 35
@s i d e l y a
trueliving_
@Lavinia_98
@zeyneppk
Ellssa
@TemelinSafinazi
@Keira-
@Leyl35
@freejourney
Elhan
@HuzuRRR
@sibel_84
@Tutku44
@arwengsd
@kumsal68
@seyrulsefer
İlk sayfada Ramazan Duyurumuzu okumanızı gerekli hassasiyeti göstermenizi rica ederim.
Popüler Konu - Ellssa ile MasterFit
@Zipzip- KURUCU KAPTAN @Boncuk2307 Spor Kaptanı @Ellssa Kaptan ♥️Masterfit (Kilo + menü yazmak zorunlu) 💙MasterFit (Kilo +menü yazmak zorunlu) ⭐cumartesi gunu yuzde olarak en cok kiloyu veren kirmizi takim kaptani olur ⭐kırmızı takim kaptani mavi takim kaptanini secer ⭐kaptanlar...www.kadinlarkulubu.com
Benim şuan olan 1 tane pantalonum var hepsi bol geliyor 1 tanede taytim oluyor gerisi hep duruyor
Ne iki katı ben eskiden olsa oooo bunun 12 katını yerdimİyi akşamlar
Bugün şaşırtma taktiği uyguladım 1 günlüğüne yarın sebze yoğunluklu listeme geri dönüş yapacağım
Sabah 11:30 1 simit,40 gr kadar süzük peynir,7 zeytin,çay
Ö.den sonra 15:00 gibi 2 yk iç pilav tencereden tımtıkladım. 1 bardak ayran
17:00 1 kare(avucun tam ortası kadar) ıslak kek,1 top vanilyalı dondurma
Boğazıma kadar şiştim daha da yemem eskiden bunun 2 katını yerdim 3 saat oldu yemeyi bırakalı halen çatlayacak gibi hissediyorum
5500 adım
3.5 lt su
Elhan Mthn83 Cordelia
Mutlaka harika bir filmBakmalıyım o vakit
İnşallah şekerini etkilemezİyi akşamlar
Bugün şaşırtma taktiği uyguladım 1 günlüğüne yarın sebze yoğunluklu listeme geri dönüş yapacağım
Sabah 11:30 1 simit,40 gr kadar süzük peynir,7 zeytin,çay
Ö.den sonra 15:00 gibi 2 yk iç pilav tencereden tımtıkladım. 1 bardak ayran
17:00 1 kare(avucun tam ortası kadar) ıslak kek,1 top vanilyalı dondurma
Boğazıma kadar şiştim daha da yemem eskiden bunun 2 katını yerdim 3 saat oldu yemeyi bırakalı halen çatlayacak gibi hissediyorum
5500 adım
3.5 lt su
Elhan Mthn83 Cordelia
Aynen benim de öyleBenim şuan olan 1 tane pantalonum var hepsi bol geliyor 1 tanede taytim oluyor gerisi hep duruyor1 pantalon olmuş 600-700 TL
Kalbini yirim seninElhan , Cordelia , M Minicikfzt , Mthn83
Emekleriniz için çok çok teşekkür ederim
Kilo veren, sabit kalan, vermek için çaba gösteren tüm arkadaşları tebrik ediyorum
Eki Görüntüle 3398759
Bol geldigi için insan üzülür müBenim şuan olan 1 tane pantalonum var hepsi bol geliyor 1 tanede taytim oluyor gerisi hep duruyor1 pantalon olmuş 600-700 TL
Ay inşaallah ya 5 kilo hayal gibiİnşallah şekerini etkilemez
Aynen benim de öyle
Bayram alışverişi olabilir
1 ayda 5 kg verirsem 65 oluru
Tanım : Dünyayı yerken tercih edilen, adında diyet olması dışında diyetle ilgisi olmayan, bir içecek.Diyet kola da nedir
Zayifladigim için seviniyorum ama kıyafetlerime üzülüyorum daBol geldigi için insan üzülür mü
Kalk iki tur oynayalım.
Teşekkür ederim ablacım bence benden büyüksündür diye tahmin ettim geçen yaşın çok güzel demiştin ya ordan :)Afiyet olsun mutluannem
Harika bir menü.
Ama cikolatali dondurma neşe veriyor banaEki Görüntüle 3398729
Sevdiğim bir psikoloğun podcastinde duyup yazıya döktüm, ekran fotosu yaptım . Buzdolabına doğru giderken bunu okuyup kendimi frenliyorum :)
Ben mi inkar ediyorum kalem kalem yazıyorum tüm abur cuburlarıma kadar lütfen ama yaniBugün ödülü hak ettin mızrak çalismaz sana gözümeWunderLost kestirdim bakalım ne sürprizlerle gelecek. o da yediğini inkâr edenlerden ama olsun ben yiyemiyorsam o da yemesin bana ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?