Bende hiç yemedim düşünmüyorumda.Aaa çok güzel benim ayda 1 deme nedenim ben 1 kez yiyince hep yiyesim geliyor bozarım diyeti birşey olur diye yemiyorum
Gerek yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hiç yemedim düşünmüyorumda.Aaa çok güzel benim ayda 1 deme nedenim ben 1 kez yiyince hep yiyesim geliyor bozarım diyeti birşey olur diye yemiyorum
Canım çok şükür bu saate kadar açlık gelmedi, kafamda bitirdim zaten o yüzden de açlık hissetmiyor olabilirim. Acıkırsam uyurumKahvalti guzelmis aksam yesemiydin diye dusundum gece atak gelirse frenle kendini olurmu sporda var daha ne olsun
Bencede hiç gerek yokBende hiç yemedim düşünmüyorumda.
Gerek yok
Boş ver gizemini koruKızlar birşey soracağım.Kafama çok takıldı.İş yerime 15 gün gidiyorum 15 günde evde çalışıyorum. İşyerine gittim bugün. Arkamda konuşmuşlar çok zayıfladı sorunu var galiba demişler Ben şimdi ne diyeyim bu insanlara laf mı arıyorlar yoksa iyiliğime beni düşündükleri için mi bu şekilde düşündüler.Bende bu kadar düşüneceklerine bana sorsalardı diyet yaptığımı söylerdim dedim güldüm geçtim .Ama benim içim içimi yiyor şu an .Ben insanlara çok karışmayan sakin bir tipim normalde bu tarz olaylarla ilk defa karşı karşıya kaldım.Merak eden kişilere gidip zayıflamamın sırrını mı versem acaba
Yaaa sen benim canımsın Bence deBoş ver gizemini koru
Onların içi içini yesin
Afiyet olsun canım, bence gayet güzel olmuş.
Afiyet olsun canım, güzel menü olmuş. Sporun da güzel.
Afiyet olsun canım, güzel menü olmuş.Menüm sabah 12.00
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Domates salatalık
Patlıcanlı domatesli bir sos ( yağ 0)
Peynir
1 galeta. Kahvaltıyı sağlam yaptım
Ara: disaridaydim acıktım 1 nesfit yedim 82 kalori ama sağlıklı birşey olduğunu düşünmüyorum birdaha yemem. İçinde koruyucu filan vardı
Aksam 17.30
Fırında tavuk budu 3 dilim patates ince dilim
1 kase yoğurt
@Cordelia Elhan Mthn83
Afiyet olsun, tartı günü öncesi hafif bir menü olmuş.İyi aksamlar
8 mart beslenme listem
10:00
2 pirinc patlagi arasi labne avokado
13:00
Yaban mersinli sütlü moms granola
15:30
Sütlü türk kahvesi
17:30
Kefir,keten tohumu,kuru erik,kakao smoothie
Senfoniye gidiyorum yanima kahve ve piko aldim belki canim isterse yerim
Elhan M Minicikfzt
Sabah 40 dk eliptik yapmistim simdi yuruyus mesafemde oldugu icin adım sayımı toplu yazarim @Cordelia
Afiyet olsun canım, tam bir tartı detoksu olmuş.08.03.2024
Ben de menümü yazayım daha doğrusu 1 şey var o da :
1 demet maydanoz,4 servis kaşığı ev yoğurdu,2 salatalık,1 limon,2 şişe soda,biraz su bızzt
baya çok oldu bütün gün bunu içtim
Limonla kaynatıp burnumu tıkayarak içiyordum maydanozu ama bu smoothie nin tadını çok sevdim. Cordi nin diyetisyeni sağolsun
Afiyet olsun canım, bugün herkes fırında tavuk yemiş.
Afiyet olsun canım, güzel menü olmuş.
Teşekkür ederim canım benimAfiyet olsun canım, bence gayet güzel olmuş.
Afiyet olsun canım, güzel menü olmuş. Sporun da güzel.
Afiyet olsun, tartı günü öncesi hafif bir menü olmuş.
Afiyet olsun canım, tam bir tartı detoksu olmuş.
Afiyet olsun canım, bugün herkes fırında tavuk yemiş.
Afiyet olsun canım çok sağlıklı bir menü olmuş08.03.2024
10:00 1 fincan kahve
12:30 2 dilim tambuğday içine marul peynir domates
15:00 kahve
19:30 1 fırın balık
1 tabak salata
2 litre su
Elhan M Minicikfzt
Düzen şaşmış ama diyet hiç bozulmamış canım biraz az yemişsin sadeceİyi Akşamlar Hepinize Arkadaşlar
Elhan M Minicikfzt @Cordelia
08.03.2024 Beslenme Listem
Sabah 05:30
Lorlu yeşillikli salata
2 kepekli galeta
5 yeşil zeytin
1 kupa yeşil çay
Öğlen 14:00
2 yağsız köfte
1 kase yoğurt
15:00 Sütlü Kahve
Akşam:Yok
22:30 gibi Yeşil çay
8 bardak su içildi
Yatana kadar 10 olur
Bugün tüm gün dışarıda olunca
Düzen biraz şaştı
Teşekkür ederim canım kaptanımAfiyet olsun canım çok sağlıklı bir menü olmuş
Sağol canımBaşın sağolsun Allah sabır versin çok üzüldüm
Amin canım çok sağolAllah rahmet eylesin canım çok çok üzüldüm, başın sağolsun
Yok gayet iyi anlatıyorsun, çok değer verdiğin insanlardan aynı şekilde karşılık bekliyor olmak hakkımız tabii ki, göremeyince de bi acaba hissi oluşuyor insanda, acaba hata mı ediyorum acaba yalnız mıyım?
İnşallah hayatımızdaki herkes kıymet bilen insanlar olur, az ama gerçekten iyi niyetli insanlarla çevrilelim inşallah
Amin bitanem, Allah beterinden korusun, dermansız dert vermesin
Rica ederim, keyifli okumalar dilerim
Bugün rakibiz yarın belki kaptanın olurumYaabana destek olmak için elinden geleni yapıyosun ya rakiplerin bitanesi iyi ki varsınız gerçekten
Valla bizim zamanımızda teknoloji böyle olmayınca ne kadar güzel okuyormuşuz, şimdi çocuklarımız (en azından benimki) kitap okumak istemiyor.Bir dönem baya okumuştum, uzun zamandır okumadım bir ara bakayım tekrar :)
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun tatlım çerezden sonra denge yakalaman harika olmuş sen zaten bu işi biliyorsun
Ol canım insallah yarın kırmızı kaptan hak ettin bence sonuna kadar salı günkü eksin çok güzeldi daha da eklenmiştir kesinBugün rakibiz yarın belki kaptanın olurum
Çok alçak gönüllüyum
Çok güzel bir eksi seni bekliyorYarın için çok heyecanlıyım
Canım kaptanım elhanım, hemen bunları da kaydettim. Sana da çok teşekkür ederim. Emile Zolanın hiçbir kitabını okumamıştım."Meyhane" ve "Nana" dünya klasikleri içinde favori iki kitabım. Birbirinin devamı niteliğinde.
Emile Zola zaten çok farklı bir yazar. Toplumun değer yargılarıni her eserinde alt üst eder. Her kadının mutlaka okumasini isterim.
Ben deeeeYarın için çok heyecanlıyım