Yarın bildirimlerde pimi çekilmiş bir bomba hayal ediyorum. Tükani kapatıp gideriz sankiAllah kolaylık versin kaptanım
Bugün Filistin için kermes vardı okulumuzda gerisini sen tahmin et canım hocam
Ay Allah korusun öyle bir şey değil benimki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın bildirimlerde pimi çekilmiş bir bomba hayal ediyorum. Tükani kapatıp gideriz sankiAllah kolaylık versin kaptanım
Bugün Filistin için kermes vardı okulumuzda gerisini sen tahmin et canım hocam
Ay Allah korusun öyle bir şey değil benimki
Güzel menü katılımın için teşekkür ederim
Heyy maşallah kim o çok merak ettim. Tatlıda aşırı hızlı doyan biriyim ben.30 minik baklava miydi tulumba miydi kim yemişti onu abla diyetteyken Elhan
Benim genelde günlük 4-5 litre gidiyo:) ezelden beri suyu çok içerim ama emzirirken daha çok oluyo tabii gecede içiyorum sabaha kadar 4.5-5 olabilirAfiyet olsun canım, ayrıca geçmiş olsun. Umarım artık daha iyisindir.
Afiyet olsun canım, öğle sağlam olmuş neyse ki. Sen de bugün tek öğünle kalmışsın.
Bence kötü bir durum yok, menün gayet iyi.
Afiyet olsun kaptanım, menün güzel. Bir turşu etkilemez bence.
Afiyet olsun canım, menü yürüyüş çok güzel. 4 litre suya çok şaşırdım.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Ben de destek oluyorum dimi sana (imza: Kıskanç ilgi arsızı)Yaabana destek olmak için elinden geleni yapıyosun ya rakiplerin bitanesi iyi ki varsınız gerçekten
Çok muhteşem bir eksi ile geliyorsun dimi kaptanımBugün rakibiz yarın belki kaptanın olurum
Çok alçak gönüllüyum
Kesinlikle öyle canım, kütüphaneye gitmek için nasıl heyecanlıyım anlatamam sanki hiç kitabım yokmuş gibi. Babamın beni ve ablamı biz küçükken ilk kez kütüphaneye götürdüğü an gözümün önüne geliyor gündüzden beri, oranın kokusu hala burnumda mesela.Kitabın kokusu, sayfalarını çevirmek gibisi var mı
Afiyet olsun papatyacim harika bir menü
Ne şanslısınız canım, çok mutlu oldum, hep öyle olsun inşallah. Kütüphaneyi kullansın bence, bulunduğunuz şehir neresi bilmiyorum ama güzel kütüphaneler var mıdır?Benim ki okur. Kitap almaya yetişemiyoruz. Kitap koyacak yerimiz yok
Oluyosun tabi canım benim ben de az kıskanç değilimdirBen de destek oluyorum dimi sana (imza: Kıskanç ilgi arsızı)
1 gün içinde yediyse bende yerimKaptanımız Zipzip- baklava rekoru henüz kirilmadi.
Afiyet olsun kaptanım yarın güzel sonuclar gör inşallah tartıda8 Mart
7.00 Kahve
11.00 Bir dilim çavdar ekmeği, peynir , üç badem , iki ceviz, bir orta boy muz
17.00 İki servis kaşığı et sote, iki kaşık nohutlu pirinç pilavı , bir bardak ayran
İki litre su
M Minicikfzt
Cordelia
Çok şükür sermayeyi kediye yuklemisler ama kedi azla yetinmisMenü bildirmeye geldim M Minicikfzt Elhan
Kahvaltı
8.30
İki ısırık poğaça, 1 sıkım çiğköfte
Akşam 17.00
1 yumurtadan kaşarlı omlet
3 dilim beyaz ekmek
1 şerbetli kurabiye
2 sıkım çiğköfte
3 adet sarma
21.30
Fındıklı latte
Kermeste deli gibi yemeyi hayal ediyordum ama standı bırakamadığım ve satışa odaklandığım için yemedim ( bu yememiş halim yani düşünün)
Deli gibi yemediğin iyi olmuş canım yarın tartıda yine güzel sonuç alinca iyi ki yememişim diyeceksin eminimMenü bildirmeye geldim M Minicikfzt Elhan
Kahvaltı
8.30
İki ısırık poğaça, 1 sıkım çiğköfte
Akşam 17.00
1 yumurtadan kaşarlı omlet
3 dilim beyaz ekmek
1 şerbetli kurabiye
2 sıkım çiğköfte
3 adet sarma
21.30
Fındıklı latte
Kermeste deli gibi yemeyi hayal ediyordum ama standı bırakamadığım ve satışa odaklandığım için yemedim ( bu yememiş halim yani düşünün)
Sağol canım kaptanımKeyifli okumalar dilerim arkecim.
Teşekkür ederim kaptanım sen de odemden kurtul inşallah. Ben biraz duraklamadayim ama bunun geçici olduğunu biliyorum.Afiyet olsun kaptanım yarın güzel sonuclar gör inşallah tartıda
Teşekkür ederim kaptanım sen de odemden kurtul inşallah. Ben biraz duraklamadayim ama bunun geçici olduğunu biliyorum.Afiyet olsun kaptanım yarın güzel sonuclar gör inşallah tartıda