- 23 Haziran 2019
- 9.249
- 41.885
- 548
Kitabın kokusu, sayfalarını çevirmek gibisi var mıValla bizim zamanımızda teknoloji böyle olmayınca ne kadar güzel okuyormuşuz, şimdi çocuklarımız (en azından benimki) kitap okumak istemiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kitabın kokusu, sayfalarını çevirmek gibisi var mıValla bizim zamanımızda teknoloji böyle olmayınca ne kadar güzel okuyormuşuz, şimdi çocuklarımız (en azından benimki) kitap okumak istemiyor.
Benim ki okur. Kitap almaya yetişemiyoruz. Kitap koyacak yerimiz yokValla bizim zamanımızda teknoloji böyle olmayınca ne kadar güzel okuyormuşuz, şimdi çocuklarımız (en azından benimki) kitap okumak istemiyor.
Ahhh ahh o ergenlik günleri korkuyla bekliyorumBüyük oğlum, ergenlik, saflık , masumiyet hepsi bu filmde
Sana iyi geliyorsa süper canım, herkes aynı faydayı görmüyor sonuçta.Bilmiyorum bana iyi geliyormuş beni bilenler öyle dedi
Sagolun canım.Biz buradayız istediğin zaman gel dök içini
Afiyet olsun canım8 mart menüm
11.00 kahvaltı
2 yemek kaşığı yulaf
1 yemek kaşığı chia tohumu
1 muz
1 tatlı kaşığı tahin
Kakao
Bademsiz şeker sütü ile yulaf lapası
15.30 ara öğün
1 elma 1 tatlı kaşığı tahin
18.00 akşam yemeği
Dışarıdaydık karışık ızgara ve salata yedim
4 lt su
70 dk yürüyüş
Elhan
Biraz detay verdim bugün ama kısaca özetleyecek olursam canım, arkadaşlığımız falan yokmuş bizim, ben farketmiyormuşum.Bir farkındalık yaşadım demişsin ya onu.
Çok teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Maşallah de canım bu zamanda böyle okuyan evlat cidden zor inşallah benimki de öyle olurBenim ki okur. Kitap almaya yetişemiyoruz. Kitap koyacak yerimiz yok
Tatlıyı çok seviyorum maalesef Diyetisyende sabahları tahin pekmez ara öğünde hurmalı ya da kendi tariflerinden verdi onlar baya kesti tatlı isteğimi. Ama ramazanda şimdi malım her yer tatlı dolup taşıcak haftada 1 yemesemde 10 günde bir belki yerim izin verirse :)Bir hafta boyunca 2 kere dedi.Ama ben yemiycem gerek yok Sen seviyorsan yersin söyle ona göre yazsın.Ben 3 haftayı doldurdum hiç kaçamak yapmadım
Normal zamandada haftada 1 kere dedi.
Ehh bu erkekler, nerede nasıl davranacaklarını niye bilemiyorlar. Tam tartı günü yapılacak iş mieşim kadınlar günümü bana kocaman çikolata alarak kutlamak istemiş e dedim bravo harika bir fikir tövbe yarabbim
Maşallah 1.5 ay uzun süre. Benim 20 gün oldu bir kez yaptım ciddi olarak evlilik yıl dönümüydü haftaya da eşimin doğum günü bir dilim pasta yiyeceğim ne zamandir o pastanın hayaliyle yaşıyorumTatlıyı çok seviyorum maalesef Diyetisyende sabahları tahin pekmez ara öğünde hurmalı ya da kendi tariflerinden verdi onlar baya kesti tatlı isteğimi. Ama ramazanda şimdi malım her yer tatlı dolup taşıcak haftada 1 yemesemde 10 günde bir belki yerim izin verirse :)
Benimde 1.5 ay oldu henüz kaçamak yapmadım şükür
Kıskanmışlar bence canım, çünkü daha önceki kilolu halini bilen senin zayıflamak istediğini de tahmin edebilir. Ve zayıfladığını görünce gelip tebrik etmesi gerekir, ne güzel kilo vermişsin falan diye.Kızlar birşey soracağım.Kafama çok takıldı.İş yerime 15 gün gidiyorum 15 günde evde çalışıyorum. İşyerine gittim bugün. Arkamda konuşmuşlar çok zayıfladı sorunu var galiba demişler Ben şimdi ne diyeyim bu insanlara laf mı arıyorlar yoksa iyiliğime beni düşündükleri için mi bu şekilde düşündüler.Bende bu kadar düşüneceklerine bana sorsalardı diyet yaptığımı söylerdim dedim güldüm geçtim .Ama benim içim içimi yiyor şu an .Ben insanlara çok karışmayan sakin bir tipim normalde bu tarz olaylarla ilk defa karşı karşıya kaldım.Merak eden kişilere gidip zayıflamamın sırrını mı versem acaba
Gitmiyor kilom diyenlere
Ben yemem sen ye benim yerime dedim bir de surat astı 16 kg verdin bi hoşluk olur diye düşündüm dedi üzüldüm de öyle yapıncaEhh bu erkekler, nerede nasıl davranacaklarını niye bilemiyorlar. Tam tartı günü yapılacak iş mi
Yaaa insan bi hedef belirleyince o anı sabırsızlıkla bekliyo haklısın:)Maşallah 1.5 ay uzun süre. Benim 20 gün oldu bir kez yaptım ciddi olarak evlilik yıl dönümüydü haftaya da eşimin doğum günü bir dilim pasta yiyeceğim ne zamandir o pastanın hayaliyle yaşıyorum
Allah kolaylık versin kaptanım8 aylık bebegim var canım benim de diş çıkarıyo iki gecedir sabahlıyorum uykusuzluktan öleceğim artık anliyorum seni çok geçmiş olsun ama mümkün olduğunca dikkat et sen yine bağışıklığına iyi gelecek şeyler ye bol meyve bol su şu an ihtiyacın
Bugün Filistin için kermes vardı okulumuzda gerisini sen tahmin et canım hocamCumartesiye kadar dişini sıkman lazım.
Ay Allah korusun öyle bir şey değil benimkiBence sen yorulmuşsun ve dinlenebilmek için vücudun hastalık üretmiş ben bı kere çok yoruldum, hasta olsam da dinlensem demiştim, kolumu alçıya almışlardı evren çok hızlı cevap verdi.
Bence de kıskandılar beni oh iyi oldu onlaraKıskanmışlar bence canım, çünkü daha önceki kilolu halini bilen senin zayıflamak istediğini de tahmin edebilir. Ve zayıfladığını görünce gelip tebrik etmesi gerekir, ne güzel kilo vermişsin falan diye.
Ya da neyse yaa ben çok taze iş arkadaşlarıma bilenmiş biriyim, onun gazıyla da yazıyor olabilirim
Afiyet olsun canım, ayrıca geçmiş olsun. Umarım artık daha iyisindir.Elhan Mthn83 8 Mart menüm
Kahvaltı yok rahatsız olduğum için
15;30 düğün çorbası 1 kase
Ara kahve 1 karabuğday patlğı üstüne 1 tk f.ezmesi 1çk bal 1 küçük kurabiye
Akşam 19;00
Tavuk suyuna tarhana çorbası 1 kase
1 tabak yeşil salata üzerine tavuk göğsü yanındakiler de kırmızı pancar
3 yk yoğurt 1 tk çörek otu ( 3 yk penne makarna zaten çok sığmıyor kaşığa )
Afiyet olsun canım, öğle sağlam olmuş neyse ki. Sen de bugün tek öğünle kalmışsın.08.03.2024 menü
08.30
Sade americano
09.30
Bir paket eti form
13.00
2-3 kaşık yoğurtlu atom
200 gram mantarlı steak
2 dilim tam buğday ekmeği
14.00
Türk kahvesi
2 ufak parça çikolata
Su:2 lt
Elhan M Minicikfzt
Bence kötü bir durum yok, menün gayet iyi.
Afiyet olsun kaptanım, menün güzel. Bir turşu etkilemez bence.
Afiyet olsun canım, menü yürüyüş çok güzel. 4 litre suya çok şaşırdım.8 mart menüm
11.00 kahvaltı
2 yemek kaşığı yulaf
1 yemek kaşığı chia tohumu
1 muz
1 tatlı kaşığı tahin
Kakao
Bademsiz şeker sütü ile yulaf lapası
15.30 ara öğün
1 elma 1 tatlı kaşığı tahin
18.00 akşam yemeği
Dışarıdaydık karışık ızgara ve salata yedim
4 lt su
70 dk yürüyüş
Elhan
Afiyet olsun canım güzel menü.08.03.2024
10:00 1 fincan kahve
12:30 2 dilim tambuğday içine marul peynir domates
15:00 kahve
19:30 1 fırın balık
1 tabak salata
2 litre su
Elhan M Minicikfzt
Teşekkürler tatlımAfiyet olsun canım, ayrıca geçmiş olsun. Umarım artık daha iyisindir.
Afiyet olsun canım, öğle sağlam olmuş neyse ki. Sen de bugün tek öğünle kalmışsın.
Bence kötü bir durum yok, menün gayet iyi.
Afiyet olsun kaptanım, menün güzel. Bir turşu etkilemez bence.
Afiyet olsun canım, menü yürüyüş çok güzel. 4 litre suya çok şaşırdım.
Afiyet olsun canım güzel menü.