Hoş geldin fitannecimHoşbuldum teşekkür ederim
Yulafi rondodan gecirip ununu yapabilirsin kaptanimMarketlerde neden yulaf unu satılmıyor yaolsa herşeyi yapılır satılıyprsa nerden alınır ki
Tombalagim kız sen misin? Lizigi ne laGünaydın sevgili masterfit'in fit kadınları
Lizigi kim ,nich hayirli olsunGünaydın sevgili masterfit'in fit kadınları
Günaydın canim ❤Günaydın sevgili masterfit'in fit kadınları
He bende gidip yaptım sabah sabahYulafi rondodan gecirip ununu yapabilirsin kaptanim
Hayırlı olsun canımEvet benim ablam❤
mavişimTakimina gore degisir , kirmiziysan ye gitsin
Abla youtube de iizigi yaz çıkıyor :)Hayırlı olsun canımbir film kahramani mi kim ki lizigi hatun
Hayırlı olsun kaptanım ,adını etiketleyemezsem kusura bakma . Aklımda diğer nick in varEvet benim ablam❤
Hayırlı olsun li Chu.'Lizigi nin videoları çok güzel canım baya sardım kadınakırmızı elbise de kırmızı takıma uygun olsundiye seçtim
Ayağın sağlık canım
Admin onayı bekliyordu canım o yüzden hemen değişmedi
Selam
Sağol kuzum❤
Sağol kaptanım ❤
Hoş geldin canım aramıza yeni başlangıcın hayırlı olsun ❤
Hayirli sabahlar canim ❤Herkese hayırlı sabahlar hayırlı pazarlar . Kolay gelsin .
Yok ablam youtube da Lizigi adında minnoş bi kız var çok becerikli çok hamarat hoşuma gitti onun için adını aldımHayırlı olsun canımbir film kahramani mi kim ki lizigi hatun
❤❤❤
Etiketlersin canım kolay değil mi nickHayırlı olsun kaptanım ,adını etiketleyemezsem kusura bakma . Aklımda diğer nick in var
'li chu kim canım teşekkür ederimHayırlı olsun li Chu.
Pardon li çhan.Yok ablam youtube da Lizigi adında minnoş bi kız var çok becerikli çok hamarat hoşuma gitti onun için adını aldım
❤❤❤
Etiketlersin canım kolay değil mi nick
'li chu kim canım teşekkür ederim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?