Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle yapayım 3 haftadır kaçamak yapmadim 1 tanecik yiyimAncak kızartma şeklinde tüketmeyi seçerseniz, alacağınız kalori miktarı artacaktır. İçli köfteler kızarırken neredeyse tüm yağı içinde hapseder ve böylece kalorisi de tavan yapar. 1 tane haşlanmış içli köfte yaklaşık 163 kalori içerdiği halde, 1 adet kızarmış içli köfte 350 kalori barındırır.
Bunu ödül olarak degil ana yemek bol salata ayranla ögun olarak yiyebilirsin bence ama kizartmaysa tabiki yarina arti gelebilir
aaaa fitanneSen yaşıyor musun canım yaa nickinden hatırladım 6. Takımdan![]()
Cok bence nihayetinde bulgur ve kiyma yani
Bu yesilcay varya efsane.. afiyet olsunnEv halkı uyanıp kahvaltı moduna geçene kadar biraz vücudumu şaşırtayımEki Görüntüle 2939006
Bende yeni keşfettim canım sadesi yoktu bi deneyim dedim kokusu özellikle çok güzelBu yesilcay varya efsane.. afiyet olsunn![]()
Bende var ama içmedin nette bunla ilgili şikayet var okudum vazgeçtimEv halkı uyanıp kahvaltı moduna geçene kadar biraz vücudumu şaşırtayımEki Görüntüle 2939006
Yaa öyle mi bilmiyordum.. aslında yeşilçayı çaykurun teneke kutularında alıyordum kaşıkla kullanıyordum bu sefer bulamadım bunu aldımBende var ama içmedin nette bunla ilgili şikayet var okudum vazgeçtim
Afiyet olsun
o haber yalan bu arada :) öyle bisi olması imkansizzBende var ama içmedin nette bunla ilgili şikayet var okudum vazgeçtim
Afiyet olsun
afiyet olsun simdidenYulaf ezmesi vardı evde onu rondodan çektim tam un gibi olmasa da baya yakın kıvamda oldu omlet için kullanacağım..
Bugün 2 öğün düşünüyorum geç kahvaltı ara öğün erken akşam yemeği kapanış![]()
Marketlerde neden yulaf unu satılmıyor yaYulaf ezmesi vardı evde onu rondodan çektim tam un gibi olmasa da baya yakın kıvamda oldu omlet için kullanacağım..
Bugün 2 öğün düşünüyorum geç kahvaltı ara öğün erken akşam yemeği kapanış![]()
Migros, macro:)Marketlerde neden yulaf unu satılmıyor yaolsa herşeyi yapılır satılıyprsa nerden alınır ki
![]()
Satılıyor ama heryerde değil genelde avm marketlerinde ya da çok büyük marketlerde falan oluyor en azından bizim burda öyle..Marketlerde neden yulaf unu satılmıyor yaolsa herşeyi yapılır satılıyprsa nerden alınır ki
![]()
Yulafi rondodan geçir.Marketlerde neden yulaf unu satılmıyor yaolsa herşeyi yapılır satılıyprsa nerden alınır ki
![]()
'Lizigi nin videoları çok güzel canım baya sardım kadınaKırmızı elbiseli kızın ? Tostombalakannenin hikayesi varmış ya elbisenin hikayesini merak ettim
Aaaa ben görmedim kusura bakmabütün mesajlara bakmayınca saçmalıyorum
![]()
Ayağın sağlık canım
Admin onayı bekliyordu canım o yüzden hemen değişmediDegişti mi aynı isim![]()
Selam
Sağol kuzum❤@Li_zigi yeni nickin hayırlı olsun![]()
Sağol kaptanım ❤Gecmis olsun canim
Yeni nikin hayirli olsun canim
Afiyet olsun ablacim❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın ablacim❤
Günaydın canim
Günaydın canim ❤
Günaydın ablacim ❤
Günaydın canim
Afiyet olsun canim baklava olmamis zaten dün konuşmuştuk
Günaydın canim ❤
Günaydın canim![]()
Hoş geldin canım aramıza yeni başlangıcın hayırlı olsun ❤Hoşbuldum teşekkür ederim![]()
O videoları bende baktım güzelmiş içimi rahatlattı'Lizigi nin videoları çok güzel canım baya sardım kadınakırmızı elbise de kırmızı takıma uygun olsundiye seçtim
Ayağın sağlık canım
Admin onayı bekliyordu canım o yüzden hemen değişmedi
Selam
Sağol kuzum❤
Sağol kaptanım ❤
Hoş geldin canım aramıza yeni başlangıcın hayırlı olsun ❤![]()