- 21 Aralık 2016
- 8.900
- 40.957
- 548
anlastikTamam sen içli köftey ye 5000 adım daha yapmtamam mı
15000 adım bekliyorum senden :)anlastik
Afiyet olsun canim ❤Bu sabah kahvaltıda yulaflı omlet yapacağım yanında şekerli,karbonhidratlı,yağlı şeylerden tüketmeden sofrada olan klasik peynir zeytin yeşillik domates/salatalık onları yiyeceğim İnsallah
Günaydın canim ❤Gunaydin keyifli huzurlu saglikli sevdiklerinizle guzel bir pazariniz olsun.
Sağol canımmKacamak boyutuna gore adim cezasi
Sporundan duseriz
Günaydın canim baslangicin hayirli olsun
Hoşbuldum teşekkür ederimHosgeldin cnm
Sagolsin tatlim
Sende insallah yarina daha iyi olursun
Migi alsin diye taktik veriyom ya, daha ne yapayim :)))
Takimina gore degisir , kirmiziysan ye gitsinbugün kaçamak yapsam ceza yer miyim
Sen yaşıyor musun canım yaa nickinden hatırladım 6. Takımdanatacağım Bugün 15bini
Bir tanecik masum mini mini icli köftecik 5.000 adim mi ?15000 adım bekliyorum senden :)
Hesap detaylarindan canim boyunu ve kilonu yazip kaydetVKI nerden yapılıyor canımZipzip-
Dikkat etmeye baslayinca kurtulursun kirmizilardanAboooo kırmızılara gel
Az mıBir tanecik masum mini mini icli köftecik 5.000 adim mi ?
Ancak kızartma şeklinde tüketmeyi seçerseniz, alacağınız kalori miktarı artacaktır. İçli köfteler kızarırken neredeyse tüm yağı içinde hapseder ve böylece kalorisi de tavan yapar. 1 tane haşlanmış içli köfte yaklaşık 163 kalori içerdiği halde, 1 adet kızarmış içli köfte 350 kalori barındırır.hayatımda hiç içli köfte yemedim bugun ayağıma geliyor 1 tanecik yesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?