Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok geçmiş olsun gerçekten çok zor ne uyku kalıyor ne dinlenme kendini unutuyorsun ben oglum hasta olmasinda ben oluyum diyordum onun hastaligi daha zor oluyor rabbim tez zamanda şifa versin

Canım bebiş nasıl oldu?

Geçmiş olsun canım

Evet temizlik yapıyor insanlar. Benim asla yapmayacağım işler. Birde çok titizler. Titiz insan o evlerden 10 günde çıkamaz. 4 saatte temizliyorlar ama evler 10 yıldır ne cif görmüş ne çamaşır suyu.
Iykkk baskasinin o kadar pis evini nasil temizliyorlar kusarim ben
Geçmiş olsun ben şimdi gördüm

Benim bebekte tam 5 gün sürdü ateş. Antibiyotik bitirdik yine düşmedi. En sonunda igneyle düşürdük. İnşallah sizin cok uzun surmez ve sen iyi olursub. Cocuklar hastayken seninde hasta olman cok cok daha zor olur
Sagol kuzum cok sukur ben iyiyim dun ki corbalar ise yaradi
1 hafta öncesine kadar bizde öyleydik seni çok iyi anlıyorum benimkide sürekli kucaktaydi hiç bisey yemiyordu sabahlara kadar yatmıyordu kulak enfeksiyonu olmustu rabbim cocuklarımıza şifa versin
Amin canim tum hastalar a

Ben kerevizi soyup ay ay dogruyorum büyük sekilde havuc bir patates sogan, salca koymadan 1limon sıkıyorum icine valla ben çok severim salatasinida yemeginide
Bende limonlu seviyorum
Sagol abla,bakalim kaka ve cis verince sonuclarindan belli olacak,sana da cok gecmis olsun,sen nasilsin?
Geçmiş olsun canım
Nasıl oldun canım?

Çok geçmiş olsun kuzum.

Fıstık gibi olmuş.
İyiyim canım arada midem yoklasa da sağol
Son 700 adimcik 70 bin gibi geliyor
Sabahtan başla valla bana da son saatler zor geliyor.
Günaydın uyku tutmadı da

Günaydın mutlu pazarlar

Günaydın kızlar

Günaydın güzeller

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Şimdi aç karnına tartıldım 96.1 geldim Zipzip-
Boyum da 175..
Yarışmacı arkadaşlara başarılar

Gunaydin keyifli huzurlu saglikli sevdiklerinizle guzel bir pazariniz olsun.

Günaydın sevgili masterfit'in fit kadınları

Herkese hayırlı sabahlar hayırlı pazarlar . Kolay gelsin .

Tekrar gunaydinnn

Mutlu pazarlar herkese

Sabah 5 i geciyordu uyudugumda, 10 na doğru kalktim :))
Gece cok aciktim ama agzima lokma koymadim bitki cayi vs. Ictim
Aferim bana

Ama yinede arti ciktim

Günaydın kızlar yeni geken arkadaşlar hosgelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…