- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.708
- 498
- 32
Ramazan öncesi son çırpınışlarBitmeyen etkinlik yapmışlar
zwei (2)Bu kadarını ben de biliyorum ama sayı bile bilmiyorum ya once zvei drei gibi biseylerdi30 noluyo mesela
Teşekkür ederimzwei (2)
dreißig (30)
Endometriozis kısmında bir şey diyemem benim öyle bir durumum yoktu ama benim de ergenlikten beri çok sıkıntılıydı. Ağrı bulantı ve kusma yaşardım, kanamalarım çok uzun ve aşırı olurdu. Doğumdan sonra da iyice düzensizleşti. Senin durumun henüz doğumdan sonraki düzenin oturmamasından da kaynaklı olabilir ama rahatsızlığın varmış ihmal etme bence. Yakın zamanda doktora gidip baktırmadıysan gitsen iyi olur canım.Benim de 8 ay oldu canım tam. Regl bı kez oldum ikinciyi bekliyorum endometriozis hastasıyım ileri derece o yüzden erken menopoz korkum da var biraz amh zaten düşüktü. Çok ağrılı geçiyor ergenlikten beri reglim hep olmadan başlar ağrısı ama düzensizlik pek olmazdı şimdi normalmiş diye bekliyorum bakalım çok da olacak gibiyim ya sürekli şimdi oldum diyorum ama yok gelmiyo bi
Kayseri canım teşekkür ederimBen fizyoterapistim bu arada canım. Hangi şehirdesiniz siz? İstanbul'da ya da İzmir'de yaşıyorsanız size yardımcı olmak isterim
Canım normalde de düzensizlik olur ama senin durumun dolayısıyla uzayabilir. Doktorun ne zaman kontrol dediİki hafta olmak üzere artık gecikmesi saymayı bıraktım ben yaağrı çeke çeke bir hal oldum artık doğumdan sonra herkesin böyle mi yoksa benim hastalığım yüzünden mi böyle oldu bilmiyorum
Canım söylemesem hicbirseyini bilmezsin. Konuşma yok. O yüzden kendini küçük çığlık ve aglamalarla ifade ediyor.Fiziksel bir engeli var mı, cerebral palsi olsa ciddi anlamda fiziksel olarak etkilenir çünkü. Yürüme, uzuvlarını kontrol etme hatta konuşma gibi beceriler giderek zayıflar. Bazı durumlarda tanı koymak gerçekten zor ama sanki tam olarak doğru kişiyi bulma şansını da yakalayamamış gibisiniz. Ne olduğu netleşse her şey eminim daha kolay olurdu. Allah bundan sonra hep olumlu gelişmeler yaşamayı nasip etsin yavruna ve size.
Çok geçmiş olsun. Bı danışman gerekiyor olabilir mi 1 yıla kadar olmayabilir ama özel durumun varBenim de 8 ay oldu canım tam. Regl bı kez oldum ikinciyi bekliyorum endometriozis hastasıyım ileri derece o yüzden erken menopoz korkum da var biraz amh zaten düşüktü. Çok ağrılı geçiyor ergenlikten beri reglim hep olmadan başlar ağrısı ama düzensizlik pek olmazdı şimdi normalmiş diye bekliyorum bakalım çok da olacak gibiyim ya sürekli şimdi oldum diyorum ama yok gelmiyo bi
Ona göre sevap alıyorsun, seninle biz birmiyiz
Yarın tartı sahip çıkar inşallah
Benim kardeşimde yurt dışı için Almanca sınavına girdi çok şükür geçti sertifikası geldi bileEvet Almanya'ya gitmeyi düşünüyorum
Yanyana ei ai, büyük b gibi olan Yanyana iki sTeşekkür ederimokuyabilemem ki ben bunu
Sağol tatlımCanım ne güzel bir sonuç listen değiştimi Canım
Evet çok zor bir dilmiş.Kardeşim gitti Almanya'daki okulun kursu varmış bire bir ders gördü sınava girdi İstanbul çok doluydu Adana'da girdi karşılıklı konuşma sözlü sınav6 yıl Almanca dersi gördüm okulda sadece ismimi söyleyebilirim o kadar ben sevmemiştim nedense zor gelmişti bana
Ketoyu rica etsem paylaşırmısın ne veriyorlar çok merak ediyorum.listen varsa atarmısın rica etsemSağol canımKeto verdi 3 gün bana ağır geliyor ama yapacağım
Kasa arkasiydi 30 tl alisverise bu fiyatmisBen de bir bakayım bugün, umarım kalmıştır. Çok iyifiyatmış.
Aslında keto çok daha kapsamlı benimki daha basit tutulmuşKetoyu rica etsem paylaşırmısın ne veriyorlar çok merak ediyorum.listen varsa atarmısın rica etsem
Banada doktor hiç karbonhidrat vermedi.Bazen işte sebze varsa 1 dl.t.b.ekmeği veriyor.Pirinc 1 ay yasak dedi.Zaten ben makarna pilav vb.seven biri değilim.Karbonhidrattan düşük protein ve sağlıklı yağ ağırlıklı bir beslenme yöntemi. En sağlıklı diyetler arasında gösteriliyor. Bir de makroları kontrol etmek gerekiyor ki en karışıklık yaratan kısmı o sanırım.
Benim listeyi atmıştım haftada 2 gün yazmış bendede bunlar vardı yumurta varsa yeşillik vb.Aksama seninki gibi sebzeler vermiş.Ben yumurta hiç yiyemiyorum sevmiyorum çok nadir iyice pişmiş iki tarafıda omlet yerim.Bu hafta 1 yumurtadan yapıp yiycem yağsız.Kac gündür meyveli kahvaltı yapıyordum.Aslında keto çok daha kapsamlı benimki daha basit tutulmuş
Sebzeli krepler var onlardan yap canım. Hem sebze hem yumurtaBenim listeyi atmıştım haftada 2 gün yazmış bendede bunlar vardı yumurta varsa yeşillik vb.Aksama seninki gibi sebzeler vermiş.Ben yumurta hiç yiyemiyorum sevmiyorum çok nadir iyice pişmiş iki tarafıda omlet yerim.Bu hafta 1 yumurtadan yapıp yiycem yağsız.Kac gündür meyveli kahvaltı yapıyordum.
Çok iyi canım Sadi konuk detaylı bakıyor benceYarın sabah sadi konuktan kadın hastalıklarına başlıyorum sonra mehmet Akif kalp e gitmek istiyorum ama randevü almak zor
Kabak yemeği harika oluyor, mantıda seviyorsan yoğurduna sarımısak katabilirsin ben sarmısaklı yiyemiyorum
Çok sağol canım ilerliyen zamanlarda denerimSebzeli krepler var onlardan yap canım. Hem sebze hem yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?