Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu etkinlik seni etkileyemezÇarşamba okulda yeme içme etkinliği olması dışında sorun yok![]()
YazııkBazen ortalık karışıyor bazen süt liman genelde birbirlerinden ayrı takılıyorlar her birinin bir köşesi var oraya başkası gitmiyor. Ama yemekte tavuk veya ton balığı olursa seyreyle gümbürtüyü![]()
Bı arkadaşımla uni donemi yürüyüşe diye çıkıp, kır pidesi yerdik :)
O nasıl kahveymiş, hiç duymadımYenilebilir olanlar da var ben şu meşhur kahve var ya kurşun geçirmez kahve ona 1 çay kaşığı ekliyorum.
Gercek hindistan cevizi yağı olduguna inanmiyorum. Hindistan cevizinin tanesi kac para? Hindistan cevizi yağı kac tane hindistan cevizinden cikar?Niye ki
Bitmeyen etkinlik yapmışlarÇarşamba okulda yeme içme etkinliği olması dışında sorun yok![]()
Merak ettim, isminin Almancası ne?6 yıl Almanca dersi gördüm okulda sadece ismimi söyleyebilirim o kadar ben sevmemiştim nedense zor gelmişti bana
O nasıl kahveymiş, hiç duymadım
Benim de 8 ay oldu canım tam. Regl bı kez oldum ikinciyi bekliyorum endometriozis hastasıyım ileri derece o yüzden erken menopoz korkum da var biraz amh zaten düşüktü. Çok ağrılı geçiyor ergenlikten beri reglim hep olmadan başlar ağrısı ama düzensizlik pek olmazdı şimdi normalmiş diye bekliyorum bakalım çok da olacak gibiyim ya sürekli şimdi oldum diyorum ama yok gelmiyo biAğrı çekmene üzüldüm canım, doğum yapalı ne kadar oldu, benim 8 aydan sonra düzene girmişti. Ayrıca hastalığın ne?
Evet, bizimkiler de çok bağımlı, anneleri kısıtlı müsade ediyor, bize gelince daha serbestler, o yüzden bizi istiyor büyükler, 3 numara daha çok oyun istiyor, 4 numara kucakta beni hırpalasınlar istiyorEminim çok mükemmel bakmışsındır ki emanet çocuk gibi, insan daha bir üzerlerine titriyor. benim yiyenlerde geldiğinde yeterince telefon tablete izin vermesem anneleri geldiğinde canımız sıkıldı diyorlar![]()
Ona göre sevap alıyorsun, seninle biz birmiyizYok canım ne kusuru
Büyük oğlum çok sosyal canım. O yüzden çok arıyor. Çevrede gördüğü herşeye özeniyor. Hastalığın sebebi belli olmayınca 3 ye cesaret edemedim. Bide 11 senedir bez değiştiriyorum yoruldum sanırım![]()
Teşekkür ederim canımKolaylıklar diliyorum
Eline sağlık canım.
Çok teşekkür ederim canım rakip kaptancım
Allah ayırmasın, hep güzel kavuşmaları olsun inşallah.
Ich bin Lena, ich bin 44 Jahre alt diyebiliyorumMerak ettim, isminin Almancası ne?
Bu kadarını ben de biliyorum ama sayı bile bilmiyorum ya once zvei drei gibi biseylerdiIch bin Lena, ich bin 44 Jahre alt diyebiliyorum![]()
Yarın tartı sahip çıkar inşallahM Minicikfzt kaptanım sahip çık bana
Allah hepimizin yardımcısı olsun, çocuk büyütmek zor iş. Allah karşılarına hep iyi insanlar çıkarsın, bizi de başlarından eksik etmesin inşallah.
Doğru olabilir, kabızlık durumunda sabah akşam kahveye ekliyordumGercek hindistan cevizi yağı olduguna inanmiyorum. Hindistan cevizinin tanesi kac para? Hindistan cevizi yağı kac tane hindistan cevizinden cikar?
Evet tarçın sevemedim, içmeyim benTürk kahvesi,tarçın,kakao pişiriliyor piştikten sonra içine 1 çay kaşığı hin.cev.yağı eklenip öyle içiliyor baya tok tutuyor ve baya iyi bağırsak temizliyor. Ama sanırım sen tarçın sevmiyordun sen sevmeyebilirsin
YeterIch bin Lena, ich bin 44 Jahre alt diyebiliyorum![]()
Merhabalar
Diyetisyenden geldim tam 1 kg gitmiş 900 gr yağdan 100 gr ödemden. 108 kg çıktım eve geldim tartıldım 109 çıktı. Keyfim yerinde
Eve gelirken de yürüdüm tek sıkıntı kulaklığımı almamışım canım sıkıldı yürürken.