Yok yok öyle anlık istedi geçtiOfff bugün deli gibi canım çekiyordu benim de. Hiçbir yerde de görmedim oysa, neyse ki takımlara alındığımı gördüm de yapmaktan vazgeçtimSen de yapıp yemedin dimi
Amin inşallah, en azından yaza kadar daha düzgün bir görüntüye ulaşmayı çok istiyorum.Rica ederim canım tabi ki güveniyorum sana çok güzel bir başlangıç yaptın bence bizimleinşallah devamı da gelecek kısa sürede gidecek kilolar hedef kilona ulaşacaksın
Gizli gizli neler konuşuyorsunuz siz öyle bakalım. Hakkımda güzel konuşulmuş belli ki çok teşekkür ederim.Spor kaptani diyoruz biz ona ama takımla ilgili her önemli işte imzası olan biriCordelia kaptanımla düşündük Kamera arkası
neler konuşuyoruz
O kadar emek verilmiş, o bel incelmiş tabi ki havası da atılacak.Sen gideli leylaaaa karardi dunyaam
Dün endoskopi icin uyuttular ya uyandim hemsire beni yataga geciriyor ya sizin beliniz ne kadar ince böyle dedi bende herhalde ince olacak o kadar cardio yapiyorum dedim
Dedigiminde ayildiktan sonra farkina vardim cok utandim yaahatta anneme boyle bir konusma oldu mu ruyami gordum dedim oldu dedi
Ya benSabah bir haşlama yumurta
Sonra 1.5 litre maydanoz detox
Ara bir elma yarım portakal
Akşam iki ızgara incik bir tb ekmek iki çatal kuşbaşı kuzu eti
Salata vs
Biraz önce bir bardak patlamıö mısır küçük bir dilim kek yedim neden böyle bişey yaptım bende henüz çözemedim hepsi 3 haftadır veremediğim sabit kilom yüzünden bir fikri olan varsa yazsın ben diyetisyene gitmiyorum çünkü
Elhan serap911
Arkamızdan konuşuyorsunuz demekSpor kaptani diyoruz biz ona ama takımla ilgili her önemli işte imzası olan biriCordelia kaptanımla düşündük Kamera arkası
neler konuşuyoruz
İç sesimSen gideli leylaaaa karardi dunyaam
Dün endoskopi icin uyuttular ya uyandim hemsire beni yataga geciriyor ya sizin beliniz ne kadar ince böyle dedi bende herhalde ince olacak o kadar cardio yapiyorum dedim
Dedigiminde ayildiktan sonra farkina vardim cok utandim yaahatta anneme boyle bir konusma oldu mu ruyami gordum dedim oldu dedi
Dahil edeceğim canımÇekişmeli bir hafta olsun ve tabii ki kırmızı takım kazansın
Ben de kendiliğimden çok içemiyorum maalesef, o yüzden şişe doldurup belli bir saate kadar bitirme zorunluluğu koyuyorum, ancak öyle tamamlıyorum.
Bilmediğim için soruyorum, ben buraya sonradan mı dahil olacağım.
Aa altını bende ilkkez duydum çelik yapıyor muGüle güle kullan ne bu altın mı? bende takı alerji yapıyor en son 22 ayar altın kolyede boynum kızardı kabardı bugün kuyumcu olan müşterime söyledim Altın alerji yapmaz diyor ama yaptı işte
Not aldım listeyi düzenlerken eklerimBu sabah 90.1 geldim, ay sonu 87 diyorum. Ramazan beni korkutuyor.
Çok yap canım kırmızı takimada ikram etAyy ben de hem dolmayı hem sarmayı karışık yapıyorum ama asla kıyma kullanmıyorum. Bol baharatlı ve taze naneli mükemmel oluyor. Ev halkı benden sarma istiyor bugünlerde, çok canım çekti şimdi.
Akşam menüsü olmadığı için olabilir mi. Hiç değilse ayran yoğurt filan olsaydıAfiyet olsun canım, ben bugün niye tüm menülerdeki yemeklere aşeriyorum yaa, yumurtalı çiğköfte çooook severim, canım babacım ne güzel yapar ama uzakta.
Afiyet olsun, her şey çok güzel.
Çok güzel bir menü olmuş ta ki o kaçamaklar gelene kadar. Neyse ki bugün tartı günü, vücudu şaşırtma olsun diyelim.
Önerim bol su, kilo vermede çok etkili bence, günlük 3 lt içebilirsen ve yürüyüş yapabilirsen eminim etkisini görürsün.
Çok güzel canım iyi günlerde kullan
Tartı sonrası çizgisini bozmamış elit bir kadın görüyorumMenümü yazayım
Sabah
Bir kase mercimek çorbası
Öğle
Bir porsiyon ızgara tavuk
Bir tane patates kızartması
Salata
Akşam
Bir tabak sebze yemeği
Su 2.5 litre spor 13008 adım
Elhan Cordelia M Minicikfzt
Eki Görüntüle 3395730
Sabah çok geç saate kalınca tüm gün kaydı. 9dan sonra da bir şey yemek istemedim. Bugünlük böyle olsun artık hem sabahkileri dengelemis olurum.Çok az yemişsin canım ya sporun da güzel afiyet olsunevet 3 kişi etiketliyoruz doğru yapmışsın
Bence sarma cisss olmamalı ya cancağızım. Sonuçta bol yaprak ve azıcık pilav yediğimizi düşünebilirizDur bismillah cısss onlar
Ben gitmiyorum canım çünkü o kadar şeyi hazırlayıp dikkat edecek vakit bulamıyorum maalesef. Pide beni çok korkutuyor, beyaz ekmek bağımlısı diyebiliriz bana. Eve almamaya çalışacağım, sizlerden de örnek alırım düzen için, çok teşekkür ederimHiç korkma canım. Diyetisyene giden arkadaşlar Ramazan menüsü atacağız. Sen de diyetisyene gidiyor musun bilmiyorum ama hurma ile kayısı ile tatlı sorununu çozeriz. Avuc ici kadar pide çorba vs harika olacak. Ben Ramazana güveniyorum .bereketi ole gelecek kiloları alıp gidecek
Benim canımda sütlü dondurma istiyorCumartesi eksi çıkalım diye artık ne kadar kendimizi kastıysak, bugün hepimizin canı bişey çekiyor. mübarek kilo verme topiği değilde hamileler topiğine döndük
Çelik takıda hiç kullanmadım bende bir Atasay küpe var onun mesela bakır oranı fazla 18 ayar veya altı olabilir. biryere giderken takıp akşam eve gelince çıkartıyorum kulaklarım şişip yara oluyorYa ben
Arkamızdan konuşuyorsunuz demek
İç sesim
Dahil edeceğim canım
Aa altını bende ilkkez duydum çelik yapıyor mu
Not aldım listeyi düzenlerken eklerim
Çok yap canım kırmızı takimada ikram etayıp olmasın
Teşekkür ederim canım benimTartı sonrası çizgisini bozmamış elit bir kadın görüyorum
Ay evet ramazanla birlikte her akşam çorbamız olucak. yazını okuyunca aklıma geldi gerçi ben oruç tutmuyorumda eşim için yapıyorumHiç korkma canım. Diyetisyene giden arkadaşlar Ramazan menüsü atacağız. Sen de diyetisyene gidiyor musun bilmiyorum ama hurma ile kayısı ile tatlı sorununu çozeriz. Avuc ici kadar pide çorba vs harika olacak. Ben Ramazana güveniyorum .bereketi ole gelecek kiloları alıp gidecek
Şeyyy yaa sen aslinda birazcık yiyebilirsin bence, çünkü mavi takimdasin galibaYok yok öyle anlık istedi geçtigeçmese de yemem zaten çok tatlı canım istediğinde 2-3 kuru dut atıyorum ağzıma baya iyi geliyor.
Aaa demek öyle, ben bu hafta kırmızı takıma sadece destek veririm canımYa ben
Arkamızdan konuşuyorsunuz demek
İç sesim
Dahil edeceğim canım
Aa altını bende ilkkez duydum çelik yapıyor mu
Not aldım listeyi düzenlerken eklerim
Çok yap canım kırmızı takimada ikram etayıp olmasın
Ağzıma bir lokma koyarsam gerisi gelir, aç hissetmiyorum gördükçe canım çekti ama kafada bitirdim ben.Akşam menüsü olmadığı için olabilir mi. Hiç değilse ayran yoğurt filan olsaydı
Dimi yaa aseriyoruz resmenCumartesi eksi çıkalım diye artık ne kadar kendimizi kastıysak, bugün hepimizin canı bişey çekiyor. mübarek kilo verme topiği değilde hamileler topiğine döndük
eeee iyi sütlü tatlı gözüyle bakıyorum ben onaBenim canımda sütlü dondurma istiyor
Harika bir beslenme listesi
Afiyet olsun canım, su spor ve menü harika bir üçlü olmuş.Menümü yazayım
Sabah
Bir kase mercimek çorbası
Öğle
Bir porsiyon ızgara tavuk
Bir tane patates kızartması
Salata
Akşam
Bir tabak sebze yemeği
Su 2.5 litre spor 13008 adım
Elhan Cordelia M Minicikfzt
Eki Görüntüle 3395730
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?