AaaaaaaaaaaaaaKadir ezildi kim diyecegim ama desem mi bilemedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AaaaaaaaaaaaaaKadir ezildi kim diyecegim ama desem mi bilemedim![]()
Temizlik benim işim diye programı var. Tiktok ta meşhur oldu. Tlc de program yaptı.Kadir ezildi kim diyecegim ama desem mi bilemedim![]()
21teşekkür ederim
kaç gösteriyorum![]()
Aynen baya doyurucu diye şey ettim yarına toparlarim inşallahIcerigi baya doyurucuymus ama iste
20 falan taş catlasinteşekkür ederim
kaç gösteriyorum![]()
Yat dinlen kuzum Allah dinlendirsin güzel bir gece geçirin inşallahHerkese iyi geceler hazir uyumusken bende uyumaliyim adimlarda bitti sukur
Afiyet olsun canım ayağına sağlık23 Ekim Cumartesi
Kahvaltı 13.00
2 tavada yumurta
1 dilim ekmek
Bikaç çatal lor peyniri
1 zeytin
Akşam 18.30
1 tabak kuru fasülye
Salata
Bikaç kaşık yoğurt
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia @Tostombalakanne
Eki Görüntüle 2938883
Madammmnmm.23 Ekim Cumartesi
Kahvaltı 13.00
2 tavada yumurta
1 dilim ekmek
Bikaç çatal lor peyniri
1 zeytin
Akşam 18.30
1 tabak kuru fasülye
Salata
Bikaç kaşık yoğurt
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia @Tostombalakanne
Eki Görüntüle 2938883
Dunyadan haberim yok . Tiktok seysim yok ve instagramim var tek sosyal seysim oda aktif degil . Tv de zaten izlemeye sira gelmiyor . Netflix disinda birseyim yokTemizlik benim işim diye programı var. Tiktok ta meşhur oldu. Tlc de program yaptı.
Sen oğlana izlet benceDunyadan haberim yok . Tiktok seysim yok ve instagramim var tek sosyal seysim oda aktif degil . Tv de zaten izlemeye sira gelmiyor . Netflix disinda birseyim yokama baktim simdi google amcadan baya meshur
![]()
Hee ben de TV de gördüm. Sonra internetten baktım. Bı mok bildiğim yok benim de.Dunyadan haberim yok . Tiktok seysim yok ve instagramim var tek sosyal seysim oda aktif degil . Tv de zaten izlemeye sira gelmiyor . Netflix disinda birseyim yokama baktim simdi google amcadan baya meshur
![]()
Artik taniyorum temizlikci abimizi nwrde gorsem tanirim artikAaaaaaaaaaaaaa![]()
Bı ara Fox da yarışma falan sunuyordu sanırımHee ben de TV de gördüm. Sonra internetten baktım. Bı mok bildiğim yok benim de.![]()
Çok şeker ben seviyorum.Artik taniyorum temizlikci abimizi nwrde gorsem tanirim artik![]()
Aman bosver bosver gecen bana okul tuvaletlerinin yok sabunluguymus ,yok sagi soluymus onu anlatiyorSen oğlana izlet bence![]()
Ben göremedim