- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim araba fiyatlarina da cok geldi bizde uzun suredir araba almak istiyorduk araba aldik 1 ayda 25 bin kar yaptiBen de öyle vermiştim arkadaş bu ne yaben evlendikten sonra en büyük hatayı altınları bozdurup araba alarak yaptık şimdi onlar dursaydı 1 dairenin yarısını alırdım en çok ona üzülüyorum
nasip işte
Ne desem ki![]()
Anısı falan mı varDeğiştirmez o ismi.![]()
Yusyuvarlakanne yaparsın sen.Değiştircem de isim bulamadım![]()
Bilmem. Çok konuşuldu bu konu.Anısı falan mı var![]()
Benim de her düşündükçe icime öküzcük oturuyorCanim araba fiyatlarina da cok geldi bizde uzun suredir araba almak istiyorduk araba aldik 1 ayda 25 bin kar yapti
Bana altin demeyin hassas noktam![]()
Afet anne koysunBilmem. Çok konuşuldu bu konu.Ama değiştirmedi. Değiştirmiyor.
![]()
Aman giden gitti ah vah etsek ne faydaBenim de her düşündükçe icime öküzcük oturuyor![]()
MaalesefAnısı falan mı var![]()
Deneyeyim miAfet anne koysun![]()
O zaman uyu canım.Şarjım %1![]()
Kaç kiloydun?Maalesefkuzenim beni çok kiloluyken görmüştü de aa tuğba abla Tostombalak olmuşsun demişti o zaman karar vermiştim zayıflamaya buraya üye olurken de o geldi aklıma
kuzenim 16 yaşındaydı
![]()
Ya vallahi bulamıyorum isimBilmem. Çok konuşuldu bu konu.Ama değiştirmedi. Değiştirmiyor.
![]()
69 du galibaO zaman uyu canım.
Kaç kiloydun?
Kapanmasını inatla bekliyorumO zaman uyu canım.
Kaç kiloydun?
Geçmiş olsun ben şimdi gördümAyniyiz canim ates durucuyle kucakta geziyoruz surekli yeni uyuttum
Eki Görüntüle 2938871 bunlarda adimlarim aklimdayken paylasiyimCordelia
emmiyormuOf bana emzirme demeyin. Cok fena durumlardayiz![]()
çok geçmiş olsun rabbim şifa versinKas agrilari Cok sukur azaldi canim sadece derin nefes alirken oksuruk geliyor bide tat alamiyorum yedigim hicbiseyin tadi yok koku cok az hissetmeye basladim sanki
69 kilodami tostombalak dedi Abu beni 103 ile görse ne derdi acaba69 du galiba
Güle güle kullan canımmadamhd canım alintin gitti çok teşekkür ederim
evet düğüne kadar rahatlamazsa elbise kınada giyerim orada erkek olmayacak korse de giyeceğim
![]()
Menumu de yazayim,aksam alti bucuga kadar agzima tek lokma almadim,aksam eve geldigimizde de bulgur pilavi uaptim bol bol sut olsun kizi emzireyim diye o yuzden sacma bir menu oldu.
Aksam 18.30
Bir tabak bulgur pivali,bir kozlenmis biber
2.5 litre su Eki Görüntüle 2938803 Eki Görüntüle 2938803
@Zipzip-
@Filiz16
Cordelia
@Tostombalakanne
23 Ekim menü ve spor
Menüm
Sabah 11.00
1 Simit
1 kk peynir
10 zeytin
Öğle 16 00
Yoğurt yulaf chia ve muz karışımı
Akşam 20.00
Haşlanmış 2 baget 1 havuç 1 patates
1 kase çorba
Ara 21.30
Leblebi kuru üzüm 1 küçük kase
Bol su
Çay kahve vs.
Spor
30.000 adım 3.000 puan.
@Zipzip- @Filiz16 @Tostombalakanne
8 30
1 peynirli tost , domates salatalık çay biber
12 00
1 kase yoğurtlu pancar
19 00
4 incik salata 4 yemek kaşığı bulgur pilavı
3 lt su
Siyah çay
30.046 adım 3.004 p.
@Zipzip- @Filiz16Cordelia @Tostombalakanne
Afiyet olsun kızlarBugünkü menüm
14 de salamlı yumurta (2tane) 1 orta boy domates 1 kibrit kutusu beyaz peynir 3 yk yoğurt 1 dilim ekmek
Aksam 17 de 2 yk bulgur pilavı 1 orta boy küçük kelek turşusu yağsız haslanmış tavuk göysü 2 parça 2 yk yeşil fasulye ekmek yokCordelia
@Zipzip-
@Filiz16
@Tostombalakanne
2.buçuk litre su
31.189 adımEki Görüntüle 2938846 Eki Görüntüle 2938846
Daha değiştirmeye paramiz yetmiyo canım. Dedim ya eşimin hatali seçimleri... 2019 sonu yalvardim düşük model alalım diye. 2 ye hamileydim. Dogumu atlatalim aliriz deyip kavga cikardi. Paramizi tl olarak tuttu. Dogumdan 20 gün sonra pandemi çıktı. Yine parayi tl tuttu. Arabada alamadi..7 yilda 3 iyi kiz ben 11 olavak her yil degistiriyoruz masallahimiz var kimse bizi sollayamaz![]()