• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

23.10.2021 Cumartesi sporlarım
1 saat yüksek tempoda yürüyüş

Adımlarım
20211023_233142_025_01.webp

Cordelia Cordelia

Bı ara Fox da yarışma falan sunuyordu sanırım 😅
Evet temizlik yapıyor insanlar. Benim asla yapmayacağım işler. Birde çok titizler. Titiz insan o evlerden 10 günde çıkamaz. 4 saatte temizliyorlar ama evler 10 yıldır ne cif görmüş ne çamaşır suyu. 🙈😂

Evet temizlik yapıyor insanlar. Benim asla yapmayacağım işler. Birde çok titizler. Titiz insan o evlerden 10 günde çıkamaz. 4 saatte temizliyorlar ama evler 10 yıldır ne cif görmüş ne çamaşır suyu. 🙈😂
O evleri nerden buluyorlar ozeliklemi yapıyorlar leş gibi oluyor 🤣aynen 4 saate bitecek madem ev sahibinin hiç mi 4 saati yoktu temizlik yapacak😅

O evleri nerden buluyorlar ozeliklemi yapıyorlar leş gibi oluyor 🤣aynen 4 saate bitecek madem ev sahibinin hiç mi 4 saati yoktu temizlik yapacak😅
Hee di mi? Herhalde başvuruyorlar. 10.000 vereyim girmeyeyim o eve. Midem bulaniyor. Kokusunu düşünemiyorum. Normal ev temizlenir de oralar ev değil.

Hee di mi? Herhalde başvuruyorlar. 10.000 vereyim girmeyeyim o eve. Midem bulaniyor. Kokusunu düşünemiyorum. Normal ev temizlenir de oralar ev değil.
Başkasının pisliğini hayatta temizleyemem😫 her sene KV nin evini bile temizlerken allak bullak oluyorum🤣 kendi pisligim dışındaki pislik maf ediyor benide 😂😂

Back
X