- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
kıl payı kaçırdın galibaBen göremedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıl payı kaçırdın galibaBen göremedim
Gördüm canım çok güzelsinYükledim resmimi kaldıracağım nerdesinKahve __Kokusu
Evet temizlik yapıyor insanlar. Benim asla yapmayacağım işler. Birde çok titizler. Titiz insan o evlerden 10 günde çıkamaz. 4 saatte temizliyorlar ama evler 10 yıldır ne cif görmüş ne çamaşır suyu.Bı ara Fox da yarışma falan sunuyordu sanırım![]()
Teşekkür ederim canım ❤Gördüm canım çok güzelsin![]()
Aha seni de yakaladım.Yükledim resmimi kaldıracağım nerdesinKahve __Kokusu
O evleri nerden buluyorlar ozeliklemi yapıyorlar leş gibi oluyorEvet temizlik yapıyor insanlar. Benim asla yapmayacağım işler. Birde çok titizler. Titiz insan o evlerden 10 günde çıkamaz. 4 saatte temizliyorlar ama evler 10 yıldır ne cif görmüş ne çamaşır suyu.![]()
Teşekkür ederim tatlım hepimize nazar değecek bu gidişleAha seni de yakaladım.Sende çok güzelsin. Hepimiz çok güzeliz. Hıh.
![]()
O ismi hemen değiştiriyorsunTeşekkür ederim canım ❤![]()
Kız yürü git yatGecmisede bakamadim insallah yarin telafi ederim geceni guzel olsun
Ne desem kiO ismi hemen değiştiriyorsun![]()
Hee di mi? Herhalde başvuruyorlar. 10.000 vereyim girmeyeyim o eve. Midem bulaniyor. Kokusunu düşünemiyorum. Normal ev temizlenir de oralar ev değil.O evleri nerden buluyorlar ozeliklemi yapıyorlar leş gibi oluyoraynen 4 saate bitecek madem ev sahibinin hiç mi 4 saati yoktu temizlik yapacak
![]()
Değiştirmez o ismi.O ismi hemen değiştiriyorsun![]()
Afiyet olsun canımCuma gunku menum
Sabah
Yagda yumurta
3 siyah zeytin
1 dilim tb ekmeği
Az yagda kapya biber kavurmasi
Aksam 17.00
1 kase etli meyaneli corba
3-4 yk patates puresi
Z zipzip E Elif_EylulCordelia @Tostombalakanne
Başkasının pisliğini hayatta temizleyememHee di mi? Herhalde başvuruyorlar. 10.000 vereyim girmeyeyim o eve. Midem bulaniyor. Kokusunu düşünemiyorum. Normal ev temizlenir de oralar ev değil.
İyi geceler canımİyi geceler herkese![]()