Şifa verenlerin çok olsunSagol Elhanim2 haftadir bugun kendimi biraz enerjik hissediyorum size de yansittim muhtemelen ilaclar iyi geldi insallah
Gecmise bakamadim sen kaptan mi oldunYeni kaptaniniz konuşuyor bugün ki menü için üzgünüm
Saat 10 da 2 yumurta chiali 1 dlm ekmek 1 çay kaşığı bal (bunun günahı bende değil) 1 sigara böreği (küçüktü)
Saat 15de 1 kase yoğurt 1 tk chia
Saat 17.30 bitecek şekilde içinde 1 tk mayonez ve turşu olan yoğurtlu kereviz ve 1 köfte
Bugün ki kacamaklarim bunlar
Spor ev temizligi de süresini sayamadim ahtapot gibi heryere gittigimden
Su 1.5 oldu. Dahada olur
Yağlı olan değil normal ince oklavayla açılan ince ekmekAfiyet olsun, muhteşem bir diyet menüsü ama genel olarak az bence.
Afiyet olsun, menü güzel, gün de erken kapatılmış, spor da var. Daha ne olsun dimi.
Afiyet olsun, biraz karbonhidratlı bir gün olmuş gibi. Ama bir taraftan da çok az yemişsin.
Afiyet olsun güzel menü. Yumurta candır bence.
Afiyet olsun çok güzel bir menü.
Afiyet olsun her şey çok güzel olmuş.
Bu açma ekmek nasıl bir şey, geçen gün de gördüm ama anlayamadım. Bildiğimiz açma mı? Eğer öyleyse aşırı yağlı ve sağlıklı değil. Öğlenki yediklerini akşam dengelemişsin zaten, adımlar da çok güzel.
Oyy canısı nasilda tanır beniGecmise bakamadim sen kaptan mi oldunnolur nolur nolur kendini strese sokma
Yeni diyetisyenlerin hayırlı olsun canım inşallah anlaşırsınızda istediğin kiloya gelirsinAz önce yeni bir diyetisyen ile randevulastim
Salı 3 de birinde 4.30 da diğerinde randevum var (çifte sevgili gibi)
Yeni bir heves var içimde bakalım
1 aylık paket 1200 3 aylık paket 3000 bin diyor. Ben belki 1 ayda oturturum ama yinede sabitleme adına 3 aylık yapsam mı diye düşünmüyor değilim
Eski diyetisyenle veda yenisine merhaba olacak. İnşallahYeni diyetisyenlerin hayırlı olsun canım inşallah anlaşırsınızda istediğin kiloya gelirsin
Ay bogazina kadar gaz dolmustun unutur muyumOyy canısı nasilda tanır beni
Seviyorum seni
Evet baya istikrarli ne istedigini bilen kaptanim var ona göre
tatlım sen çok iyi bir kaptandın. tebrik ederim ayrıcaNazar nazar
İyi bir soluk her zaman iyidir bol şans canım arkadaşım
Eski diyetisyenle veda yenisine merhaba olacak. İnşallah
WhatsApp destegide sağlıyorum dedi. Gerçi oburude dönüş sağlıyordu ama olsun
Yeni bir soluk iyi olur demi
Sen de hiç fena rakip olmayacaksın bana bence
Sabah tartıldım yükleme yapıyım dedim.Uyumuşum 12 saat nöbetteydim.Sabah aceleden unuttun mu naptın kuzum ..Bugün veya yarın bildirim yapacağım deseydin seçmelere alacaktık seni @Cordelia kaptanım gelsin bir görüşelim durumu.
+400 çok değil üzülme bir iki günde gider .
Afiyet olsun kaptanım.Yeni kaptaniniz konuşuyor bugün ki menü için üzgünüm
Saat 10 da 2 yumurta chiali 1 dlm ekmek 1 çay kaşığı bal (bunun günahı bende değil) 1 sigara böreği (küçüktü)
Saat 15de 1 kase yoğurt 1 tk chia
Saat 17.30 bitecek şekilde içinde 1 tk mayonez ve turşu olan yoğurtlu kereviz ve 1 köfte
Bugün ki kacamaklarim bunlar
Spor ev temizligi de süresini sayamadim ahtapot gibi heryere gittigimden
Su 1.5 oldu. Dahada olur
Elhan Cordelia
Tahmin ettim kuzum.Sabah tartıldım yükleme yapıyım dedim.Uyumuşum 12 saat nöbetteydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?