- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoğurt , et , meyve nasıl olur ya diye düşündüm iyice
Mis gibi olduÇok güzel oldu değil mi![]()
Biraz buhara tutarsan yumuşar kaptanım.Mis gibi oldusadwce ben çok ince yaptığım için birazcık kuru oldu yapan biraz daha kalın yapmalı. Ben çok yemiyim ne kadar ince olursa iyi olur dedim de
![]()
Aaa tamam denicem bunuBiraz buhara tutarsan yumuşar kaptanım.
Ellerine sağlık.![]()
Yarına yansır mı bilmem de bi sonraki günlere yansıyabilirBende öyleyim yiyince devamı geliyor. Neyi yersen daha çok canım çekiyor. Keşke haftanın son günü olmasıymış,neyse artık afiyet bal şeker olsun
![]()
İnşallahYarına yansır mı bilmem de bi sonraki günlere yansıyabilirkalkıp şimdi odamı temizliyim durduk yere dip köşe hareket olsun bari
![]()
Bu haftanın kırmızı kaptanı belli oldu bence ,1.300 gr vermişsin değil mi kuzum![]()
![]()
![]()
Cumartesi günü hepimiz fotoğrafli tartı bildirimi yapmak zorundayız Ecem.Elhan Yarın tartı gününde hazırlık aşamasını geçtim.Gene resim atıcammı yoksa sadece yazıp paylaşıyım.
Anladım canım faydası olduğu kadar zararlıda mısır doğru söylüyorsun.Ben patlamış mısır sevmemde Eşim her gece büyük kare borcam yerdi evde olduğu zamanlar üstüne bütün meyvelerden yazsa yaz kışsa kış çeşitleri bir büyük tabak onuda üstüne yer.Çikolata vb yer.Tatlı vesaire varsa onuda yer.
Arkadaşımız patlamış mısırın faydalarıni paylaşmış da örnek verdim kuzum. Meyve şekeri yağa dönüşüyor çok dikkatli tüketilmeli bizim durumumuzdakiler için...![]()
O türler öyle kuzum.Anladım canım faydası olduğu kadar zararlıda mısır doğru söylüyorsun.Ben patlamış mısır sevmemde Eşim her gece büyük kare borcam yerdi evde olduğu zamanlar üstüne bütün meyvelerden yazsa yaz kışsa kış çeşitleri bir büyük tabak onuda üstüne yer.Çikolata vb yer.Tatlı vesaire varsa onuda yer.Hiçde kilo almaz çok zayıf.Bende yemem ama kilolandık.