- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Tamam uyku geldigine göre ben yatayim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam uyku geldigine göre ben yatayim
Gördüm gördüm.Bende agliyacagim o zaman bende onu görmedim![]()
Kiz ne ara gördün senGördüm gördüm.![]()
Ben de göreydim eyiydiTeşekkür Ederimgözyaşı neden
![]()
Bende seni görmeyi çok istiyorumNazar boncuğunun yanındaki emojiyi seçmişim galiba.![]()
Bende yatip dinlenim iyi gecelerTamam uyku geldigine göre ben yatayim![]()
Iyi geceler canimBende yatip dinlenim iyi geceler![]()
Gösteririz canım sen isteBen de göreydim eyiydi![]()
Arada giriyorum ya kahve nin resmi değişmişti. Büyüttum baktım. Soracaktım ama resim gitti derken benim aklımdan çıktı. Baktım geçmiste konuşulmuş.. . Puzzle in parçaları kafamda birleşti. Einstein E ile.Kiz ne ara gördün sen![]()
Ayrılamıyore
Evet gulup duruyorAyrılamıyore![]()
Wuuuuuuuwwwww bana güzel diyene bakkArada giriyorum ya kahve nin resmi değişmişti. Büyüttum baktım. Soracaktım ama resim gitti derken benim aklımdan çıktı. Baktım geçmiste konuşulmuş.. . Puzzle in parçaları kafamda birleşti. Einstein E ile.![]()
Ah o bakışlar yakıyoreArada giriyorum ya kahve nin resmi değişmişti. Büyüttum baktım. Soracaktım ama resim gitti derken benim aklımdan çıktı. Baktım geçmiste konuşulmuş.. . Puzzle in parçaları kafamda birleşti. Einstein E ile.![]()
Esmer güzeli maasAllah çok tatlısın ❤Yükledim bakın kızlar![]()
Yazdimda cikamadim cikmamisken gecmis birikmesin dedim
Son temizligi yapip mi cikacanYazdimda cikamadim cikmamisken gecmis birikmesin dedim![]()
Afiyet olsun canim ❤8 30
1 peynirli tost , domates salatalık çay biber
12 00
1 kase yoğurtlu pancar
19 00
4 incik salata 4 yemek kaşığı bulgur pilavı
3 lt su
Siyah çay
30.046 adım 3.004 p.
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia @Tostombalakanne
Teşekkür Ederim canım...Ah o bakışlar yakıyoresen bence bizimle maytap geçiyorsun kesin 30 sana 44 yaş seni görse utanır he
Esmer güzeli maasAllah çok tatlısın ❤![]()