Şimdilik büyümesine bakıcak kuzum yoksa kanal tedavı olacak bakalım hem benım kızda büyümüş olur biraz diş fobim var balım napayımCanim aynisi bende vardi hem de 2 disimde. Çekim oluyor kisti de temizliyorlar. Benim 2 sene oldu bir sorun olmadi zaten dis hekimi de bu cerrahi bir mudahale normal dis cekimi degil demisti. Bence ödün kopacak bir durum yoktur icini ferah tut
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun diş zoor
Teşekkür ederim hepinizeÇok geçmiş olsun
Olsun, ben 20 senedir uzak gözlüğü takıyorumMaglum yaş dan ötürü yakını net görememek 2.no gözlük verdi
İyidirSelam kızlar nasılsınız bakalım
Benim yoğun bir haftam geçiyor ama inşallah artık sadece diyet ve spora odaklanacağım diğer haftalarda
Evet, et ve süt ürünleri birlikte tavsiye edilmiyorSanki daha az gibi. Bı anda boşluk yaşama bedenini ve ruhunu birlikte besle
Canım biraz protein eksikliği var. Etli bulgurda kaç parça et olabilir ki
Akşam da öyle. Sana dolu gelmiş olabilir ama seni tok tutacak ürünler az
Afiyet olsun ablacım
Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen ama et ile birlikte yoğurt yenmiyor sebebi demir emilim muhabbeti. Bazıları şehir efsanesi desede etkiledigini düşünüyorum
Doyurucu olmuş afiyet olsun
Sağol canım ben telefondan giriyorumAfiyet olsun canım.
Enter tuşuna basmak gerekiyor yeni satır için. Boşluk bırakıyorsun öyle olmaz.
Sağol canımAfiyet olsun canım
Canım hergün tartılma bir hafta yap doktorun gittiğinde tartıcak böyle stres oluyor bu tartılma işi.Sanırım 1000-1100 civarı
Bugün listeme uymadım dün sabah bir kalktım salı günü giden 500 gr geri gelmiş hadi dedim 2.5 saat uyudum ondan. Dünkü menüm de sıkıydı bugün kalktım kilo sabit
Dedim bari iyice kısmaya çalışayım 1 günlük bakalım değişiklik olacak mı merak ettim. Aslında dünden daha rahat geçirdim diyebilirim dün daha çok acıkmıştım.
İnşaAllah tamamen geçer canım, Rabbim şifa versinElhan
gezegenfeza
Kist varmış fakat şimdilik büyümesine bakacağız eger kuculurse ıslem olmayacak ama büyürse kanal tedavısı ıle alınacak
Olmadı elbet bu sağlıklı bir menü değil. Keyfi olarak yenilen de değil. Rahatsızım biraz ağrılarım var iştahım yok. Yazmıştım kaptanım biliyor.Himm ekmekli bir menü
Doyurucu oldu mu
Sabah halim yoktu akşam da canım yayla çorbası istedi eşim yaptı sağolsun. Başka bişey yiyemedim. Dün baş ağrısı halsizlik ile yine acile gittim. Enfeksiyon yine yükselmiş. Serum aldım. Daha iyiyim günler sonra.Yemek nerde
Afiyet olsun canım
Ben o çöp kabı halimi bıraktım abla
Geçmiş olsun canımOlmadı elbet bu sağlıklı bir menü değil. Keyfi olarak yenilen de değil. Rahatsızım biraz ağrılarım var iştahım yok. Yazmıştım kaptanım biliyor.
Neyden yana acaba enfeksiyonunSabah halim yoktu akşam da canım yayla çorbası istedi eşim yaptı sağolsun. Başka bişey yiyemedim. Dün baş ağrısı halsizlik ile yine acile gittim. Enfeksiyon yine yükselmiş. Serum aldım. Daha iyiyim günler sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?