Ayy ne güzel ben de hazır mayalardan kullandım hiç sevmedim. Elimde önceden yapılmış yoğurt yok sıfırdan nohutla maya yapmaya çalıştım o da olmadı. Taş gibi yoğurtlar var ya öyle olsun istiyorum ama olmuyor.Yoğurdu ben ihmal ediyorum halbuki evde mayalanmış yoğurt var
Ramazan giriyor araya biraz daha kilo vermiş olurum inşallah sonra yine devam ederimplatese yeni başladın dimii ne kadar iyi Gelicek sana biliyormusun sporuna bravooo
Sadece tartı günleri öncesi içiyorum korkuyorum kabızlık tutuyor genelde sabahları çoğu bildirimlerin zaten hepsi wc yokÇok bilmişlik yapayım
Akşama kadar hareketlilikle yediğimiz herşey dolaşıma bı şekilde giriyor canım. Akşam ki çorba ekmek grubu pilavda öyle garnitür içindekilere nişasta grubu yani akşam ağır bı menü olmuş aslında.
Erken kapatmissin bu büyük bir artı olacaktır inşallah
Bende de vardı bugün makarna
Himm ekmekli bir menü
Doyurucu oldu mu
Bol protein
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kayısı çayına dikkat et bağımlılık yapıyor bagirsaklarda
Final muhteşem olmuş
Kasların proteine ihtiyacı yokmu kuzum
Orta ne çok iyi ne çok kötü geçerim inşallahTeşekkür ederim,sınavın iyi geçti mi kaptanım
Bende arada sırada hazır yoğurtla mayalamak zorunda kalıyorum çokta takılmıyorum yaa herhalukarda evde mayalanmışAyy ne güzel ben de hazır mayalardan kullandım hiç sevmedim. Elimde önceden yapılmış yoğurt yok sıfırdan nohutla maya yapmaya çalıştım o da olmadı. Taş gibi yoğurtlar var ya öyle olsun istiyorum ama olmuyor.
Ben hep köy sütü alır kendim mayalar ım ve yine evdeki yoğurtla mayalar ım çokta güzel oluyor hiç hazır almamAyy ne güzel ben de hazır mayalardan kullandım hiç sevmedim. Elimde önceden yapılmış yoğurt yok sıfırdan nohutla maya yapmaya çalıştım o da olmadı. Taş gibi yoğurtlar var ya öyle olsun istiyorum ama olmuyor.
Geçersin inşallah canım, hakkında hayırlısı olsunOrta ne çok iyi ne çok kötü geçerim inşallaheğer geçersem vizeye başvuru yapabilecem gecemezsem 1 ay daha beklemek zorundayım malesef
Hazır süzük yoğurttan mayalasam çiğ sütü kaynatıp olur mu kiBen hep köy sütü alır kendim mayalar ım ve yine evdeki yoğurtla mayalar ım çokta güzel oluyor hiç hazır almam
İnşallahGeçersin inşallah canım, hakkında hayırlısı olsun
Geçmeye çalışıyorum inşallah,yani öyle umut ediyorum inşallah, kısaca gecebilirim gibiİnşallaheee bu hafta geçiyor musun beni ne olduuu
OhoooooGeçmeye çalışıyorum inşallah,yani öyle umut ediyorum inşallah, kısaca gecebilirim gibi
İki gündür karnabahar yiyorum geçmek içinİnşallaheee bu hafta geçiyor musun beni ne olduuu
Menülerin göz dolduruyor artık afiyet olsun canım
Afiyet olsun.29 Şubat menüm
Sabah 10 gibi
5 ince dilim pastırma,
Kk peynir
Açma ekmek Üçok değil bayağı az
Bir yumurta sahanda
Ara bir bardak kefir
Öğle sonrası komsumda caydaydim
Havuç toplardan 2 tane
Yarım porsiyon kuru çerez tarhana
tadımlık 2 lokma kek yedim
1 poğaça
bir kâse patates salatası
akşam
2 bardak ayran
Yürüyüş 9 bin adım 900 puan
Elhan Cordelia
Yanlış bilmiyorsun canım öyle bir açıklama var. Ben uymuyorum sadeceSanki daha az gibi. Bı anda boşluk yaşama bedenini ve ruhunu birlikte besle
Canım biraz protein eksikliği var. Etli bulgurda kaç parça et olabilir ki
Akşam da öyle. Sana dolu gelmiş olabilir ama seni tok tutacak ürünler az
Afiyet olsun ablacım
Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen ama et ile birlikte yoğurt yenmiyor sebebi demir emilim muhabbeti. Bazıları şehir efsanesi desede etkiledigini düşünüyorum
Doyurucu olmuş afiyet olsun
Geçmiş olsun canımSelam kızlar,
2 gündür gelemiyorum bebegim çok ağlıyor durmuyor kulagindan akınti geldi 1 haftadir çoknkasıyordu zaten randevu aldım yarın sabah doktora götürecegim insa kotu birsey uoktur kulak iltihap belirtilerine benziyor..
su saat oldu daha yemek yiyemedim
Eki Görüntüle 3394918
bu saatten sonra anca kabak yenir saat olmus 8
Cordelia
Elhan
Afiyet olsun tatlım.İyi akşamlar
29 Şubat menüsü
Elhan serap911
Kahvaltı 8.00
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Dört zeytin
Domates ve salatalık
Çay
Ara 11.00
Kahve
Portakal
Öğlen 14.00
Bir tabak fırında sebze
İki çorba kaşığı yoğurt
Bir dilim ekmek
Ara 16.30 kahve
Akşam yemeği yemedim,eve gelince çok aciktigim için,
20.30 da
Bir bardak süt bir kaşık yulaf ve bir muzla semoote içtim.
Su iki litre
Dün de makarna vardı sankiMenüm
Saat 13 de kıyma sote salata tam buğday pena makarna
Saat 16 da 1 dlm peynir 2 Kabe hurması
Akşam 18.30 yeşil fasulye yoğurt
Su 1lt
Spor 40 dk pilates+ 15177 adım
Hala mutfakta uğraşıyorum
Listeme uydum şifa olsun
Muhteşem
Harika29 Şubat menüm
Elhan Cordelia serap911
Kahvaltı : 2 dilim uno denge kızarmış ekmek, 2 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, peynir, kırmızı biber 2 çeri domates
Ara: 2 dilim tarçınlı ananas, 3 adet ceviz, 3 kare şekersiz tatlandırıcılı Çukulata
Akşam 19:30 3 köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü, karnabahar, brokoli salatası
2 gün daha yürüyüşe çıkamayacağım galiba kendimi iyi hissetmiyorum bugün evdeydim. cumartesi sabah veya pazar sabahı çıkarım çok soğuk olmasa
Afiyet olsun canım
Tamam bitanemmm. Yanlışlıkla listeye yazarsam uyar beni lütfenhaklısın canım. son günlerde menülerim hepten koptu toparlayamadım. yoğunum biraz bunun da etkisi var ve iştahım çok açık. şekerim düşüyor karbo yeme isteği fazla. listede olduğumdan da stres yaptım iyice.
canım ben bu cumartesi kilo bildiriminden sonra 1 hafta izne çıkayım. bir sonra ki hafta girerim. zaten Ramazanda menülerim düzene giriyor. bu hafta da kendime çeki düzen vereyim.
Canım süt aldığın kişilerden maya da iste mutlaka getiriyorlar.Ayy ne güzel ben de hazır mayalardan kullandım hiç sevmedim. Elimde önceden yapılmış yoğurt yok sıfırdan nohutla maya yapmaya çalıştım o da olmadı. Taş gibi yoğurtlar var ya öyle olsun istiyorum ama olmuyor.
Teşekkür ederim canımMenülerin göz dolduruyor artık afiyet olsun canım
Afiyet olsun.
Yanlış bilmiyorsun canım öyle bir açıklama var. Ben uymuyorum sadece
Etli , yoğurtlu çok yemeğimiz var. Antepliye zulümdür bu
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun tatlım.
Dün de makarna vardı sankiAfiyet olsun canım
MuhteşemAfiyet olsun canım
HarikaAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Tamam bitanemmm. Yanlışlıkla listeye yazarsam uyar beni lütfen
Canım süt aldığın kişilerden maya da iste mutlaka getiriyorlar.
Azim,azimAzim hırs
Evet ablam dünde akşam yemeğine vermişti. Balıkla yiyecektim benim canavar yediMenülerin göz dolduruyor artık afiyet olsun canım
Afiyet olsun.
Yanlış bilmiyorsun canım öyle bir açıklama var. Ben uymuyorum sadece
Etli , yoğurtlu çok yemeğimiz var. Antepliye zulümdür bu
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun tatlım.
Dün de makarna vardı sankiAfiyet olsun canım
MuhteşemAfiyet olsun canım
HarikaAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Tamam bitanemmm. Yanlışlıkla listeye yazarsam uyar beni lütfen
Canım süt aldığın kişilerden maya da iste mutlaka getiriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?