O zaman harika kuzumEvet ablam dünde akşam yemeğine vermişti. Balıkla yiyecektim benim canavar yedi
Makarna olupta sadece haşlıyorum yağ tuz yok içinde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman harika kuzumEvet ablam dünde akşam yemeğine vermişti. Balıkla yiyecektim benim canavar yedi
Makarna olupta sadece haşlıyorum yağ tuz yok içinde
Çok geçmiş olsun canımsonucu iyi çıkar inşallah. Yazarsın buraya merak ettim.
Eşim sağolsun askeriyede calisiyor yemek yapamiyorum diye bütün konserveleri bana getirmiş ben yiyorumÇok bilmişlik yapayım
Akşama kadar hareketlilikle yediğimiz herşey dolaşıma bı şekilde giriyor canım. Akşam ki çorba ekmek grubu pilavda öyle garnitür içindekilere nişasta grubu yani akşam ağır bı menü olmuş aslında.
Erken kapatmissin bu büyük bir artı olacaktır inşallah
Bende de vardı bugün makarna
Himm ekmekli bir menü
Doyurucu oldu mu
Bol protein
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kayısı çayına dikkat et bağımlılık yapıyor bagirsaklarda
Final muhteşem olmuş
Kasların proteine ihtiyacı yokmu kuzum![]()
Canim aynisi bende vardi hem de 2 disimde. Çekim oluyor kisti de temizliyorlar. Benim 2 sene oldu bir sorun olmadi zaten dis hekimi de bu cerrahi bir mudahale normal dis cekimi degil demisti. Bence ödün kopacak bir durum yoktur icini ferah tutBende son zamanda diş çektirdim biliyorsunuz tam iyiyim demiştim hsonu tekrar dişim yüzüm şişti cok kotu yapmıslar dedı ozeldekı doktor neyse orayı temızledı etti filmde sol üst damaklarda kist gibi bişey gordu çektirdiğim diş sağ da neyse bugun cerraha gidicem muhtemelen tomografi cekilecek bişey cıkacak dıye odum kopuyor artık
Süzük yoğurdu anlamadım ama ben en son tava yoğurdu vardı evde onunla mayaladımHazır süzük yoğurttan mayalasam çiğ sütü kaynatıp olur mu ki
Süzme yoğurt ay alışkanlık hep süzük yazıyorum ya ben süzmeyeSüzük yoğurdu anlamadım ama ben en son tava yoğurdu vardı evde onunla mayaladım
Yada komşunda ev yoğurdu varsa mayalık alabilirsin bazende öyle yapıyorum
Geçmiş olsun canımElhan
gezegenfeza
Kist varmış fakat şimdilik büyümesine bakacağız eger kuculurse ıslem olmayacak ama büyürse kanal tedavısı ıle alınacak
Maya olur niye olmasın 1 kaşığı sütle incelt ayran gibi aç biraz sonra mayala gerçi ben hiç süzme yoğurt ile mayalamadım bilgin olsunSüzme yoğurt ay alışkanlık hep süzük yazıyorum ya ben süzmeye![]()
Geçmiş olsun diş zoorElhan
gezegenfeza
Kist varmış fakat şimdilik büyümesine bakacağız eger kuculurse ıslem olmayacak ama büyürse kanal tedavısı ıle alınacak
Kvld e hazır yoğurtla yapar. Güzelde oluyor. Maksat uygun mayalama sağlayacak mikroorganizmaların oluşması. Hazır yada değilMaya olur niye olmasın 1 kaşığı sütle incelt ayran gibi aç biraz sonra mayala gerçi ben hiç süzme yoğurt ile mayalamadım bilgin olsun
Çok geçmiş olsunElhan
gezegenfeza
İnşallah bol.patatesli olmuşturAfiyet olsun canımİnşallah patates salatası bol yeşillikli olmuştur
![]()
Evet canim oyle oluyor sekersizlige max 15 gun dayanabiliyorum bu yuzden belkide ilk hafta cikolata verdi.ilk is git tahlil yaptir dedi randevu bulamiyorum bulursam gidicem insallahCanım elbette diyette düşer ama diyeti yapmayı o kadar zorlaştırıyor ki İnsülin direncine sürekli yeniliyorsun sürekli problem yaşıyorsun o yüzden ilaç desteği alıp öyle diyeti yapmalısın diyetle birlikte de ilacı bırakmalısın bence.ama insülin direncine rağmen diyet yapmayı başarabilirsen düşer zaten
![]()
Sağlık ocakları bakıyor canım tüm tahlillere işini görürEvet canim oyle oluyor sekersizlige max 15 gun dayanabiliyorum bu yuzden belkide ilk hafta cikolata verdi.ilk is git tahlil yaptir dedi randevu bulamiyorum bulursam gidicem insallah