Afiyet olsun canımserap911 Elhan
Kahvaltı 9.00
2 haşlanmış yumurta
Ballı zencefilli bitki çayı
Türk kahvesi
Ara 14.00
1 muz
1 küçük çörekotlu tuzlu kurabiye
17.00
1 kase ezogelin
1 tabak tavuklu garnitürlü pirinç pilavı
Salata
*Birazdan 21-22 gibi pul biberli limonlu yoğurt yiyeceğim yanında elma ile inşallah
*Bugün 10 dk tempolu yürüdüm yine sabah okula giderken
15 dk da evde zumba yaptım akşam
Haa seni de mi etiketlemem gerekiyordu. Biraz bilgisizim bu konuda kusura bakmayın
Afiyet olsun kankişim.
Yoruldum hocamAfiyet olsun canımBir 15 dakika daha zumba yapsan bir tabak pilavin esamesi okunmazdi
Dün cordelia ya soralım yazdım ya bunu hatırlatmak istedimdi.Haa seni de mi etiketlemem gerekiyordu. Biraz bilgisizim bu konuda kusura bakmayın
Gecen hafta yogundun tabiGeçen hafta bol adımlarım vardı spor bildirimi yapmayi unuttum
Bu hafta bildirim yapma isteğim var adimim yok
Geçmiş olsun canım.Ay kızlar doğum sonrası ilk kontrolüm vardı dün. Doktora gittim, smear testi de yaptı. Aşırı ama aşırı gerildim boynum falan ağrıdı o derece. Sonra eve geldim ve bi saat sonra boğazım ağrımaya kulağım ağrımaya başldı. 2 gündür yatak döşek yatıyorum, hiçbir şey yiyemiyorum sıvıyla besleniyorum resmen.
Teşekkür ederim bir kaç gündür annem yanımdaydı biraz kaçamaklar oldu kötü beslendim tekrar eski düzene döndüm bugünMenüne bayıldım
Yarın mi aa bizede bildir bakalım ne kadar gitmişYarın diyetisyene gidecegim kimin umurunda. Cuma kasarım artık cumartesi için
Bu hafta da yoğun geçti kuzum. Cumartesi kuzenimin kızı , pazar abimler geldi.Gecen hafta yogundun tabiolsun bana eşlik etmiş olsun teşekkür ederim kaptanim sagligimiz olsunda herseyi yapariz
Diyet listemde vardı kaptanım o yüzden rahatlıkla yedim makarnayı kaçamak yapmış sayılmam bence o yüzden bugünkü listem çok güzeldiAfiyet olsun bence Ton balığı salataya yakışır benden tavsiye
Sağol kaptanımAfiyet olsun lis️ ️ ️ ️ ️
Afiyet olsun güzel menü. Karbonhidrat azalmali protein çoğalmaliserap911 Elhan
Kahvaltı 9.00
2 haşlanmış yumurta
Ballı zencefilli bitki çayı
Türk kahvesi
Ara 14.00
1 muz
1 küçük çörekotlu tuzlu kurabiye
17.00
1 kase ezogelin
1 tabak tavuklu garnitürlü pirinç pilavı
Salata
*Birazdan 21-22 gibi pul biberli limonlu yoğurt yiyeceğim yanında elma ile inşallah
*Bugün 10 dk tempolu yürüdüm yine sabah okula giderken
15 dk da evde zumba yaptım akşam
Afiyet bal şeker olsunDiyet listemde vardı kaptanım o yüzden rahatlıkla yedim makarnayı kaçamak yapmış sayılmam bence o yüzden bugünkü listem çok güzeldi
Aboooo dedim okurkenBu hafta da yoğun geçti kuzum. Cumartesi kuzenimin kızı , pazar abimler geldi.
Üç gün pazartesi, salı , çarşamba komşumuz yaşlı teyzeye( 83 yaşında ) baktım. Bakıcısı yabancı uyruklu onun hastane , devlet işleri varmış rica ettiler. Dün akşam bitti diye sevinirken Muğla'dan bir telefon. Bu sefer eşimin akrabalarının doktor randevuları perşembe erken saatte olduğu için geliyoruz dediler. Biri bana sağlam dua etmiş ama kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?