Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah size de canımBu da dün akşamdan![]()
Ne guzel gorunuyorsunuz canim ❤Bu da dün akşamdan![]()
Herkez gayet güzel ve fit ne vermeye çalışıyoruz anlamadımCok tesekkur ediyorum canim ❤
Bende bel ve basen var onu vermeye çalısıyorum kiloyu oralara alıyorum zayifladigim halde esimi memnun edemedim yok zayif degilin diyorNe vermeye çalışıyorsun onu göremedim amagayet fitsin
çok tesekkür ederimMaşallah size![]()
Elbiseden bacaklarim görünmüyorHerkez gayet güzel ve fit ne vermeye çalışıyoruz anlamadım![]()
Bolgesel mi sorun görünen yerlerin efsane deElbiseden bacaklarim görünmüyor![]()
Ben 115ten 73e geldimHerkez gayet güzel ve fit ne vermeye çalışıyoruz anlamadım![]()
Bekliyoruz fotonu canım avatar yapacaktınBolgesel mi sorun görünen yerlerin efsane de![]()
Bana gore bacaklarim daha kalinBolgesel mi sorun görünen yerlerin efsane de![]()
COk Zayıfı ne yapacakmış podyuma mi çıkaracak fıstık gibisin valla boy pors halt etmiş o kocanBende bel ve basen var onu vermeye çalısıyorum kiloyu oralara alıyorum zayifladigim halde esimi memnun edemedim yok zayif degilin diyor
çok tesekkür ederim
Hadi hadi geçiştirme lafı yukle artikCOk Zayıfı ne yapacakmış podyuma mi çıkaracak fıstık gibisin valla boy pors halt etmiş o kocan![]()
Kendisi kuru tahta aşırı zayif ben kilolu sevmiyorum diyorCOk Zayıfı ne yapacakmış podyuma mi çıkaracak fıstık gibisin valla boy pors halt etmiş o kocan![]()
Masallah canim cok guzelsinT
Timam timam![]()
Teşekkür Ederim kuzum ben seni giremedim ama hala sıra sendeMasallah canim cok guzelsin![]()
Hardal sarısı olabilir yeşilin üstüne oluyorEvet canım bi yerden patlarken diğer yerden de patlatmamak lazım da rengi hiç düşünmemiştim
Allah seni napmasin göremedinmiTeşekkür Ederim kuzum ben seni giremedim ama hala sıra sende![]()