- 1 Haziran 2021
- 599
- 4.460
- 28
İyi yapmışsın kuzuAkşama annemleri yemege alıcam bugun
Yegenim geldi kızımla arası 9 ay var 3 aydır görmedi ve çok sevindi oynasınlar istedim
Patlıcan musakkaİyi yapmışsın kuzumenüde ne var
Menuye dikkat et canim kizartmaysa sen kendine baska birsey yapPatlıcan musakkaçorbayı karar veremedim
Cok gecmis olsun canim Allah sifa versinKizlar kizim iki gundur hafif ishaldi,disten dolayi oldugunu dusjndum,bu sabah kusma da eklenince hastaneye geldik,doktor kaka idrar bakariz sonuca gore yatis ya da ilac teravisi dedi,yatis deyince cok korltum insallah onemli bir sey cikmaz
Geçmiş olsun canımKizlar kizim iki gundur hafif ishaldi,disten dolayi oldugunu dusjndum,bu sabah kusma da eklenince hastaneye geldik,doktor kaka idrar bakariz sonuca gore yatis ya da ilac teravisi dedi,yatis deyince cok korltum insallah onemli bir sey cikmaz
Sali yine gidecek misin diyetisyene1bardak süt 1elma 5tane form yedim hâlaaa açım
Ayin 2 sinde canımSali yine gidecek misin diyetisyene
Patates yemegi gibimi yapiyorsun cnmBen zeytinyagli kereviz yapicam bol dereotlu
YaaaIyi daha varmis o zaman ye gitsin
Takılıyorum yaa yeme o kadar spor yaptın
Geçmiş olsun cnmKizlar kizim iki gundur hafif ishaldi,disten dolayi oldugunu dusjndum,bu sabah kusma da eklenince hastaneye geldik,doktor kaka idrar bakariz sonuca gore yatis ya da ilac teravisi dedi,yatis deyince cok korltum insallah onemli bir sey cikmaz
Ben kerevizi soyup ay ay dogruyorum büyük sekilde havuc bir patates sogan, salca koymadan 1limon sıkıyorum icine valla ben çok severim salatasinida yemeginidePatates yemegi gibimi yapiyorsun cnm
Ben kerevizi pek sevemedim
1 kere yemegini yapmistim
Arada yogurtlu salatasinida yapiyorum ama severek yemiyorum
Elmayi yoğurdun içine koyunca daha tok tutuyor üstüne tarcin1bardak süt 1elma 5tane form yedim hâlaaa açım
Heee bende elma,ananas,incir,armut hep dogruyorum icine 2kasikta yulaf ama bugun az kahvalti ettim sanirim ondanElmayi yoğurdun içine koyunca daha tok tutuyor üstüne tarcin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?