- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Haftasonu ne yiyorsunkızlar benim kilom arasında niye bu kadar fark oluyor mesela cuma tartısında çıktığından pazartesi hep artı oluyo
gecmis olsun gaviscon surup anında kesiyoMidem bulanıyor
gecen pazar sucuk yedim 1 tane de salatalık tursusu onun hariic ne kaçamak var ne su az içtiğim oldu ha bide akşam bezelye yemiştimHaftasonu ne yiyorsun
Ne oldu canım geçmiş olsun bende migren tuttu kazan gibi başım yaAyyy midem çok kötü
Şakada yapıyomuş
10.5 yaşında 5. Sınıfa gidiyor canımSende kısır yemişinafiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Boyozu hiç yemedim ama milföy mantığında birşey galiba dimi canım 1 tane niye yedin ki yeseydin üj bej tane daha
Çok geçmiş olsun canım bahara kadar böyle sürüneceğiz maalesef Allah yardımcımız olsun çocuklarımıza bizlere şifa nasip etsin
Afiyet olsun canım
Vay canına su uyur Cordeliaa uyumaz müthişsin sen ❤ben de 9000 adım attım
Afiyet olsun ablam fıstık ezmesi bal güzel oluyor mu
Alışıyorsun canım keyifli bir süreç tadını çıkar
Ablam sen kırmızı takımım amigosusun etme eyleme ne ediyon
Canım kızın kaç yaşında ne okuluna gidiyor ne güzel aktiviteler var öyle
❤❤❤❤❤❤
Geçmiş olsun canım neyin var
Ohaaaaaa bune kiz
Tursu ve sucuk ödem yapan şeyler olduğu için normal canım.gecmis olsun gaviscon surup anında kesiyo
gecen pazar sucuk yedim 1 tane de salatalık tursusu onun hariic ne kaçamak var ne su az içtiğim oldu ha bide akşam bezelye yemiştim
Gece midem bulandı çıkardim hala aynıyım bulanıyor sabah beriNe oldu canım geçmiş olsun bende migren tuttu kazan gibi başım ya
Geçmiş olsun canımBaşım fena çatlıyor migren tuttu galiba mide bulantısı da var halim yok daha 5 bindeyim
Ay canım bunu hergün en az 30 bin yapan sen mi söylüyorsunOhaaaaaa bune kiz
Üşütmussün sen bence canimGece midem bulandı çıkardim hala aynıyım bulanıyor sabah beri
Bu saatte 20bin amaGeçmiş olsun canım
Ay canım bunu hergün en az 30 bin yapan sen mi söylüyorsun
Geçmiş olsun canım çok kötü bir duyguGece midem bulandı çıkardim hala aynıyım bulanıyor sabah beri
Bilmiyorum ki iki günden beri uzun kol geziyorumÜşütmussün sen bence canim
Nebilim aklima başka bisey gelmiyor hamile olmucagina göreBilmiyorum ki iki günden beri uzun kol geziyorum
Birde bana sor hiç sevmem en son 4sene önce hamileyken bir kere çıkardım düşüncesi bile mideme vuruyorGeçmiş olsun canım çok kötü bir duygu
bu haftasonu hafif geciricem bakalim ne olcakTursu ve sucuk ödem yapan şeyler olduğu için normal canım.
Ya ödül yapmıyorsun kaçamak da yokkızlar benim kilom arasında niye bu kadar fark oluyor mesela cuma tartısında çıktığından pazartesi hep artı oluyo
Sinemaya gidiyoruz şimdi çocuklarla ordan da alış verişe gideceğiz o yüzden 20 bin yapayım gelince de 10 bin yaparım dedim . Belki zamanım olmazBu saatte 20bin ama
Pazar günleri sucuk yiyorum sucuk o kadar etkiler miYa ödül yapmıyorsun kaçamak da yok
Nerde yanlış yapıyorsun menüyü kontrol et
Gözden geçir derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?