- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Yok be gece regl oldumNebilim aklima başka bisey gelmiyor hamile olmucagina göre![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok be gece regl oldumNebilim aklima başka bisey gelmiyor hamile olmucagina göre![]()
![]()
Yok canım dışarıda işlerim vardı stres olmasın adımlar diye attım. Tekrar spor yapacagim şimdi. 16.177 adım henüz.Kesin 50bin yapmak icin ugraşcan![]()
![]()
Sabah 6 da kalkıp akşam 9 da yatmak zorunlu da olursa askeriye olur burası.Acaba, ertesi gün öğlen 12 den sonra yazilan menüler gecersizmi sayilsa![]()
Daha bir daha yemicemGünaydın börek guzeli![]()
Hatrım kalır ye lütfenDaha bir daha yemicem![]()
HenüzYok canım dışarıda işlerim vardı stres olmasın adımlar diye attım. Tekrar spor yapacagim şimdi. 16.177 adım henüz.
30bin kesin yaparHenüzkaç var aklın da
![]()
Ben 30 a razıyım30bin kesin yapar
Valla ona belli olmaz azcık delidir ne yapsa yeridirBen 30 a razıyım![]()
Akşam kaça kadar bildirmek gerekiyor son rakamlarıValla ona belli olmaz azcık delidir ne yapsa yeridir![]()
30.000Henüzkaç var aklın da
![]()
Uyma diyon yaniValla ona belli olmaz azcık delidir ne yapsa yeridir![]()
12de canimAkşam kaça kadar bildirmek gerekiyor son rakamlarıbizde 12 idi en geç
Yemekten sonra tamamla dicem amaUyma diyon yaniorucum düşer kalırım diye korkuyorum
![]()
Güzelmiş 12 olması tamamlarım diye tahmin ediyorumYemekten sonra tamamla dicem ama
Sen 10bini yap gerisi sana kalmışGüzelmiş 12 olması tamamlarım diye tahmin ediyorum![]()
Bakacaz artık Allah ne verdiyseSen 10bini yap gerisi sana kalmış![]()
şimdiden afiyet olsun iyi eğlencelerAkşama annemleri yemege alıcam bugun
Yegenim geldi kızımla arası 9 ay var 3 aydır görmedi ve çok sevindi oynasınlar istedim![]()