Sagol abla,bakalim kaka ve cis verince sonuclarindan belli olacak,sana da cok gecmis olsun,sen nasilsin?Geçmiş olsun cnm
Mide bagirsak enfeksiyonu olabilir
Yemegini portakallı denemistim, bide limonla bakayim :)Ben kerevizi soyup ay ay dogruyorum büyük sekilde havuc bir patates sogan, salca koymadan 1limon sıkıyorum icine valla ben çok severim salatasinida yemeginide
Ben portakalli sevmem tatli oluyor eksi olmasi lazim kerevizin ve enginarinYemegini portakallı denemistim, bide limonla bakayim :)
Ben acimtirak tatlari pek sevmiyorum
Sağol cnmSagol abla,bakalim kaka ve cis verince sonuclarindan belli olacak,sana da cok gecmis olsun,sen nasilsin?
Enginar hic yemedimBen portakalli sevmem tatli oluyor eksi olmasi lazim kerevizin ve enginarin
Firinda yapıyyorum canımMenuye dikkat et canim kizartmaysa sen kendine baska birsey yap
Tamam canim afiyet olsunFirinda yapıyyorum canım
Yaaa bu sebzeler aynı türden hepsi yiyemeyen yiyemez zaten ama bende yemezdim simdi onlari yiyorum,mesela pirasa bamya yiyemem,kapuska yemem sarmasini yerimEnginar hic yemedimburda tazesi pek olmuyor zaten :))
Saol kızım kuzeni bekliyor 3758383 defa anne ne zaman gelecekTamam canim afiyet olsun
Ben 30 bin atıyorumBen daha 5200 adım
Atarsin sen madam aslansın kaplansın sen ❤Kız 5 bin atarım o bişey değil detakım benim yüzümden avantajı kaybetsin istemem
Seni niye etiketledim ki☻
MaasAllah ne güzel geçiriyor günlerini
10.5 yaşında 5. Sınıfa gidiyor canım
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin insaAllah yatış yapmadan atlatilacak bir hastalıktır canımKizlar kizim iki gundur hafif ishaldi,disten dolayi oldugunu dusjndum,bu sabah kusma da eklenince hastaneye geldik,doktor kaka idrar bakariz sonuca gore yatis ya da ilac teravisi dedi,yatis deyince cok korltum insallah onemli bir sey cikmaz
Neyi etiketlendin kiAtarsin sen madam aslansın kaplansın sen ❤
Seni niye etiketledim ki☻
MaasAllah ne güzel geçiriyor günlerini
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin insaAllah yatış yapmadan atlatilacak bir hastalıktır canım
Hadi hayırli olsunE Elif_Eylul dun sana demiştim ya düğün yok dedim diye kesin düğün olur
Yan binada muzik çalmaya basladi
Ayy valla bitmez de ışık felanda takmislarHadi hayırli olsun
Ben diyorum biz sesimizi hicbiryerde çıkartmayalim nedersek oluyor
Bencede artık güzel seyler konusalim bunaldimAyy valla bitmez de ışık felanda takmislar
Gercekten ne konussak oluyor guzel seyler konuşalım
Kac adimdasin onu konusalimBencede artık güzel seyler konusalim bunaldim
9500Kac adimdasin onu konusalim
Son 500 kalmis yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?