Lesile degil o ev yürüyüşü oAaa leslie bacı
Olsun benim gözüm de minnoş leslie bacı bak ceylan gibi sekiyorLesile degil o ev yürüyüşü o
Didem fitnes diyor
Lesile kadının adı
Filize niye Somer şef dedinÜçlü takımdab masterchefi degerlendircem
Zıpzıp danilo
Filiz somer şef
Cordelia mehmet şef
Oda sert biriFilize niye Somer şef dedin
Abla danilo boşanıyormuş türk eşindenFilize niye Somer şef dedin
Ben daha galibiyet yüzü göremedim bu hafta İnşMenü paylassaydi mavi takim kazanacaktı
Ben hep mavi takimdayim bir kere bile kazanamadık beni kırmızıya seçin yoksa mavilerin kaderi benim elimde helak olacakBen daha galibiyet yüzü göremedim bu hafta İnş
Perşembe günü öğlen içtim kahvaltıdan önce. Akşam tam iş çıkışı bi karın ağrısı tuttu eve gelene kadar akla karayı seçtimUlan ben uzayliyim ozaman bana yaramiyor
Ot işteAçlık otu nedir ki
Yuh madam 700 Gr vermisin 1400 almisindir
3 haftadır odul yapmayan benDun odul yaptilar ya işte canim kimseye birsey demedik
aboBen hep mavi takimdayim bir kere bile kazanamadık beni kırmızıya seçin yoksa mavilerin kaderi benim elimde helak olacak
Ah kuzum ben kazanması için elimden geleni yapcamBen hep mavi takimdayim bir kere bile kazanamadık beni kırmızıya seçin yoksa mavilerin kaderi benim elimde helak olacak
Perşembe günü öğlen içtim kahvaltıdan önce. Akşam tam iş çıkışı bi karın ağrısı tuttu eve gelene kadar akla karayı seçtim
Ot işte
senin yöntemi bi deneyeyim dedim
Yap migi sana güveniyorum bak gülümse de yardım edecek sanaAh kuzum ben kazanması için elimden geleni yapcam
nolduuAyyy midem çok kötü
Ben mavi takım kaptanı olduğum hafta mavi takım kazanmıştı hem avantajları hemde cuma günüsünüAh kuzum ben kazanması için elimden geleni yapcam
Ooo walk walk
Bitti simdi evdekilere yemek hazirladim devam etcemOoo walk walk
Midem bulanıyornolduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?