• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayırlı olsun Lenacim. :KK60:
Çok sevdiğim bir arkadaşımın kızının ismi ..:KK68:
Eski ismini de beğeniyordum . Bu da çok güzel. :KK5:
Teşekkür ederim ☺️ Tüm kitaplarını okuduğum İrlandalı bir yazarın çok sevdiğim bir kitabından

Mavi Takım

Kaptanınız Lisbeths in yeni nicki LenaG LenaG olmuştur. Etiketlerde dikkat edelim.

Kırmızı Takım LisbethS nickini LenaG LenaG olarak değiştirdi. Dikkat edin. Kandırılmayalım. :)))
@Mthn83Kırmızı Kaptan
Cordelia Cordelia Kırmızı
@Leyl35Kırmızı
@serap911Kırmızı
@CeeeeeeeeeeeeKırmızı
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Kırmızı
@badem000Kırmızı
@s i d e l y aKırmızı
@minerva1988Kırmızı
-Murphy- -Murphy- Kırmızı
@Margaret HaleKırmızı
@Beth18Kırmızı
@Tesnim1903Kırmızı
@Jasminium84Kırmızı
@Limoni026Kırmızı
@HuzuRRRKırmızı
@YsmnondrKırmızı
@kumsal68Kırmızı
@gezegenfezaKırmızı
@trueliving_Kırmızı
Ellerine sağlık 😘 teşekkür ederim 🙏

Harika bir menü

Başka başka var mıı
Noa çok severim sanırım zevklerimiz benziyor
Eyüp Sabri Tuncer kiraz çiçeği kolonyası :süslü:
Parfüm kültürüm çok yok tatlım. Bakalım arkadaşlar odunlardan , baharatlılardan farklı notalı parfümlerden bahsederler belki :confused:

Eyüp Sabri Tuncer kiraz çiçeği kolonyası :süslü:
Parfüm kültürüm çok yok tatlım. Bakalım arkadaşlar odunlardan , baharatlılardan farklı notalı parfümlerden bahsederler belki :confused:
Ben de sadece burberry classic edp kullanıyorum. aypare ackerman aypare ackerman herkesin koku tercihi farklı yazmadım o yüzden

Ben de sadece burberry classic edp kullanıyorum. aypare ackerman aypare ackerman herkesin koku tercihi farklı yazmadım o yüzden
Teşekkür ederim , aynı koku bende de var ama bana bir tık ağır geldi o daha klas bir koku gözümde elinde çantası kaşe montu inci küpeleri olan bir bağyan canlanıyor nedense fjjdjd

Teşekkür ederim , aynı koku bende de var ama bana bir tık ağır geldi o daha klas bir koku gözümde elinde çantası kaşe montu inci küpeleri olan bir bağyan canlanıyor nedense fjjdjd
20 yaşlarımda işyerimde biri sıkmıştı. O gün aşık oldum kokuya. Ama eski güzelliği kalitesi yok maalesef. Küpe takmam kase mont giymem. Sırt çantası kullanıyorum. 😁😁😁

dior addict diyorum bende😍
Dior bende de var . :süslü:
Unutmuşum onu söylemeyi
IMG_20240211_215300.jpg

Mavi Takım

Kaptanınız Lisbeths in yeni nicki LenaG LenaG olmuştur. Etiketlerde dikkat edelim.

Kırmızı Takım LisbethS nickini LenaG LenaG olarak değiştirdi. Dikkat edin. Kandırılmayalım. :)))
@Mthn83Kırmızı Kaptan
Cordelia Cordelia Kırmızı
@Leyl35Kırmızı
@serap911Kırmızı
@CeeeeeeeeeeeeKırmızı
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Kırmızı
@badem000Kırmızı
@s i d e l y aKırmızı
@minerva1988Kırmızı
-Murphy- -Murphy- Kırmızı
@Margaret HaleKırmızı
@Beth18Kırmızı
@Tesnim1903Kırmızı
@Jasminium84Kırmızı
@Limoni026Kırmızı
@HuzuRRRKırmızı
@YsmnondrKırmızı
@kumsal68Kırmızı
@gezegenfezaKırmızı
@trueliving_Kırmızı
:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

20 yaşlarımda işyerimde biri sıkmıştı. O gün aşık oldum kokuya. Ama eski güzelliği kalitesi yok maalesef. Küpe takmam kase mont giymem. Sırt çantası kullanıyorum. 😁😁😁
Muhabbet kokudan gidiyor hazır yeri gelmişken söyleyim yoksa catlarim.
Benim eşimin koku alma duyusu yok. :KK14:bayagi yok. Genetikmis annesi de koku almazmış. :KK51:

Back