- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Yaa kahvaltı etmediğim için gözüm döndü tabağı görünce. Birde 10 gündür hiç yemediğim için sanırım karşı koyamadım en iyisi misafirliğe gitmemek bence bu dönemdeUygulanabilir görünüyor
Kışları sıcak su gezdiriyorum ısınmak adına ama bende çok içemiyorum dışarda.
Evde tamamlayayim istiyorum
Aramazda kalsın bahaneyi hiç sevmiyorlar
Bana neler ediyorlar bir bilsen
Ay sonunda miBoyum 1.70 kilom 84 ile başladım bugün 79,9 çıktım tartıda 3,5 aylık bir bebeğim var yeni doğum yaptığım için çok kilo aldım hedefim şuan 70 olmak
Yorumu guncelledim canım güzel menüYaa kahvaltı etmediğim için gözüm döndü tabağı görünce. Birde 10 gündür hiç yemediğim için sanırım karşı koyamadım en iyisi misafirliğe gitmemek bence bu dönemdeyarından itibaren daha dikkatli olacağım
hasta olucam gibi. bir de regl zamanı ama yine yok ortalardaHayrolsun
Afiyet olsun.Elhan
Bugün kahvaltı etmedim davetliydim
Saat; 14:00 bol yeşillikli kısır ve milföyden mantı vardı onu yedim kabak tatlısının çatalla tadına baktım bir parça
Saat: 17:00 18:00 şekersiz Türk kahvesi yeşil çay
Saat: 19:10 mevsim salatası 1 kase yanına Norveç uskumru yarısını yedim yanında 1 dilim tam buğday ekmeği
20.10 Türk kahvesi
Su günlük en az 3 litre içiyorum
bu arada ben 10 gündür şeker un beyaz ekmek tüketmiyorum bugün misafirlikte işte azcık kaçırmış bulundum
Off o kötü oluyorhasta olucam gibi. bir de regl zamanı ama yine yok ortalarda
gece çok yemek yiyordum onu kesince otomatik gitti sanırım bende şaşırdım inşallah bu hızla devam eder pazar gününden bugün perşembeye kadar tam 1 kilo vermiş oldum 5 gündeAy sonunda mi
Vavv çok hızlı çıktın
Afiyet olsun canımaaa evet akşam da yemişim
Çok teşekkür ederim inşallah bugün son kaçamak tı daha iyi bir şekilde devam edeceğimAfiyet olsun.
Akşam öğünü misafirliği telafi etmiş çok güzel.
Geçmiş olsun canım.Afiyet olsun canım
Boğazım ağrıyoraltın süt yaptım
Biraz bal ekledim
Mandalina yoktu eşim gelirken getirecek birazElhan tarifini yapacağım. Küçük oğlum da içer umarım onunda ateş var antibiyotik başladık
Bu sene çok ateşlendi çok canım sıkkınEki Görüntüle 3384059
İnşallah.Çok teşekkür ederim inşallah bugün son kaçamak tı daha iyi bir şekilde devam edeceğim
Kaptanimin maşallahı var.Elhan
Sabah 11.00 ıkı yumurta bir dilim ekmek
Ara filtre kahve Züber
Akşam 19.00
2 yk bamya
Bir kepçe çorba
Havuç salatası çiğ
1.5 lt su içmeye devam
Zarif anlatımını , doğallığını , hassas ruhunu yerim senin.iyiyim dün annemler Asili kaçırmış onu aramaya giriştik haldır huldur annem evde ölüm var gibi yas tutmaya başladı falan neyse biz onu ararken o eve gelmiş korkulu bakışlarla bize bakıyordu. Kardeşim kapıya amortisör yaptı kolu açsada güç kuvvet olmadan pati ile kapıyı açamıyor artık. Bu olayla benim mideme kramp girdi ağrıyor sindirimim bozuldu bugün o yüzden... Duygusal değişimler çok etkiliyor beni.. Dün beni tarif ettin dedin ya dışardan güçlü,iç dünyasında narin kırılgan... İşte ben de öyleyim. aslında başımızı yaslayacağımız bir omuza,birirnin bize sarılmasına o kadar ihtiyaç varken hayır ben iyiyim benim kimseye ihtiyacım yokcuyuz. Reglim ağrılarla ben geliyorum demeye başladı bugün hayırlısı :)) diyetim beslenmem sporum herşey yolunda kendimi duygu durum değişikliğine kaptırmıyorum artık birbiriyle ilişkilendirmemeyi öğrendim tabi arada fire versemde,tıkanırcasına yeme atakları geçirsemde... Buraya gelip size yazmaya başladığımdan beri böyle bir atak geçirmedim fıstık ezmesi kaşıklamak dışında... tekrar nasılsın diye sorar mısın bana bilemiyorumİzmir de bir bahar havası... 18-20 derecelerde... Sen nasılsın? iyiyim demek adettenmiş işte,birbirimize dokunabilmek ne güzel
Geçmiş olsun Rüveydacim.Selamlar.
Birkaç gündür migrenim tuttu huzurum yok. Üstüne aylık döngü + midemi de bozdum ilaçlardan sanıırm. Çok düzensiz gidiyor herşey.
Çok geçmiş olsun canım. Ufaklığa udi hindi yağı kullanır mısın? Bir araştır istersen ben benimkiler hasta gibi olduklarında veriyorum birer çay kaşığı birkaç gün. Çok ilerletmiyor. Ayrıca bağışıklık da güçlendirici.Afiyet olsun canım
Boğazım ağrıyoraltın süt yaptım
Biraz bal ekledim
Mandalina yoktu eşim gelirken getirecek birazElhan tarifini yapacağım. Küçük oğlum da içer umarım onunda ateş var antibiyotik başladık
Bu sene çok ateşlendi çok canım sıkkınEki Görüntüle 3384059
Teşekkür ederim ablacımGeçmiş olsun Rüveydacim.
İş bir şekilde idare edilir sağlığın ihmale gelmez tatlım.İnşallah canımm
Olabilir kuzumm, çünkü gribal hiçbir belirtim yok, sadece ateş ve mide bulantısı
Doktora gitmem gerekiyor da işten fırsat bulamadım bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?