- 18 Mart 2018
- 30.596
- 121.691
- 598
- 35
Olacağım gibi deyip hastalığı çağırma yahu, iyisin, yarın daha iyi olacaksınhasta olucam gibi. bir de regl zamanı ama yine yok ortalarda
Sağlıkla büyüsün miniğin.Boyum 1.70 kilom 84 ile başladım bugün 79,9 çıktım tartıda 3,5 aylık bir bebeğim var yeni doğum yaptığım için çok kilo aldım hedefim şuan 70 olmak
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsunAfiyet olsun canım
Boğazım ağrıyoraltın süt yaptım
Biraz bal ekledim
Mandalina yoktu eşim gelirken getirecek birazElhan tarifini yapacağım. Küçük oğlum da içer umarım onunda ateş var antibiyotik başladık
Bu sene çok ateşlendi çok canım sıkkınEki Görüntüle 3384059
Okul çocuğu abla kar olmayınca kısır(salata değil yanlış anlaşılmasınGeçmiş olsun canım.Şifa olsun çok güzel bir altın vuruş Kucuk oğluna da geçmiş olsun. Yavrucuk yine mi hasta olmuş.
Bı ara denedim ama belki kalitesi iyi değildi çok bilemiyorumÇok geçmiş olsun canım. Ufaklığa udi hindi yağı kullanır mısın? Bir araştır istersen ben benimkiler hasta gibi olduklarında veriyorum birer çay kaşığı birkaç gün. Çok ilerletmiyor. Ayrıca bağışıklık da güçlendirici.
Umarım attığın adımlar günü telafi eder tatlım.Merhaba
Bugün zor bir gündü, karbonhidrat ağırlıklı oldu.
Yarın telafi ederim inşallah çünkü çok yorgunum yediklerimde psikolojik olarak mutsuz etti.
12 bin adım atmışım
Kar duası yapalım o zamanOkul çocuğu abla kar olmayınca kısır(salata değil yanlış anlaşılmasın) döngü hastalık geçmiyor
Bı ara denedim ama belki kalitesi iyi değildi çok bilemiyorum
Umca veriyorum bende
O da çocuk Dr tavsiyeli
Sende sıcak suya girsen iyi gelmez mi canım her ikisi için de
Abla Erciyes ve Ali Dağ yan yana iki dağ. Ali Dağ şehrin içinde daha ufak bir dağ. Ve üstünde bir avuç kar yok. Erciyeste eh işteKar duası yapalım o zaman
Ne güzel yakışmış sizlere güzellikler
20 dakika uzaklıkta daglarimizda ( Bey Dağları Toroslarin uzantısı) kar var. Çok ilginç sizin daglara çok şaşırdım kuzum.Abla Erciyes ve Ali Dağ yan yana iki dağ. Ali Dağ şehrin içinde daha ufak bir dağ. Ve üstünde bir avuç kar yok. Erciyeste eh işte
Suni kar yapılma olayları daha arttı. İlkbahar gibi burada hava
Ben severim ama hastalık geçmiyor herkes hep hasta
Hava çok kirli
Harika yakışmış gezegenim.
Teşekkürler Canım. regl gol atmazsa, yarin diyetisyende istediğimi göreceğim. İnşallah cumartesi de öyle olur. 78,9 a razıyımHarika bir menü
Afiyet olsun canım
Güzel gidiyor ama sanki bi motivasyonum düştü yaKaptanimin maşallahı var.
Afiyet olsun.Cok güzel bir menü.
Nereye düştü alalım hemenGüzel gidiyor ama sanki bi motivasyonum düştü ya
Afiyet olsun canım08.02.24 menümPapatyamaviss
Sabah 7 de 2 yumurta
Saat 8.30 1 galeta ( aslında kahvaltıda 2 galeta yada 1dlm ekmek vardı) onu yiyemedim çayla bunu yedim
Saat 10 da şekersiz komposto
Öğlen 13 de1 kase ezogelin çorbası
Ara 3 parça kuru erik 2 ceviz 1 maden suyu
Akşam 17 de et sote 3 kaşık kadar 2 YK salata 2 YK yoğurt 2 dlm fırın patates 6 tane çiğ kuruyemis
Su 1 lt sanırım maden suyu hariç
Spor şuan 5 bin. Hep merdiven kullandım bugün o yüzden pek aktif değil adımsayar
Papatyamaviss Elhan Cordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?