Allah razi olsun güzel parem.İnşallah hayırlı haberler güzel sonuçlar çıksın dualarım sizinle
Çok geçmiş olsun grip gibi mi?Selamlar. Biraz rahatsızım. İnşallah yarın tartıyı unutmam
Dedim sana yap diyeYaa o bana lazım bı ara bişi yapmıştım iyi gelmişti ama ne yaptın de hatırlamıyorum
Sagol canimafiyet olsun canım. akşamı erken kapatınca geceye kadar kan şekerin düşmüyor mu?
Cok sağol kuzumsonuçlar güzel çıkar inşallah canım
ona korsan diyordum ben de. bonibon yaptım sonra ismini. Çok tatlıydı. Maskenin kardeşi.Korsan kedigunaydin
Teşekkür ederim canım benimGecmis olsun
Kafam çok dolu. Bağışıklığım da düştü sanıırm. Bugün yarın büyük felaketin yıldönümü dolayısıyla herşey üşüştü kafama. Kalbim yorgun. 2 kuzenimi aileleriyle beraber kaybettim. Çok akrabam vefat etti. Evimiz yıkıldı. İşte böyle böyle. O yüzden. İçimin hüznü bedenime yansıyor. Hasta gibiyim ve çok dalgın.Alzheimer değilsen sorun olmaz gibi
Psikolojik sanırım canım. Hüzün dolu içim.Çok geçmiş olsun grip gibi mi?
Başın sağolsun ve geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallahTeşekkür ederim canım benim
Kafam çok dolu. Bağışıklığım da düştü sanıırm. Bugün yarın büyük felaketin yıldönümü dolayısıyla herşey üşüştü kafama. Kalbim yorgun. 2 kuzenimi aileleriyle beraber kaybettim. Çok akrabam vefat etti. Evimiz yıkıldı. İşte böyle böyle. O yüzden. İçimin hüznü bedenime yansıyor. Hasta gibiyim ve çok dalgın.
Psikolojik sanırım canım. Hüzün dolu içim.
Hepsi kendine has o kadar güzel ki hiçbirini ayırt edemiyorumona korsan diyordum ben de. bonibon yaptım sonra ismini. Çok tatlıydı. Maskenin kardeşi.
Rabbim korktuğunuzdan korusun, hayırlı haberler alırsınız inşallahBen hastanedeyim anneme pet cekildi. akşam geçmiş yaparım.
Canım hiç tanıdığım kimse yok ama hepsi bizden di. Kayseri'ye gelen o yurtlara yerlestirilenlere koştuk gittik. Evimizdekini evlerindeki yapmaya çalıştık. Bende şimdi eşimle oturdum bu gece sabah olacakmi acep diye. Biz sadece salladik korktuk orada yaşayanlara ne diyeyimTeşekkür ederim canım benim
Kafam çok dolu. Bağışıklığım da düştü sanıırm. Bugün yarın büyük felaketin yıldönümü dolayısıyla herşey üşüştü kafama. Kalbim yorgun. 2 kuzenimi aileleriyle beraber kaybettim. Çok akrabam vefat etti. Evimiz yıkıldı. İşte böyle böyle. O yüzden. İçimin hüznü bedenime yansıyor. Hasta gibiyim ve çok dalgın.
Psikolojik sanırım canım. Hüzün dolu içim.
İnşallah kuzumRabbim korktuğunuzdan korusun, hayırlı haberler alırsınız inşallah
Nasıl oldun sen kuzumCanım hiç tanıdığım kimse yok ama hepsi bizden di. Kayseri'ye gelen o yurtlara yerlestirilenlere koştuk gittik. Evimizdekini evlerindeki yapmaya çalıştık. Bende şimdi eşimle oturdum bu gece sabah olacakmi acep diye. Biz sadece salladik korktuk orada yaşayanlara ne diyeyim
Alınma sadece şaka yaptım kuzum
onkoloji çok moral bozucudur haliyle. ama çok şükür atlatan da çokCok sağol kuzuminşallah umutluyum. Orada hastaları görünce biraz dağıldım.
İyiyim inşallahNasıl oldun sen kuzum
Bana Özel atsana canım yarın yapayım bugün riskliDedim sana yap diye
Sagol canimzaten 22-22:30 gibi uyuyorum cogunlukla
Benim acligim gündüz oluyor
Aksam yemeginden sonra sabah 10 a kadar falan hic acikmiyorum
Birde sekerim dustugunde meyve yoktu pek beslenmemde,meyveyi ekledim duzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?