Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canim ben de yapip ictim hemen okula gectim.yaptık soğuttuk
bebiş uyandı
olsun şimdi soğuk sütlü kahve içiyorum![]()
Kotu dusunme canim insallah her sey iyi olurEşim kvld almaya gitti. Garip bir veda çocukları öp dedi
İçim dardı zaten iyice darladi
Çocuklara krep yapıyorum vakit geçsin![]()
Allah mekanlarını cennet eylesinTeşekkür ederim canım benim
Kafam çok dolu. Bağışıklığım da düştü sanıırm. Bugün yarın büyük felaketin yıldönümü dolayısıyla herşey üşüştü kafama. Kalbim yorgun. 2 kuzenimi aileleriyle beraber kaybettim. Çok akrabam vefat etti. Evimiz yıkıldı. İşte böyle böyle. O yüzden. İçimin hüznü bedenime yansıyor. Hasta gibiyim ve çok dalgın.
Psikolojik sanırım canım. Hüzün dolu içim.
Allah mekanlarını cennet etsinTeşekkür ederim canım benim
Kafam çok dolu. Bağışıklığım da düştü sanıırm. Bugün yarın büyük felaketin yıldönümü dolayısıyla herşey üşüştü kafama. Kalbim yorgun. 2 kuzenimi aileleriyle beraber kaybettim. Çok akrabam vefat etti. Evimiz yıkıldı. İşte böyle böyle. O yüzden. İçimin hüznü bedenime yansıyor. Hasta gibiyim ve çok dalgın.
Allah korusun tatlımAcliktan ölücem o olacak![]()
Allah korusun tatlım![]()
bende çok açim mutfakta birseyler hazırladım eş kişisi icin yarına hazırlık..Acliktan ölücem o olacak![]()
Başınız sağolsun canımTeşekkür ederim canım benim
Bide leptin icin erken uyumak gerekiyor ama biz hala ayaktayiz malesefbende çok açim mutfakta birseyler hazırladım eş kişisi icin yarına hazırlık..
tam ağzıma bir kaşık alayım dedim aman Leptin bozulmasın trip atmasın yarın eksi çıksam çok mutlu olucam![]()
Başın sagolsun. Allah sabır versin canım Ben de öyleyim. Deprem yildonumu nedeniyle mi hastane mi başka bir şey mi bilmyorum. İçim daraldı dalgınım. Dün elimi yaktım sıcak tencereyi tuttum. Kabardı biraz iyi şimdi ama birden ne oldu bilmiyorum. Allah ferahlık versin hepimize. Kimseye acı hastalık felaket yaşatmasınTeşekkür ederim canım benim
Kilo veremezsem yeni bakış açım![]()