Valla ya herkesin bir kacamak günü var 3 haftadir canim manti cekiyor manti almistim sirf yarin bildirim var diye yemedimBende ona odaklıydım şahsen
Hos ben zaten bısey yıyemıyorum ama suanValla ya herkesin bir kacamak günü var 3 haftadir canim manti cekiyor manti almistim sirf yarin bildirim var diye yemedim
Senin diş hâla ağrıyor mu? Benim de 5 gün sonra teller sıkılacak birkac gün dogru düzgün bir şey yiyemiyorumHos ben zaten bısey yıyemıyorum ama suan
Yarında beklesın mantı şekerim yapcak bısey yok
Salı tartılacağız canım.Yarın tartılıyoruz mu durumlar ne acaba
Evet 70 ler güzel gelin, 60 lar efsaneymiş. Biraz takılıp oraya geçeceğizOoo 80ler ligindekiler azalmış benle birlikte 4 kişi @Tutku44 @Ysmnondr @60kiloyum hadi kızlar birlikte elele 80ler kankiligi
70ler kalabalık oraya gidelim daha eğlenceli sıktı bu lig artık
Güzel.ama yalan ben inanmıyorum bölgesel incelmeye. Vücut nerden istiyorsa ordan kullanıyor yağı. Yani bence. Ne diyorsun sence?
Şişliğim henüz inmedi dişlerimle çiğneme haraketı hala yapamıyorum aşırı acıyor baskı hissiyle birlikte hala sıvı beslenıyorum kulagım daha cok agrıyor ıkı gundur ya nasıp diyerek sabah umarım daha guzel kalkarım dıye dua edıyorum hergece gibiSenin diş hâla ağrıyor mu? Benim de 5 gün sonra teller sıkılacak birkac gün dogru düzgün bir şey yiyemiyorum
Canım Tekrar geçmiş olsun.Şişliğim henüz inmedi dişlerimle çiğneme haraketı hala yapamıyorum aşırı acıyor baskı hissiyle birlikte hala sıvı beslenıyorum kulagım daha cok agrıyor ıkı gundur ya nasıp diyerek sabah umarım daha guzel kalkarım dıye dua edıyorum hergece gibi
Gördün whatsapptan nereuuu oldugunuuCok guzel düşünmüssünüzz nerüyee helee
Tamam abla zabanann ilk tartı fotosu gelicek hazır olTatlım takımlardasın hazırlıkta olsan idare edilir.Az önce lig siralamasini yaptım elimde bir veri olmayınca giremedim.
Egzersizle bolgesel yağ yakimi imkansiz bu tür söylemler dikkat cekmek icin ama bolgesel sıkılaşma yaptığı netGüzel.ama yalan ben inanmıyorum bölgesel incelmeye. Vücut nerden istiyorsa ordan kullanıyor yağı. Yani bence. Ne diyorsun sence?
Benim de aynen boyle olduCanım Tekrar geçmiş olsun.Benim yirmilik dişim de 3-4 kez apse yaptı sorun çıkardı öbür dişe yaslanmış 3-4 tane diş doktoruna gittim. hepsi operasyon dedi. operatör diş doktoruna sevk etti.i ama ben inatla gitmedim ya da korkuyla. en son bir tane yaşlı bir amca vardı diş doktoru... Kızım ben bunu çekeceğim dedi. Dayanıklı ol. Tamam dedim çekti. Ufacık bi ağrı sorun olmadı. Senin bu halini görünce adama bir kez daha dua ediyorum Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?