Afiyet olsun HuzurumDünki menüm
Sabah11.30 1 tb ekmek az beyaz peynir 3 yeşil zeytin domates salatalık az pastırmalı yumurta 1 çatal nutella
Ara 16.00 1 portakal
Akşam19.00 1 kase paça
Su 2 lt
Bugünki menüm
Sabah 11.00 1 tb ekmek 1 sahanda yumurta az süzme peynir 2 yeşil zeytin 1 çatal bal kaymak ceviz
Akşam19.00 1 tabak barbunya yemeği 3 kaşık pirinç pilavı yanına et kavurma salata ayran
Su 2 lt
Elhan Cordelia uranus35
Sağlıkla , azimle devam etmeni dilerim canım.Gunaydin kizlar
Bugun bismillah diyip tekrra basliyorum
Tarti sali mi yapicaz artik
Kaptanım bir gece öncesi kaptanlara bilgilendirme mesajı atıyorum. Sorduğun üzere hatırlatayım gene de.
Yarın sabah odeminin gectigine inandigin bir saatte aç karnına, (soyunuk olursa daha iyi olur) fotoğrafli nick ve tarih ekli olarak özel mesajla bana tartı bildirimini gönderiyorsun. Kimseye kılından bahsetmiyorsun artı veya eksi
Kendi tartın olmadığı için umarım tartı seni üzmez.Basarilar seninle olsun kuzum bugünün çok dikkatli geçsin inşallah
Telli telli gülüşünü yirim senin telli turnamSenin diş hâla ağrıyor mu? Benim de 5 gün sonra teller sıkılacak birkac gün dogru düzgün bir şey yiyemiyorum
Hayırlı yolculuklar dilerim.Günaydın ben yola çıktım bir de tartım değişti bir süre farklı tartıda tartılacağım kilo farkım oldutartıdan mı yol ödemi mi anlayamadım ama bildirim zamanı kiloyu söylerim
Yerim ben seniselammmmmmmm bne gelidmmmmmm
herkese musmutlu bol eksili bir hafta diliyorum
inşallah kaptanellam ablammm mutluluk yakamızı hiç bırakmasın sağlıklı günlerimiz olsun bide mümkünse çıtır çıtır olalım çok aminYerim ben seni
Canım Dombilim
Musmutlu dileklerin hepimizi kuşatsın inşallah
Günaydın güzellikler, yarın tartı günü o yüzden bugün dişimizi sıkalım. Menüler sporlar çok güzel o yüzden çok umutluyum
Ligler arası çok güzel transferler olmuş mutlu oldum arkadaşları tebrik ediyorum.
Pes etmek yok gram gram eksiliyoruz hedefe doğru gidiyoruz.
Harikasın kaptanım vallahi bu ısrar lar bezdirdi artık benideBu arada dün gece 9 da önüme tatlılar köfteler çerezler bi sürü ikramlıklar geldi çayın yanına. Ve müthiş bir baskı oldu yesene öyle olmaz aaa bak küseriz valla gibisinden. Dakikalarca yemeyeceğimi izah etmeye çalıştım gerçekten büyük mücadele verdim yani yiyeceklere karşı değil insanların ısrarına karşı. Evde diyet yapmak daha kolaydı. Evime ulaşmak istiyorum artık.
Bende yuruyusteydim simdi geldim seni gördüm uzakta hızlı tempo yürüyordun yetişemedim kankişimCanım kankişim
Yürüyüşteyim ya sen
Hosgeldin canımselammmmmmmm bne gelidmmmmmm
herkese musmutlu bol eksili bir hafta diliyorum
Günaydın evet canım. Hayırlı olsunGunaydin kizlar
Bugun bismillah diyip tekrra basliyorum
Tarti sali mi yapicaz artik
Evet maalesef böyle yediren ev sahibi en iyi ev sahibi olduğunu sanıyor.Bu arada dün gece 9 da önüme tatlılar köfteler çerezler bi sürü ikramlıklar geldi çayın yanına. Ve müthiş bir baskı oldu yesene öyle olmaz aaa bak küseriz valla gibisinden. Dakikalarca yemeyeceğimi izah etmeye çalıştım gerçekten büyük mücadele verdim yani yiyeceklere karşı değil insanların ısrarına karşı. Evde diyet yapmak daha kolaydı. Evime ulaşmak istiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?