Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim bugün kivili bir smoothie yapsan?Hayırlı sabahlar
Gece uyku sorunu yaşadım sabah uyanmak çok zor oldu
İctiklerimin hiç faydası yok hala WC çıkamadım
İşe gitmeye korkuyorum![]()
Günaydın minnoş guzellikGünaydın![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın canım geçmiş olsun zeytinyağı denedinmi canım aç karnına içsenHayırlı sabahlar
Gece uyku sorunu yaşadım sabah uyanmak çok zor oldu
İctiklerimin hiç faydası yok hala WC çıkamadım
İşe gitmeye korkuyorum![]()
Günaydın canimGünaydın dın dın dın dırırın![]()
Afiyet olsun kaptanım.Elhan
Kahvaltı tavada 1 2 yumurta kadar biraz peynir
Ara yokk
Akşam
1 tabak mercimek çorbası
1 yk yemegın kıymalı suyundan bi küp pattes yoğurt
2 lt kadar su
Yarın bildirim yok sanırım cumartesı olayı ıyı olsada çalışanlar için salı olayı olmadı saçma oldu sankı bıraz hsonu kacamagı ıcın tam iyiydi gunler ama çoğunluk bu sekılde karar vermıs sanırım bu hafta bu sekılde mı
Afiyet olsun canım
Yarın canimGunaydin kizlar
Bugun bismillah diyip tekrra basliyorum
Tarti sali mi yapicaz artik
Bidaha kocişin gitmezzGördün whatsapptan nereuuu oldugunuu![]()
Kaptanım bir gece öncesi kaptanlara bilgilendirme mesajı atıyorum. Sorduğun üzere hatırlatayım gene de.Elhan abla yarın sana tartı fotosu mu yolluyorum nasıl olcak acemi kaptanı bilgilendirir misin
Bir de ben misafirlikteyim malum.. o yüzden kendi tartımda tartılamıcam burdaki tartıda tartılıp atarım inş çok farklı sonuç olmaz
Kaptanın dibisinBu arada dün gece 9 da önüme tatlılar köfteler çerezler bi sürü ikramlıklar geldi çayın yanına. Ve müthiş bir baskı oldu yesene öyle olmaz aaa bak küseriz valla gibisinden. Dakikalarca yemeyeceğimi izah etmeye çalıştım gerçekten büyük mücadele verdim yani yiyeceklere karşı değil insanların ısrarına karşı. Evde diyet yapmak daha kolaydı. Evime ulaşmak istiyorum artık.![]()