Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sabah 10.15 1 yumurta, peynir, 5 zeytin, biber, elimden az büyük kıymalı ıspanaklı gözleme
öğle 15.30 1 kase mercimek çorbası ev yapımı salatalık turşusu 1 tutam kuruyemiş
ara 1 cevizli meyve topu ve filtre kahve
akşam 19.20 bol mantarlı dil peynirli omlet, kuru soğan, 1 tk tahin pekmez, birkaç fındık,1 dilim karakılçık tbe
şimdi yeşilçay falan içeceğim. gece geç yatıyorum. kan şekeri çok zorlarsa belki birkaç kaşık ev yoğurdu içine zerdeçal zencefil tarçın karışımı yiyebilirim.
Canım gerçekten her gün 4 dilim ekmek var ve ben bunun gerekli olduğunu düşünüyorum acıkmayı engelliyor ve yağ yakımını artırıyor zaten mutlaka yememizi istiyor
Canım her öğünde mutlaka bir dilim ekmek ye ve proteinle sebzeyi bir arada yeme öğlen protein yiyorsan akşam sebzeye diyette en önemli kurallar bunlar geri kalan listeyi protesto edebilirsin
Gecen hafta surekli yesillik salata yedim kitlendim Bu hafta yulaf ekmek meyve kuruyemis ve sebzelerle misss Hı bir de suyu 1.5-2 lt icerken 3-3.5 yaptim