Merhabalar hanimlar
Kilo bildirimi yapayım
Gecen cuma : 70.8
Güncel: 70.3
Fark : 500 g
madamhd saygılar
Günaydın kızlar tartı sonucum.
Gecen hafta 78.7kg
Güncel kilo 78.0kg
Eksı. 700 gr sadece
(Özel günündeyim ödemde var biraz)
Gunaydin kizlar,bekledigim gibi bir eksi olmadi ama buna da sukurEki Görüntüle 2937962
Gecen hafta 72.3
Bu hafta 71.6
Fark -700
Yuzde %0.968
Ben istiremSil süpürden 250 dk hediye kazandım valla hiç lazım degildirek hediye edesim var birine
Hafi ya kaptanım geçmiş olsun14gun karantina hosgelmisyakinda delircem
Geçmiş olsun ablamGunaydin kizlar
Dün bütün gün bas agrisi vardi acliktan zannetmistim, bugün şifayı kapmişim
Cabuk iyilesmedigim icin en korktugum sey bogaz agrisi öksürüktubogazlarimda şişmiş
Bakalim ne kadar sürecek
Kilomu paylaşayım kahvaltıya gidecem birazdan
Geçen Hafta = 75.4
Güncel = 74.7
Fark = 0.7 takım hep 700den gidiyor
Yüzde = 0.93
Zipzip- E Elif_Eylul
bu cuma kilomZipzip-
Kıslar hepinizi tebrik ediyorum çok güzel eksiler gelmiş muhtesemsinizGüncel kilom
-800 Gr eksideyim..
Doğum günün kutlu olsun abla nice güzel seneleredaha beterleri de var gülüm hiç merak etme , ben her gün en az 2 seçenek sunarım bir de benimkiler herkesin ayıla bayıla yediklerine de ıyy istemez der evde sebzem kalmadıysa mantı dolma köfte (içli köfte ) sarma yada dolma yapayım mı dersem hemen yok derler , şimdi bile buzlukta önceden yapıp koyduğum dolma köfte mantılar var duruyor öyle :)benim ki ve oğlu da aynı üstelik bir öğün yediklerini bir daha yemezler konya ya taşındım da öğlene ayrı akşama ayrı pişirmekten kurtuldum çünkü eşimin iş yeri uzak öğleye gelemiyor
Doğum günün kutlu olsun abla daha nice mutlu yıllaradaha beterleri de var gülüm hiç merak etme , ben her gün en az 2 seçenek sunarım bir de benimkiler herkesin ayıla bayıla yediklerine de ıyy istemez der evde sebzem kalmadıysa mantı dolma köfte (içli köfte ) sarma yada dolma yapayım mı dersem hemen yok derler , şimdi bile buzlukta önceden yapıp koyduğum dolma köfte mantılar var duruyor öyle :)benim ki ve oğlu da aynı üstelik bir öğün yediklerini bir daha yemezler konya ya taşındım da öğlene ayrı akşama ayrı pişirmekten kurtuldum çünkü eşimin iş yeri uzak öğleye gelemiyor
Ohh orası çok iyi öğlen neden ugraşirsindaha beterleri de var gülüm hiç merak etme , ben her gün en az 2 seçenek sunarım bir de benimkiler herkesin ayıla bayıla yediklerine de ıyy istemez der evde sebzem kalmadıysa mantı dolma köfte (içli köfte ) sarma yada dolma yapayım mı dersem hemen yok derler , şimdi bile buzlukta önceden yapıp koyduğum dolma köfte mantılar var duruyor öyle :)benim ki ve oğlu da aynı üstelik bir öğün yediklerini bir daha yemezler konya ya taşındım da öğlene ayrı akşama ayrı pişirmekten kurtuldum çünkü eşimin iş yeri uzak öğleye gelemiyor
Doğum günü kutlu olsundaha beterleri de var gülüm hiç merak etme , ben her gün en az 2 seçenek sunarım bir de benimkiler herkesin ayıla bayıla yediklerine de ıyy istemez der evde sebzem kalmadıysa mantı dolma köfte (içli köfte ) sarma yada dolma yapayım mı dersem hemen yok derler , şimdi bile buzlukta önceden yapıp koyduğum dolma köfte mantılar var duruyor öyle :)benim ki ve oğlu da aynı üstelik bir öğün yediklerini bir daha yemezler konya ya taşındım da öğlene ayrı akşama ayrı pişirmekten kurtuldum çünkü eşimin iş yeri uzak öğleye gelemiyor
Verim
Ben istirem
Hafi ya kaptanım geçmiş olsun
Geçmiş olsun ablam
Kıslar hepinizi tebrik ediyorum çok güzel eksiler gelmiş muhtesemsiniz
Bi 700 daha geldi
Eksin güzel canımbu cuma kilomZipzip-
Eksin güzel canım tebriklerGüncel kilom
-800 Gr eksideyim..
llah razı olsun gülüm hep beraber nice nice seneler görürüz inşallahDogum günün kutlu olsun abla sevdiklerinnle nice mutlu senelere ❤❤❤❤❤
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Teşekkürler canım
Ben istirem
Hafi ya kaptanım geçmiş olsun
Geçmiş olsun ablam
Kıslar hepinizi tebrik ediyorum çok güzel eksiler gelmiş muhtesemsiniz
Eksin harika
Çok güzel eksi bu hafta heralde yine kaptansın neler yapıyosun biraz anlatırmısın
Kilo hariç dimiiiYok canim öyle bisey şaka yapiyorum özele gerek yok ben herseyimle şeffafim
Gecmis olsun canimKahveye gelin canlar..Bugün geç oldu kahve saatim henüz kahvaltı dahi yapmadım.
Küçük oğlan rahatsızlandı bu sefer...iyiyim ama delirmedim daha bakalim
allah razı olsun mefkuşummm hep beraber bundan sonra bolluk bereket şansla sağlıkla geçen nice nice senelerimiz olsun inşallah
Sagolasin..geçemedi bi turlu ama beteriyle sinamasin Rabbim..Gecmis olsun canim
Wavvv tebrikler cok guzel eksi canim
Dogum gününüz kutlu olsun..Nice mutlu huzurlu sağlıklı yaşlara .Rabbim hayırlı uzun ömürler versin.mmBir ömür boyu sevdiklerinizle yaşayıp,sevdiklerinizle yaş alın...allah razı olsun mefkuşummm hep beraber bundan sonra bolluk bereket şansla sağlıkla geçen nice nice senelerimiz olsun inşallah
benim sıpa tepem de spor da yaptıklarını anlatıp duruyor ekrana bakıp gülünce niye gülüyorsun dedi sizin mesajları gösterdim hee diyip doğum günümü kutladı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?