Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geliyor sanirim ben gordumCordelia goremedim bu sabah uyuyor musun daha
ahh mefkuşum çok geçmiş olsun boğaz daha beter olmadan ılık su elma sirkesi, tereyağı pekmez kaynatıp içiver diyeti bozmaz 2 kaşık pekmez şifa niyetine iç gitsinGunaydin kizlar
Dün bütün gün bas agrisi vardi acliktan zannetmistim, bugün şifayı kapmişim
Cabuk iyilesmedigim icin en korktugum sey bogaz agrisi öksürüktu bogazlarimda şişmiş
Bakalim ne kadar sürecek
hayir zayıflamasinBurak yörük kilo almış zayıflasa başrol kapar adama demi
Ben ozan esraciyim çağla hamile
Tebrik ederim kizlar
teşekkürler canlarGuzel eksi tebrik ederim canim
Guzel eksi tebrik ederim canim
harika eksi tebrik ederim
tesekkurler kaptanimBi 700 daha geldi eksin güzel canım tebrikler
Eksin güzel canım tebrikler
Eksin güzel canım tebrikler
Koray degil mi mert miydi adıhayir zayıflamasin
iri herifler çok hoşuma gidiyor çocuk omuz falan yapmış harika olmuş
kaza yapınca bebek haberi alırlar klasik mertin bebeğidir oda.. ama şu çocuk ozanın yakin arkadaşı sindi ismi aklıma gelmedi o biliyor olanları ortaya çıkarır o bence max 3 5 bölüm sonra
teşekkürler canlar
harika eksi tebrik ederim
tesekkurler kaptanim
Doğum günün kutlu olsun abla nice güzel senelere
Doğum günün kutlu olsun abla daha nice mutlu yıllara
çok teşekkürler canlarım yaaaa geçen seneler hep beni herkes unuttu doğum günümü kutlamadılar (annem ablam kardeşlerim benim evdekiler) çok üzülmemiştim insanlık hali diye de böyle kutlanınca da insan çok mutlu oluyooorrrr yaaaDoğum günü kutlu olsun
Bu elli bin günlük değil dimi ? değildir. umurim değildirHaftaya çok yoğun olacak ve eleman izine çıkacak
Perşembe yarım gün sonra 3,5 gün tatil millet fırsatı bulmuş durumda
Ee bizde eleman izine çıktı 4 gün
Tek kaldım bütün iş başımda
Ondam sonra evde uyumak istiyorum!
50 bine ben yokum anca 10 bin atarım
evettt Günaydınnnnn.Cordelia goremedim bu sabah uyuyor musun daha
Eksin cok guzel tebrik ederim canim 7 li rskamlara hosgeldin
Gunaydin canimevettt Günaydınnnnn.
Atiyorlar valla gunluk 50.000Bu elli bin günlük değil dimi ? değildir. umurim değildir
He günlük 50 bine ben yapamamBu elli bin günlük değil dimi ? değildir. umurim değildir
şükür benim ki annesinin yemeğini söylemiyor bir iki iyi yaptığı vardı onu da beceremiyor artık diyordu hep ablasını överdi 6-7 senedir ablam da bozmuş yemek yapmaktan mı usanmış ne diyor , eşim de oğlum da başkasın da yemek yiyince bizim yemekler daha iyi lezzetli oluyor diyorlar yani bence annesi yaptı diye bayıla bayıla yese de pek beğenmiyor aslın da yoksa niye gidip yemesin , benim annemin yemekleri ne yalan diyeyim iyi değil ama büyük yeğenler ananeleri mutlu olsun diye bir öve öve yiyorlar görsen şaşarsın hatta bir kere annem yokken yalancı sıpalar dedim büyük yeğen 29 yaşına girdi dedi ki teyze ananem biz gidicez diye heyecanla yapıyor beğenince de çok mutlu oluyor yaşlanmış artık kadın mutlu olsun diyor , düşünceli sıpam yaaaaOhh orası çok iyi öğlen neden ugraşirsin
Varya annesinin yaptıgı bayıla bayıla yiyorlar karısının yaptıgı begenmiyor erkekler böle işte bizde eşimin işyeri ev 10 dk yakın ama gitmiyor annende ye diyom üşengeç bu adam varyaaa
Artin cok degil haftaya daha güzel olur canim ❤Eki Görüntüle 2938056
Geçen hafta 57.2
Bugün 57.4
+200
Bu şişliğe rağmen iyi bir türlü 56 olamadim regl yaktın beni ama çok pis hırslandım haftaya 56 olacam masterfite katılmak istiyorum Zipzip- @Tostombalakanne E Elif_Eylul
uzun saçlı zeynoya ayarladilar ya neydi oKoray degil mi mert miydi adı
Benimde 28 oda iddia ile 5o bin günlük bir hafta birde lmpossipleAtiyorlar valla gunluk 50.000
En fazla 21.000 adim attim