How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhabalar hanimlar 💗😘

Kilo bildirimi yapayım

Gecen cuma : 70.8
Güncel: 70.3
Fark : 500 g

madamhd madamhd saygılar

Günaydın kızlar tartı sonucum.
Gecen hafta 78.7kg
Güncel kilo 78.0kg
Eksı. 700 gr sadece
(Özel günündeyim ödemde var biraz)

Hayırlı sabahlar
72.2
71.5
-700
%969
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul madamhd madamhd

Zipzip- Zipzip- özel açtım seni almayi unutmusum :işsiz:
🙄🙄🙄🙄😂😂😂😂
Gunaydin kizlar,bekledigim gibi bir eksi olmadi ama buna da sukur😏Eki Görüntüle 2937962
Gecen hafta 72.3
Bu hafta 71.6
Fark -700
Yuzde %0.968

Sil süpürden 250 dk hediye kazandım valla hiç lazım degil 😒😒 direk hediye edesim var birine:KK45:
Ben istirem😁
14gun karantina hosgelmis :KK45: :KK70: :KK70: :KK70: yakinda delircem
Hafi ya kaptanım geçmiş olsun 😌
Gunaydin kizlar 💕💕💕

Dün bütün gün bas agrisi vardi acliktan zannetmistim, bugün şifayı kapmişim
Cabuk iyilesmedigim icin en korktugum sey bogaz agrisi öksürüktu 😐bogazlarimda şişmiş
Bakalim ne kadar sürecek 😐
Geçmiş olsun ablam😔
Kilomu paylaşayım kahvaltıya gidecem birazdan

Geçen Hafta = 75.4
Güncel = 74.7
Fark = 0.7 takım hep 700den gidiyor 😂
Yüzde = 0.93

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

Güncel kilom
-800 Gr eksideyim..
Kıslar hepinizi tebrik ediyorum çok güzel eksiler gelmiş muhtesemsiniz👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻😍😍😍😍😍

daha beterleri de var gülüm hiç merak etme , ben her gün en az 2 seçenek sunarım bir de benimkiler herkesin ayıla bayıla yediklerine de ıyy istemez der evde sebzem kalmadıysa mantı dolma köfte (içli köfte ) sarma yada dolma yapayım mı dersem hemen yok derler , şimdi bile buzlukta önceden yapıp koyduğum dolma köfte mantılar var duruyor öyle :)benim ki ve oğlu da aynı üstelik bir öğün yediklerini bir daha yemezler konya ya taşındım da öğlene ayrı akşama ayrı pişirmekten kurtuldum çünkü eşimin iş yeri uzak öğleye gelemiyor :KK76:
Doğum günün kutlu olsun abla nice güzel senelere💞

daha beterleri de var gülüm hiç merak etme , ben her gün en az 2 seçenek sunarım bir de benimkiler herkesin ayıla bayıla yediklerine de ıyy istemez der evde sebzem kalmadıysa mantı dolma köfte (içli köfte ) sarma yada dolma yapayım mı dersem hemen yok derler , şimdi bile buzlukta önceden yapıp koyduğum dolma köfte mantılar var duruyor öyle :)benim ki ve oğlu da aynı üstelik bir öğün yediklerini bir daha yemezler konya ya taşındım da öğlene ayrı akşama ayrı pişirmekten kurtuldum çünkü eşimin iş yeri uzak öğleye gelemiyor :KK76:
Doğum günün kutlu olsun abla daha nice mutlu yıllara 💕💕💕💕💕

Ohh orası çok iyi öğlen neden ugraşirsin
Varya annesinin yaptıgı bayıla bayıla yiyorlar karısının yaptıgı begenmiyor erkekler böle işte bizde eşimin işyeri ev 10 dk yakın ama gitmiyor annende ye diyom üşengeç bu adam varyaaa😒😒😒

Doğum günü kutlu olsun ❤️

IMG-20211022-WA0016.jpg

Geçen hafta = 67.6
Bu hafta = 65.6
Fark -2
Yüzde = %2.95

Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul

ekim2009 ekim2009
Nica saglikli huzurlu mutlu senelere insallah canimcimmm 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮💮🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
allah razı olsun mefkuşummm hep beraber bundan sonra bolluk bereket şansla sağlıkla geçen nice nice senelerimiz olsun inşallah :KK74::KK36:
benim sıpa tepem de spor da yaptıklarını anlatıp duruyor ekrana bakıp gülünce niye gülüyorsun dedi sizin mesajları gösterdim hee diyip doğum günümü kutladı :))))

allah razı olsun mefkuşummm hep beraber bundan sonra bolluk bereket şansla sağlıkla geçen nice nice senelerimiz olsun inşallah :KK74::KK36:
benim sıpa tepem de spor da yaptıklarını anlatıp duruyor ekrana bakıp gülünce niye gülüyorsun dedi sizin mesajları gösterdim hee diyip doğum günümü kutladı :))))
Dogum gününüz kutlu olsun..Nice mutlu huzurlu sağlıklı yaşlara .Rabbim hayırlı uzun ömürler versin.mmBir ömür boyu sevdiklerinizle yaşayıp,sevdiklerinizle yaş alın...

Back