- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
bennnnnn bennn ama ben çınar Esra isterdim gerçekten Esra sevsin isterdim kullanıyor güzelim çocuğu ay çok yakışıklıAşk mantık intikam izleyecek var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bennnnnn bennn ama ben çınar Esra isterdim gerçekten Esra sevsin isterdim kullanıyor güzelim çocuğu ay çok yakışıklıAşk mantık intikam izleyecek var mı
İlk başta güzeldi somra drama döndü dramları sevmiyom nedenseYok :))
Dogum günün kutlu olsun abla sevdiklerinnle nice mutlu senelere ❤❤❤❤❤sağ ol gülüm aminn hep beraber inşallah
Gelicem inşaAllah tam gruba girdim çocuk hastalandı..inşaAllah daha da buralarda olcamAfiyet olsun canım arada muhabbete gelsen güzel olur
Afiyet olsun canim ❤Dünki menümü de yazayim
Sabah
2 yumurtayla omlet
Ögle
Nescafe
1 dilim kek
Aksam
Karbabahar haslamasi
Yogurt
Zipzip- @Tostombalakanne E Elif_Eylul
Burak yörük kilo almış zayıflasa başrol kapar adama demibennnnnn bennn ama ben çınar Esra isterdim gerçekten Esra sevsin isterdim kullanıyor güzelim çocuğu ay çok yakışıklı
Tebrik ederim canim
Cok tsk ederim. Bu eksi beni cok tatmin etmedi ama olsun. Haftaya daha iyi veririm insallahGuzel eksi tebrik ediyorum canim
Gunaydin gecmis olsun canim
Geçmiş olsun
kızlar geçmiş olsun
Günaydın ablaicm cok gecmis olsun
Mefkurem geçmiş olsun abla
Gecmis olsun ablam yaa
Teşekkür ederim canlarGünaydın abla geçmiş olsun
Guzel eksi tebrik ederim canimbu cuma kilom Zipzip-
Guzel eksi tebrik ederim canimGüncel kilom
-800 Gr eksideyim..
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın kızlar
daha beterleri de var gülüm hiç merak etme , ben her gün en az 2 seçenek sunarım bir de benimkiler herkesin ayıla bayıla yediklerine de ıyy istemez der evde sebzem kalmadıysa mantı dolma köfte (içli köfte ) sarma yada dolma yapayım mı dersem hemen yok derler , şimdi bile buzlukta önceden yapıp koyduğum dolma köfte mantılar var duruyor öyle :)benim ki ve oğlu da aynı üstelik bir öğün yediklerini bir daha yemezler konya ya taşındım da öğlene ayrı akşama ayrı pişirmekten kurtuldum çünkü eşimin iş yeri uzak öğleye gelemiyorEşimle bugün konuşuyoz kereviz yemegi yapım diyom yemem diyor lahana sarma yapım diyom yemem lan ne pişircem ben çıldırmalık bu adam var mı böle eşler
Guzel eksi tebrik ederim canim
Günaydın canim pazartesi artisinin cogunu atmissin ❤
Sağolun kızlarGuzel eksi canim tebrikler
Eeee neden artı simdi
İyiyim cok sukurIyiyim canim sen nasilsin
Guzel eksi canim
81.8Kaçla bırakmiştin enson hayirli olsun yeni başlangıcın
Teşekkürederim canimIyiyim canim sen nasilsin ❤
Guzel eksi tebrik ederim canim
Yeniden baslangicin hayirli olsun canim
Teşekkür ederimEksin güzel canım tebrikler
Eksin güzel canım tebrikler